Jump to content

Đokovići, svakodnevica jedne naše porodice

erwin

Recommended Posts

• 2 months later...
8 hours ago, Milutinov Tata said:

Kako ga tovare u komentarima, i treba. 

10 minutes ago, Dzo23 said:

Diplomatski. Mislim nisam očekivao da će se uopšte oglasiti tako da mi je i ovo iznenadjenje i svaka čast.

Stvarno svaka čast na tvitu koji mu je sastavio chatgpt, sa 3 nedelje zakašnjenja + je jasno da je ovo iznuđeno zbog pritiska javnosti.

• Like 1

3 hours ago, DameTime said:

Kako ga tovare u komentarima, i treba. 

Stvarno svaka čast na tvitu koji mu je sastavio chatgpt, sa 3 nedelje zakašnjenja + je jasno da je ovo iznuđeno zbog pritiska javnosti.

Naročito je relevantno kada Žake koja je pola decenije bila Goca Uzelac i klackala avionima sa Vučićem određuje šta je nec a šta nije. 

Mnogo ga izbole šta tviter brabonjci, oportunisti i preletačevići sa državnih jasli misle o njemu. Sutra da prošeta ispred nekog faksa dupe mu ljubili. Stari dobri srpski internet lavež, 0.2 dindžera vredi. 

• Like 2

1 minute ago, Molina23 said:

Mnogo ga izbole šta tviter brabonjci, oportunisti i preletačevići sa državnih jasli misle o njemu. Sutra da prošeta ispred nekog faksa dupe mu ljubili. Stari dobri srpski internet lavež, 0.2 dindžera vredi. 

Pa izbole ga, čim nije mogao da izdrži i prećuti, ako već nema šta pametno da kaže. 

• Like 1

1 minute ago, DameTime said:

Pa izbole ga, čim nije mogao da izdrži i prećuti, ako već nema šta pametno da kaže. 

Najgluplji politički plebs u Evropi koji 30 godina ne kapira ni osnove politike, koji svesno bira najgori šljam od kojih štancuje milijardere bez grama posledica, ne zaslužuje ni ovakvu bejzik izjavu. Verujem da su studenti pametni i lukavi da tvit okrenu u svoju korist, dovoljno mesa im je dao. 

12 minutes ago, Molina23 said:

Najgluplji politički plebs u Evropi koji 30 godina ne kapira ni osnove politike, koji svesno bira najgori šljam od kojih štancuje milijardere bez grama posledica, ne zaslužuje ni ovakvu bejzik izjavu. Verujem da su studenti pametni i lukavi da tvit okrenu u svoju korist, dovoljno mesa im je dao. 

Molina, dobar si lik, znam da voliš Noleta... Ali kakve tačno veze najgluplji politički plebs Evrope ima sa populizmom Novaka Đokovića?

Bukvalno neka odjebe sa tim, borićemo se kako znamo.

Ako ništa, Novak bar nije dobio podršku od Kurtija.

Generalno sve koji žive iznad proseka, baš stoli bojko da se nešto previše cimaju i dižu revoluciju. Taj koji je od njega očekivao da izađe i vikne "Vučiću pederu", ne živi u realnom svetu.

Dovoljno je što nikad nije potpisao podršku SNS-u i ne reklamira kladionice kao njegov kolega Somborac.

Edited by Stiletto87

24 minutes ago, Stiletto87 said:

Ako ništa, Novak bar nije dobio podršku od Kurtija.

Generalno sve koji žive iznad proseka, baš stoli bojko da se nešto previše cimaju i dižu revoluciju. Taj koji je od njega očekivao da izađe i vikne "Vučiću pederu", ne živi u realnom svetu.

Dovoljno je što nikad nije potpisao podršku SNS-u i ne reklamira kladionice kao njegov kolega Somborac.

Ovo nije nec vec servis greska...

31 minutes ago, Stiletto87 said:

Nema veze što njegovi dižu kule i gradove u sprezi sa tim istim SNS-om.

Kao možda najveća kritičarka pojave Jokića tj. njegove javne persone, on ima tu dobru osobinu da ćuti o stvarima o kojima nema pojma. Novak, s druge strane, već deceniju promoviše sve ono što prosečni Srbenda voli. Nacionalizam, pravoslavlje, tri prsta, nedamokosovo, nenaučno mišljenje, alternativnu medicinu (antivakserstvo)... 

I sve to radi iz udobnosti svog doma koji se nalazi u Monaku, a kad treba da podrži Srbiju koju toliko voli u nečemu što je stvarno bitno, konsultuje chatgpt. More nek se tera u tri lepe.

• Like 1

50 minutes ago, DameTime said:

Nema veze što njegovi dižu kule i gradove u sprezi sa tim istim SNS-om.

Kao možda najveća kritičarka pojave Jokića tj. njegove javne persone, on ima tu dobru osobinu da ćuti o stvarima o kojima nema pojma. Novak, s druge strane, već deceniju promoviše sve ono što prosečni Srbenda voli. Nacionalizam, pravoslavlje, tri prsta, nedamokosovo, nenaučno mišljenje, alternativnu medicinu (antivakserstvo)... 

To sve i treba da radi iz udobnosti svog doma koji nije samo u Monaku, nego i u Srbiji, Španiji, Crnoj Gori... a Srbiju podržava sasvim dovoljno da nije ni potrebno ništa više od ovog saopštenja.

I sve to radi iz udobnosti svog doma koji se nalazi u Monaku, a kad treba da podrži Srbiju koju toliko voli u nečemu što je stvarno bitno, konsultuje chatgpt. More nek se tera u tri lepe.

Naravno da će pametno da ulaže svoje bogatstvo i diže kule i gradove. To Novak i treba da radi koji god da je režim na vlasti.  Neće valjda kao ona budala Tajson da spiska milione na gluposti i ostane bez ičega.

Taj kome smeta srbovanje koje ne prerasta u šovinizam, tri prsta, ne damo Kosovo... nikad niučemu neće dobiti moju podršku i oko toga mogu samo da skinem kapu Novaku.

Nenaučno mišljenje i alternativna medeicina su stvari sa kojima se ne slažem, ali to ne menja moje mišljenje o njemu. A zagovaranjem antivakserstva se nikad nije bavio. To što on lično nije želeo da se vakciniše je njegova stvar, sa kojom se ja takođe ne slažem, a oni koji bi silom da teraju ljude na to su gori od svakog antivaksera.

Sve to i treba da radi iz udobnosti svog doma koji nije samo u Monaku, nego i u Srbiji, Španiji, Crnoj Gori... A Srbiju podržava i više nego dovoljno, pa nije ni potrebno više od ovakvog saopštenja.

Što se jokića tiče, ne brini za njega. Ne srbuje često, ali sve to nadoknadi Bajom Malim Knindžom. A što se teranja u tri lepe tiče, upravo će se to desiti protestima ako podržavaoci istih nastave da pljuju Novaka.

Edited by Stiletto87

10 minutes ago, Smrtokapa said:

Treba ti dokaz da Đokovići zidaju uz privilegije dobijene od strane vlasti, a nasuprot javnom interesu?

Možda ovako nešto:

https://birn.rs/teniski-centar-novak-do-novih-kvadrata-uz-ustupke-gradske-vlasti/

Jel to onaj isti teniski centar koji je Novak vratio Beogradu onda kad je, za razliku od Tipsarevića, odbio da učestvuje na onom velikom SNS mitingu?

Šta o tome kažu krucijalni dokazi zvani “informacije do kojih je došao Birn”?

Edited by Stiletto87

20 minutes ago, Smrtokapa said:

Treba ti dokaz da Đokovići zidaju uz privilegije dobijene od strane vlasti, a nasuprot javnom interesu?

Možda ovako nešto:

https://birn.rs/teniski-centar-novak-do-novih-kvadrata-uz-ustupke-gradske-vlasti/

Kolega, ne pratite, to su Vam ove grupe za pritisak što vode hibridni rat protiv Srbije. 

4 minutes ago, Stiletto87 said:

Ako tako kaže Birn, onda odmah Novaku konopac oko vrata, pa na terazije

Ne sramoti se. 

• Ha-ha 1

3 minutes ago, Stiletto87 said:

Ako tako kaže Birn, onda odmah Novaku konopac oko vrata, pa na terazije

Ma taman posla, nisam ja za to da ga besimo. Ja čak volim kad on pobeđuje i obara sve zamislive i nezamislive rekorde.

Ali nisam ni za razmišljanje po kome je bolje da svi izumremo od toga da ne popušimo Novakov kurac. Pardon maj frenč sa monačanskim dijalektom.

• Like 5

2 minutes ago, Smrtokapa said:

Ma taman posla, nisam ja za to da ga besimo. Ja čak volim kad on pobeđuje i obara sve zamislive i nezamislive rekorde.

Ali nisam ni za razmišljanje po kome je bolje da svi izumremo od toga da ne popušimo Novakov kurac. Pardon maj frenč sa monačanskim dijalektom.

Da li i šta svi volite da popušite, ne znam i ne zanima me.

Ja Novaka cenim i poštujem kao velikog sportistu i kao čoveka sa svim svojim vrlinama i manama.

ako je radio nešto ilegalno, neka odgovara, nemam ništa protiv.