berti Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Bobi odlazi iz Dalasa... Koliko je zaradio za ovo vreme, ima li preko 20? Mogao bi nazad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 13 minutes ago, berti said: Bobi odlazi iz Dalasa... Koliko je zaradio za ovo vreme, ima li preko 20? Mogao bi nazad... Bobi od kad je otisao iz Zvezde ne zna sta je takmicarska kosarka, on se blago receno zajebava tamo po Americi. Ko zna na sta bi licio kada bi zaigrao opet u Evropi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Kakav Bobi ljudi, gledate li vi kosarku, to je jos gore nego prizivanje Ertela - ne zna se je li skuplji ili beskorisniji u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Bobija je NBA napravio na beskorisnog centra. Ali mislim da je on to i sam znao. Otisao je, dobio lepe pare, a minutaza je bila takva kakva je, znalo se to, ne trebaju toj ligi takvi centri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 bobi is living the american dream siguran sam da ce on po svaku cenu hteti da ostane tamo bilo da se bavi kosarkom ili necim drugim 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 1 hour ago, berti said: Bobi odlazi iz Dalasa... Koliko je zaradio za ovo vreme, ima li preko 20? On je samo od trogodišnjeg ugovora sa Detroitom dobio 21 milion (minus porez). Plus prva sezona u San Antoniu (neki minimalac, busplus, menza), plus 7 miliona u Dalasu za 2 sezone (opet, minus porez). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Бејаху и неки Клиперси и Фила беше, ту су харали Боби&Тоби, знам да су били хит инстаграма у том периоду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 A nije bio 3 godine u Detroitu, tako da su valjda ovi preuzimali ugovore. Ne znam baš kako to ide u Amerikama ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Moze li neko napisati nesto vise o ovom momku. Mebi ovo sto je napisao piu_di_ belgrado ima smisla. Decko je imao dobru juniorsku karijeru, dobru sezonu, ima size... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Могу да замислим на шта би личили портали и форуми после првог пораза ако дамо кључ у руке момку који има 21 годину и којег притом мало људи зна, све и да је лично Меџик у настајању. Не кажем ништа против њега, само ми се чини да не би лепо изгледало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 3 minutes ago, Nate said: Moze li neko napisati nesto vise o ovom momku. Mebi ovo sto je napisao piu_di_ belgrado ima smisla. Decko je imao dobru juniorsku karijeru, dobru sezonu, ima size... 200.000 eur obestecenje. KKCz da joj se nudi Wanamaker za 200 k obestecenje ne bi dala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Sta onda igramo Evroligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 volimo 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 2 minutes ago, Mile1 said: Sta onda igramo Evroligu Igramo sa igracima kohe moze da platimo i da ne dugujemo za porez kao neki . Neko ima para da plati obestecenje i da mu sedi na klupi cele sezone zarad razvoja srpske kosarke, i da bude duzan xy eur. Igramo El jer smo uzeli trofej i zato sto smo to obezbedili na terenu a ne kupovinom mesta za 3 miliona eur i zato sto nece niko drugi da igra tu istu ligu gde su svi u minusu. Ako vecina navikaca se izjasni da ne zele KKCz u EL ,ajmo bojkot i okret ka klubu koji ima za obestecenja. 13 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Zar nismo pre par godina plaćali obeštećenje za paisad...Štiminatora? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Koga li ce komsije od nasih ex igraca da jurcaju? Lorenca, Bilija ako vec nije negde otisao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 6 minutes ago, Šarac said: 200.000 eur obestecenje. KKCz da joj se nudi Wanamaker za 200 k obestecenje ne bi dala. Toliko smo kazni naplaćali ove godine ... da se malo upristojimo i eto 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 (edited) ako mene pitate bolje 200k dati za nekog prospekta, ne kazem konkretno za zigu, vec za igraca koji ce ostati 3, 4 godine u klubu nego za simona, markovica i cirbesa. eto gde nama odose pare. @djentile naravno da mu se ne bi dali kljucevi tima, ali kao drugi plej, sto da ne. mi godinama nemamo mladog igraca sa iole ozbiljnojom ulogom u timu. nama dobric i dalje mlad igrac, covek 94. godiste Edited June 16, 2022 by Nate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Ja iskreno mislim da od Petruseva i Ilica nema nista ako ih Partizan pozove jer su grobari.Jedino ako Ilica nismo vec zavrsili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 10 minutes ago, Nate said: ako mene pitate bolje 200k dati za nekog prospekta, ne kazem konkretno za zigu, vec za igraca koji ce ostati 3, 4 godine u klubu nego za simona, markovica i cirbesa. eto gde nama odose pare. @djentile naravno da mu se ne bi dali kljucevi tima, ali kao drugi plej, sto da ne. mi godinama nemamo mladog igraca sa iole ozbiljnojom ulogom u timu. nama dobric i dalje mlad igrac, covek 94. godiste Стоји то све, ја се слажем да треба имати неког топ проспекта, па и њега, зашто не? Само, то онда значи да би Џони морао да литне, а чини ми се да се то неће десити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Стоји то све, ја се слажем да треба имати неког топ проспекта, па и њега, зашто не? Само, то онда значи да би Џони морао да литне, а чини ми се да се то неће десити. Ne mora, pa i sad imamo tri pleja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Od njih ocekujem, 10 stranaca minimum, ipak imaju najveceg Srbina, i dupliranje budzeta od prosle godine, zato sto je stvarno skroman, nista ispod 30 miliona ne dolazi u obzir... Ipak njim drzava Rusi, i zato pevaju protiv onog koji im daje nenormalne pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Imaju Ledeja, Koprivicu, Lesora kog ce produziti, Smailagica, Vukcevica... Partizan ce se pojacati na kecu i trojci. Osim toga, sportski direktor Partizana nece bas lako dovoditi Miskove pulene, videcete. Elem. moje neko misljenje je da je ok zadrzati Ivanovica i Pefija, ali mora da se ojaca jednom dvojkom i jednim kombo bekom. Treci plej onda moze biti mali Top. Znaci: 1. Pojacanje, Ivanovic, Pefi 2. Pojacanje 2/3. Dobric, Hollins 3. Lazic, Lazarevic 3/4. Kalinic, Davidovac 4. Ilic 5/4. Mitrovic 5. Petrusev, Tarzuski Mislim da je ovo neki minimum minimuma za rast nekih ciljeva za sledecu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 (edited) Ziga Samar prva sezona odlicna, mlad igrac, ima odlican sut za 3 i dobar je u asistencijama, mozda ce biti izabran na draft(ne znam da li je odustao u medju vremenu) bio u Realu u mladjim kategorijama,bolji svakako od Šiska pre Bajerna koga su mnogi prizivali, neverovatno je da mi Srbi nemamo nijednog talentovanog mladog beka Edited June 16, 2022 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Meni Ziga liči dosta na Voltersa tako da kupuj odmah Nebojsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts