Smrtokapa Posted Thursday at 03:02 PM Share Posted Thursday at 03:02 PM 11 minutes ago, Stiletto87 said: Ja Novaka cenim i poštujem kao velikog sportistu i kao čoveka sa svim svojim vrlinama i manama. ako je radio nešto ilegalno, neka odgovara, nemam ništa protiv. To je pravi duh, tako i treba. Samo treba ići po redosledu, najpre najbitniji da odgovaraju pa kasnije sitne ribe. Znači prvo ova bagra na vlasti. U drugom krugu Srki i Noletova tašta. Tek u trećem Novak i Pjer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Thursday at 03:04 PM Share Posted Thursday at 03:04 PM 1 hour ago, Stiletto87 said: A što se teranja u tri lepe tiče, upravo će se to desiti protestima ako podržavaoci istih nastave da pljuju Novaka. 🤣Djokovic nije ni blizu toliko omiljen lik da bi se to desilo, sto ovo napusavanje i pokazuje. Lik je uvek imao jako glasne i vidljive fanove kao Vucic uostalom, ali milioni ljudi ovde ili ga ne vole ili su indiferentni prema njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Thursday at 03:17 PM Share Posted Thursday at 03:17 PM 12 minutes ago, Smrtokapa said: To je pravi duh, tako i treba. Samo treba ići po redosledu, najpre najbitniji da odgovaraju pa kasnije sitne ribe. Znači prvo ova bagra na vlasti. U drugom krugu Srki i Noletova tašta. Tek u trećem Novak i Pjer. Nek je sa srećom. Samo, ako se u tome bude oslanjalo jedino na informacije Birn-a, bojim se, mrka kapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Thursday at 03:29 PM Share Posted Thursday at 03:29 PM (edited) 27 minutes ago, McLeod said: 🤣Djokovic nije ni blizu toliko omiljen lik da bi se to desilo, sto ovo napusavanje i pokazuje. Lik je uvek imao jako glasne i vidljive fanove kao Vucic uostalom, ali milioni ljudi ovde ili ga ne vole ili su indiferentni prema njemu. Samo što je jedna od najomiljenijih javnih ličnosti u Srbiji i ubedljivo najomiljeniji sportista, a na Vučićeve fanove više liče ovi koji ga napušavaju i vređaju i oni nikako ne odražavaju stav većine. A "milioni ljudi ga ne vole ili su indiferentni prema njemu" možda važi za Zapadnu Evropu. Ovde ga i u regionu izuzetno cene i poštuju. Edited Thursday at 03:31 PM by Stiletto87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Thursday at 03:39 PM Share Posted Thursday at 03:39 PM (edited) U Srbiji ima militantne fanove i otprilike isti broj onih koji su iziritirani i njim i tim militantnim fanovima. Ostatak, sto se broji milionima samo ovde, su u fazonu da, Novak Djokovic, najbolji teniser, svaka mu cast, tenis smara, ne zanima me. Ti koji nemaju neki izgradjen stav sigurno nece da staju na njegovu stranu, sto se trenutno i vidi. Licno nisam od njega ocekivao ni ovo sto je uradio, tako da ne vidim zasto bi ga posebno napadali, nije ni bitan. Evo samo na ovom sportskom PDFu, na njegovom najmasovnijem delu Kosarci ako bismo napravili neku anketu u vezi njega, garantovano bi vecinski bili protiv njega, ako ne i dvotrecinski. Edited Thursday at 03:40 PM by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Thursday at 03:45 PM Share Posted Thursday at 03:45 PM Meče nemoj insistirati na ovome, ne želim na svu muku još da gledam Đokovića na Andrićevom vencu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Thursday at 03:53 PM Share Posted Thursday at 03:53 PM 4 minutes ago, McLeod said: U Srbiji ima militantne fanove i otprilike isti broj onih koji su iziritirani i njim i tim militantnim fanovima. Ostatak, sto se broji milionima samo ovde, su u fazonu da, Novak Djokovic, najbolji teniser, svaka mu cast, tenis smara, ne zanima me. Ti koji nemaju neki izgradjen stav sigurno nece da staju na njegovu stranu, sto se trenutno i vidi. Licno nisam od njega ocekivao ni ovo sto je uradio, tako da ne vidim zasto bi ga posebno napadali, nije ni bitan. Evo samo na ovom sportskom PDFu, na njegovom najmasovnijem delu Kosarci ako bismo napravili neku anketu u vezi njega, garantovano bi vecinski bili protiv njega, ako ne i dvotrecinski. Najmilitantniji su oni koji ga ne podnose i kojima je naneo silne frustracije svojim sportskim uspesima i izjavama van terena, a takvi su ovde u manjini. Tenis jeste manje popularan od fudbala i košarke ali to ne menja činjenicu da je Novak najpopularniji sportista. Pojava bilo kog fudbalera ili košarkaša u javnosti se ne može porediti sa pojavom Novaka. Nema šanse da su ljudi većinski protiv njega čak ni na ovom PDF-u, a kamoli u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted Friday at 08:05 AM Share Posted Friday at 08:05 AM On je propustio da otvori usta kad je trebao da kaze ,,Izvinite tasta ali ako mozete molim vas da ne gradite mini hidro elektrane i da ne trpate reke u cevi. Znate, ja meditiram po bosansim planinama a Jeca grli drvece pa ako nista, bar zbog naseg imidza'' PRopustio je da kaze tu recenicu svojoj tasti a sve preko toga je NEBITNO ZA NAS. NEka podrzava proteste u Crnoj Gori, black lives matter, nega tupi o vakcinaciji, zabole me. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Friday at 09:59 AM Share Posted Friday at 09:59 AM (edited) 1 hour ago, DejoLazaKalina said: On je propustio da otvori usta kad je trebao da kaze ,,Izvinite tasta ali ako mozete molim vas da ne gradite mini hidro elektrane i da ne trpate reke u cevi. Znate, ja meditiram po bosansim planinama a Jeca grli drvece pa ako nista, bar zbog naseg imidza'' PRopustio je da kaze tu recenicu svojoj tasti a sve preko toga je NEBITNO ZA NAS. NEka podrzava proteste u Crnoj Gori, black lives matter, nega tupi o vakcinaciji, zabole me. Kako znaš da li je on i šta rekao svojoj tašti? Naravno da neće javno da kritikuje članove familije. Svaka mu čast za podršku protestima u CG i to je itekako bitno za "nas", a jedino njegovo "tupljenje" o vakcinaciji je što nije hteo da se vakciniše. Edited Friday at 09:59 AM by Stiletto87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Friday at 10:18 AM Share Posted Friday at 10:18 AM Koji ste to ''vi''? Ja sam mislio da ''vi'' ne podržavate obojene revolucije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted Friday at 10:22 AM Share Posted Friday at 10:22 AM 22 minutes ago, Stiletto87 said: Kako znaš da li je on i šta rekao svojoj tašti? Naravno da neće javno da kritikuje članove familije. Svaka mu čast za podršku protestima u CG i to je itekako bitno za "nas", a jedino njegovo "tupljenje" o vakcinaciji je što nije hteo da se vakciniše. Ma da, sigurno Novak Djokovic nema uticaj na svoju tastu. Ajde molim te, odakle joj pare za pravljenje hidroelektrana? Ne pravimo se naivni. Zasto bi situacija u Cg na bilo koji nacin bila bitna za gradjanje Srbije? Bitna nam je otp kao desavanja u Papua Novoj Gvineji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Friday at 10:29 AM Share Posted Friday at 10:29 AM 4 minutes ago, DejoLazaKalina said: Ma da, sigurno Novak Djokovic nema uticaj na svoju tastu. Ajde molim te, odakle joj pare za pravljenje hidroelektrana? Ne pravimo se naivni. Zasto bi situacija u Cg na bilo koji nacin bila bitna za gradjanje Srbije? Bitna nam je otp kao desavanja u Papua Novoj Gvineji. Nije njegova tašta maloletna, kao ni Srđan. To su odrasli ljudi koji razmišljaju svojom glavom a ne Novakovom. Protesti u CG i smena srbofobnog diktatora je itekako bitna za srpski narod pa samim tim i za mene. Tebi lično ne mora da bude bitno i to je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted Friday at 10:34 AM Share Posted Friday at 10:34 AM (edited) 5 minutes ago, Stiletto87 said: Nije njegova tašta maloletna, kao ni Srđan. To su odrasli ljudi koji razmišljaju svojom glavom a ne Novakovom. Protesti u CG i smena srbofobnog diktatora je itekako bitna za srpski narod pa samim tim i za mene. Tebi lično ne mora da bude bitno i to je ok. Cime se bavi njegova tasta i odakle joj pare da otvara MHE ako ne od njega? Meni nisu i smatram da treba bar jednom da se opametimo i da pustimo drzave oko nas da vode svoju politiku kako one zele. Edited Friday at 10:35 AM by DejoLazaKalina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 10:37 AM Share Posted Friday at 10:37 AM 6 minutes ago, Stiletto87 said: Protesti u CG i smena srbofobnog diktatora je itekako bitna za srpski narod pa samim tim i za mene. Tebi lično ne mora da bude bitno i to je ok. Bitna je smena diktatora u Crnoj Gori, ali zato nije bitna smena diktatora u Srbiji. Jebemtilebac kakav spin da bi se odbranilo neodbranjivo - nedostatak muda u Novaka Đokovića. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Friday at 10:57 AM Share Posted Friday at 10:57 AM 19 minutes ago, DameTime said: Bitna je smena diktatora u Crnoj Gori, ali zato nije bitna smena diktatora u Srbiji. Jebemtilebac kakav spin da bi se odbranilo neodbranjivo - nedostatak muda u Novaka Đokovića. Kad sam ja rekao da nije bitna smena diktatora u Srbiji? Spin je jedino ovo tvoje podmetanje. Novak sigurno ima mnogo veća muda od Tviter i forumskih revolucionara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 11:05 AM Share Posted Friday at 11:05 AM Pa i Novak je tviter revolucionar što se tiče politike, kad ga ništa ne košta tu je da podrži proteste u Crnoj Gori (ili BLM), a kad stvar može da ima negativnog uticaja na privilegije familije, e onda se već ozbiljno vaga i odmerava svaka reč da se slučajno neko ne naljuti (ne daj bože da se deli narod što bi rekao N.M.) 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 11:51 AM Share Posted Friday at 11:51 AM Kao neko ko uziva u Novakovim sportskim uspesima jako sam razocaran "podrskom" koju je izbacio na tviter, kao sto sam uostalom i rekao na Vox temi. 2024. je vazno kako ce poznate licnosti reagovati na aktuelna desavanja a Novak Djokovic je vrlo verovatno ubedljivo najvoljenija javna licnost u Srbiji. Mislim da je smesno tvrditi da postoje milioni koji ga ne vole, zapravo ako smo realni tesko da ima 100 hiljada koji ga ne vole. (Necemo sad u to da je sama cinjenica da prebacivac loptice, glumac, pevacica i slicno ima veci uticaj na narod nego akademici) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Friday at 12:11 PM Share Posted Friday at 12:11 PM 20 minutes ago, wrach said: Kao neko ko uziva u Novakovim sportskim uspesima jako sam razocaran "podrskom" koju je izbacio na tviter, kao sto sam uostalom i rekao na Vox temi. 2024. je vazno kako ce poznate licnosti reagovati na aktuelna desavanja a Novak Djokovic je vrlo verovatno ubedljivo najvoljenija javna licnost u Srbiji. Mislim da je smesno tvrditi da postoje milioni koji ga ne vole, zapravo ako smo realni tesko da ima 100 hiljada koji ga ne vole. (Necemo sad u to da je sama cinjenica da prebacivac loptice, glumac, pevacica i slicno ima veci uticaj na narod nego akademici) Ta je njegova podska smesna, zalosna, razocaravajuca, samo je jod falilo da pomene Teslu i Svetog Savu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 01:52 PM Share Posted Friday at 01:52 PM Ovako kako Stiletto brani Novaka ne brani ni Kebara žvalavog. Novak kao sportista (da ne kažem udarač loptice) - gigant, jedan od najvećih u istoriji sporta; Novak van sporta - bezmudi konformista i večni hodač linijom manjeg otpora, zapravo sve suporotno od onoga kakav je na terenu (na stranu njegovi lični izbori u pogledu vakcina, ishrane i patriJotizma). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto87 Posted Friday at 02:01 PM Share Posted Friday at 02:01 PM (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ovako kako Stiletto brani Novaka ne brani ni Kebara žvalavog. Novak kao sportista (da ne kažem udarač loptice) - gigant, jedan od najvećih u istoriji sporta; Novak van sporta - bezmudi konformista i večni hodač linijom manjeg otpora, zapravo sve suporotno od onoga kakav je na terenu (na stranu njegovi lični izbori u pogledu vakcina, ishrane i patriJotizma). Kaže čovek koji bi Vučića, bez obzira na sve, kovao u zvezde samo da je ovaj dovoljno prozapadno orijentisan. Novak ima veća muda od svih vas zajedno i ceo život ćete patiti od frustracija koje vam je naneo. Edited Friday at 03:31 PM by Stiletto87 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 02:04 PM Share Posted Friday at 02:04 PM 2 minutes ago, Stiletto87 said: Kaže čovek koji bi Vučića, bez obzira na sve, kovao u zvezde samo da je dovoljno prozapadno orijentisan. Novak ima veća muda od svih vas zajedno i ceo život ćete patiti od frustracija koje vam je naneo. Ja se izvinjavam sto upadam u diskusiju, kakve frustracije je Nole naneo forumašima ovdašnjim, ne kontam? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Friday at 02:06 PM Share Posted Friday at 02:06 PM 4 minutes ago, Stiletto87 said: Kaže čovek koji bi Vučića, bez obzira na sve, kovao u zvezde samo da je dovoljno prozapadno orijentisan. Novak ima veća muda od svih vas zajedno i ceo život ćete patiti od frustracija koje vam je naneo. E ovo je dupla u mrezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 02:08 PM Share Posted Friday at 02:08 PM 6 minutes ago, Stiletto87 said: Kaže čovek koji bi Vučića, bez obzira na sve, kovao u zvezde samo da je dovoljno prozapadno orijentisan. Novak ima veća muda od svih vas zajedno i ceo život ćete patiti od frustracija koje vam je naneo. Ajde umij se hladnom vodom pa možemo da pričamo. Možda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 02:09 PM Share Posted Friday at 02:09 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: E ovo je dupla u mrezu. Više je ko ona Novakova skraćena lopta iz doba kada je još jeo gluten, kad se umori od razmene udaraca pa pokuša da skrati poen ali ne uspe da prebaci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Friday at 02:10 PM Share Posted Friday at 02:10 PM 7 minutes ago, Stiletto87 said: Novak ima veća muda od svih vas zajedno Kapiram da poseduješ dovoljno i znanja i prakse da to što pričaš sigurno ne pričaš napamet, zato ti sigurno neću protivrečiti, verujem ti na reč. Ali možda da malo prikočiš u odbrani neodbranjivog. Novak jeste najbolji teniser svih vremena, ali oko studentskog protesta poneo se poprilično bojažljivo i tu nema spora. Obzirom koliko se angažovao po pitanju drugih, "svetskih" problema i nepravdi, ove nemušte reči koje je uputio "mladima" _u_svojoj_rođenoj_zemlji_ mu definitivno nisu na čast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts