McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Cak i ako nema simptome i otisao da se testira preventivno posle Barselone, sto pozdravljam kao vrlo odgovorno ponasanje, opet treba da sacekas rezultat testa, pre nego sto odradis audijencije a la engleska kraljica i dodjes u kontakt sa 500 ljudi. Lepo sednes i sacekas. Drugo, cak i ako je test bio 16. a on saznao 17, sto je jako malo verovatno, jer on rezultat testa moze da dobije za dva sata maksimalno (ja sam dobio za tri, kad je bilo mnogo vise zarazenih nego u ovom periodu kad se on testirao), opet, cemu onda to testiranje, pa neka je i bez simptoma? Potpuno besmisleno i suludo. Ako je ovo lazni test, ako je vec ulazio u to, sto naravno sa moralne strane tek ne moze da se opravda, ali cak i da se ne osvrces na to, kako si uspeo da izaberes period gde je dokumentovano da si bio sa 500 ljudi, ne ulazi mi u glavu. Od ovoga tesko da ga ista moze oprati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, Don Radonja said: Pa ja da sumnjam da sam zarazen i da sam radio test vec...Ne bi isao taj dan okolo.Otkud znas. Presedi kuci.Kazi radio sam test nemoj da rizikujemo.Ovako... I da je dobio test na kraju dana ne opravdava ovo. Ja bih ipak sacekao potpune informacije. Ovakvih hajki sam se nagledao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, Valensija said: Treba biti ozbiljan idiot pa povjerovati da je covjek isao okolo zarazen. Prvi put kad je bio pozitivan nije se zajebavao i setkao po saznanju da je zarazen. Ako nije znao za rezultat testa kada su nastale ove fotke nema razloga za dreku. Ako je znao..onda jebiga…zasluzuje sve sto se istrese po njemu. Onda je zaista pa glupan poprilican koliko god ja navijao za njega. A jedan sam od zagrizenih. A ova opcija lazirao test ( ili bilo kakav papir) je ipak najteza za povjerovati. Onda je mogao (logicnije) lazirati za vakcinu sto bi mu garantovalo ulazak u Aus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Dakle, tema je sad da li je Novak govno koje je svesno bez maske išlo da uručuje pehare deci dok čeka ili je već dobio potvrdu da je zaražen (pritom teško da bi se testirao da nije imao neke simptome) ili je falsifikovao test. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Koje sanse dajete Novaku da osvoji AO ove godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ovo pise da je 2020. sad vidim na drugo citanje. Ali opet, ima slika s decom gore Da, izvinjavam se svima, obrisao sam gore. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, erwin said: Dakle, tema je sad da li je Novak govno koje je svesno bez maske išlo da uručuje pehare deci dok čeka ili je već dobio potvrdu da je zaražen (pritom teško da bi se testirao da nije imao neke simptome) ili je falsifikovao test. On se verovatno testirao jer je saznao da je Najdzel Hejs pozitivan. Ne verujem da je imao simptome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Tesko mi je da poverujem da je lazirao test.Jer se ipak slikao sa igracima Barse.Koji su nazalost(neki) bili pozitivni.Tako da je ta opcija teska ili su sanse jako male. 2 minutes ago, Valensija said: Ja bih ipak sacekao potpune informacije. Ovakvih hajki sam se nagledao... Ako se TESTIRAO sedi kuci ne setaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Naravno da nije imao simptome, zdrav prav momak, nikoga nije mogao ugroziti. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, d3jan said: Naravno da nije imao simptome, zdrav prav momak, nikoga nije mogao ugroziti. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Da samo preneti.Nije mala stvar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Onda je i Nadal govance, jer je isao u Australiju, a bio je pozitivan. Kakav uzasan covek, zar covek ne zna da je u toku pandemija 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Koje sanse dajete Novaku da osvoji AO ove godine? Osvaja bez izgubljenog seta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Losmi17 said: On se verovatno testirao jer je saznao da je Najdzel Hejs pozitivan. Ne verujem da je imao simptome. Kakve veze ima da li je imao simptome ili nije? Znaci, odgovorno se ponasas i testiras se preventivno. I onda ne sacekas rezultat i odes da se vidis sa 500 ljudi i tako ponistis to sto si bio odgovoran. I to sve pod uslovom da je on rezultat testa kad je bilo 1300 zarazenih ljudi, a ne sad kad opet divlja, ceka citav dan. Pa nemoj zajebavati. Jos jednom, kad je bilo 5000+ pozitivnih i kad je u Kragujevcu bilo najgore od pocetka pandemije, ja sam rezultat testa dobio za 3 sata. Da je dosao i rekao molim vas, da li mozete da mi ucinite i odradite mi test brzo posto moram da znam jer sutra imam dogadjaje koje treba da posetim, imao bi rezultat u sekundi kad je fizicki moguce da ga ima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Koje sanse dajete Novaku da osvoji AO ove godine?Daće Bog da se se reši ova situacija i svima zapuši usta titulom na AO.Trn u oku je mnogima, nažalost i kod nas.... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, McLeod said: Kakve veze ima da li je imao simptome ili nije? Znaci, odgovorno se ponasas i testiras se preventivno. I onda ne sacekas rezultat i odes da se vidis sa 500 ljudi i tako ponistis to sto si bio odgovoran. I to sve pod uslovom da je on rezultat testa kad je bilo 1300 zarazenih ljudi, a ne sad kad opet divlja, ceka citav dan. Pa nemoj zajebavati. Jos jednom, kad je bilo 5000+ pozitivnih i kad je u Kragujevcu bilo najgore od pocetka pandemije, ja sam rezultat testa dobio za 3 sata. Da je dosao i rekao molim vas, da li mozete da mi ucinite i odradite mi test brzo posto moram da znam jer sutra imam dogadjaje koje treba da posetim, imao bi rezultat u sekundi kad je fizicki moguce da ga ima. Ja se s tobom slazem. Samo kazem zasto se testirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Fascinantno kako je ovim vadjenjem uspio ispast jos gluplji. Sve me manje cudi sto je povjerovao u Semirove bajke o pravilnim kristalima vode kojoj su se govorile lijepe stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ko misli da Novak na bilo koji nacin nekog ugrozio ili slagao za testove taj bas nije normalan. Ako je i radjeno nesto, moze biti da je tu Srki umesao prste za Novaka sam siguran da nije deo bilo cega loseg sem sto je antivakser i ljubimac Deretica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Nemam reči koliko sam razočarana. Mislila sam da znam kolika je budala, ali ovo su već neke dubine gluposti koje je teško i pojmiti. Nije dete od 5 godina pa da ne zna. I benovi rotenberzi celog sveta će mu se sad nakačiti s punim pravom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-urucio-pehare-najboljim-takmicarima-teniskog-saveza-beograda-za-2021/2s5bc4m Ovde je bio 17-og...ovo je masloludog oca sigurno...nema trika da bi Novak to uradio. Sad ce biti bad guy svetskog tenisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Nemam reči koliko sam razočarana. Mislila sam da znam kolika je budala, ali ovo su već neke dubine gluposti koje je teško i pojmiti. Nije dete od 5 godina pa da ne zna. I benovi rotenberzi celog sveta će mu se sad nakačiti s punim pravom Hoće li neko da sankcioniše ovo budala, idiot i slično?Malo poštovanja za Novaka ne bi bilo loše:) Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) On 1/5/2022 at 9:07 PM, ras kass said: Komplet porodica su teski mediokriteti, da ne kazem budale. Ne bi me cudilo da je smandrljao neku dokumentaciju ovde u Srbiji. Spominje se prelezali covid u roku od 6 meseci, a zna se da je bio zarazen jos 2020. Self quote Edited January 8, 2022 by ras kass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, d3jan said: Hoće li neko da sankcioniše ovo budala, idiot i slično? Malo poštovanja za Novaka ne bi bilo loše:) Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Nece. Jer se tako ponasa(o). 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 rec struke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Uh kako napadaju Noloa,moracu sad da ga branim. Sve i da je gresan, ovo sranje ne moze da mu srusi 0,00001% sto je uradio u zivotu. Ubedjen sam damu je ono tele od caleta navuklo na ovu pricu, ako je uopste tacna. Svakako ce australijski nepristrasni sud i mediji nam dati sve informacije koje nas zanimaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Pretpostavljam da se testirao za svaki slučaj ali da je mislio da ne može ponovo biti zaražen jer je preležao, jak imunitet, te nema simptoma trte mrte ... ali opet, sačekaj rezultate testa, upotrebi mozak. I ako si bio pozitivan ... pa majku mu jebem, oglasi se da ljudi sa kojima si bio u kontaktu znaju. Kakva sapunica. Ne znam više ko je veća budala. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Uh kako napadaju Noloa,moracu sad da ga branim. Sve i da je gresan, ovo sranje ne moze da mu srusi 0,00001% sto je uradio u zivotu. Ubedjen sam damu je ono tele od caleta navuklo na ovu pricu, ako je uopste tacna. Svakako ce australijski nepristrasni sud i mediji nam dati sve informacije koje nas zanimaju! Ona Češka teniserka zna da je kriva pa pokorno podvila rep 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts