Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 4/10/2022 at 6:42 AM, DASUBO said:

Mi smo sa onakvim kršom koji ko da mu je ostao dizel iz Werta u rezervoaru, 10 bodova ispred RB.

Spavaš li mirno Helmute Marko?

Expand  

Rasel drugi u šampionatu, ispred Hamiltona je i jednako je brz. Hoćemo li gledati Luisovo pucanje pod pritiskom kao 2011. kada ga je deljao Baton?

Edited by Drago
Posted

Ogromna. Toto nije spalio nijednog vozača.

I zato će Helmut Marko biti megagalktički kurton za mene zauvek.

I meta za izlučevine raznog porekla i sastava.

• Like 1
Posted

A najviše me nervira što mi je za malo zgadio Maxa. 

On 4/10/2022 at 7:01 AM, Borko said:

Sledi pakao za svakog pravog ljubitelja F1. 3 od 4 trke na kojima je preticanje nemoguce

Expand  

Što misliš da je nemoguće?

Posted
  On 4/10/2022 at 6:57 AM, Redstar0356 said:
Kako je covek izvezao trku bez zamene guma??
Ako sam dobro skontao, u trenutku kada je Albon usao u pit i zamenio gume Leclerc je prosao cilj i time je prakticno trka zavrsena. Nije mi samo jasno kako je uspeo da zaostaje za ceo krug i da zameni gume. Mislim, ostvarljivo je ako je garaza Wilijamsa odmah na pocetku. Ali da to sve sinhronizuju deluje nestvarno.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 1
Posted
  On 4/10/2022 at 7:02 AM, Alek The Great said:

Mislim, ostvarljivo je ako je garaza Wilijamsa odmah na pocetku.

Expand  

Jeste, garaze su poredjane po redosledu od prosle sezone, konstruktorski sampion ima prvu do izlaza, drugi odmah iza njega i tako dalje do poslednjeg. Vilijams je bio osmi prosle godine pa tako ima trecu garazu otpozadi, sasvim je moguce da je to ispred linije start-cilj, da odradis pitstop i tek nakon njega zavrsis krug.

Posted

Ne znam za vas, ali je meni ova sezona super.

Nađoh u sebi davno izgubljenu simpatiju za Ferari koji ima meni mega simpatičnu vozačku postavu i prelep auto. Božana jeste ultimativni krš, ali uz ludu sreću smo drugi i u vozačkom i u timskom šampionatu trenutno. Rasel počinje da liči na ozbiljnog vozača i još da vitez NJKV ne kenja previše, situacija uopšte ne bi bila loša.

Naravno, do sledećeg update bolida od koga čuda očekujem, razguziče nas Ferari i RB i očekujem da nikako nećemo zadržati trenutni plasman.

Najvažnije od svega, da su trke dobre, da vozači voze pošteno, da su pederluci svedeni na minimum.

• Like 3