double fault Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Quote Saša Ozmo @ozmo_sasa It looks like #Djokovic has been arrested in Melbourne. Democracy in it's full glow... Quote Tweet Ksenija Pavlovic McAteer @ksenijapavlovic · 18m Breaking Father of @DjokerNole is telling me that they have arrested him! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ladno ga uhapsili Pa sto se bre nisu dogovorili, ovo je uzas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 3 minutes ago, erwin said: Reklo bi se da je javno mnjenje i dalje nenaklonjeno Đokoviću. https://twitter.com/WeTheVoters2013/status/1480440308034793474 Ovo je cak i dobar procenat od 26%. Ljudi Djokovicev imidz se u nekim zemljama popravio ako je to bitno nekome, ali ovo oko vakcina je jednostavno previse. Zapad i mi uopste ne gledamo i shvatamo na isti nacin celu situaciju i to je jednostavno to. Nema ovde nista cudno. Zapadne zemlje recimo u Evropi imaju minimum procenat vakcinsanosti od 85% a dosta imaju i 90%. To je ogroman procenat i nije za dzabe tako. Ne zanima ih da li valja ili ne, da li je farmaceutska mafija ili ne, da li ce biti dovoljna druga, treca ili buster doza. Jednostavno veruju struci medicinskoj vecinskoj, a neki imaju recimo i uslov za posao, za bioskop, za putovanja trte mrte. Imaju drugaciji pogled prosto na dosta stvari u odnosu na nas pa i za ovo i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Quote Nadal učvršćuje svoju poziciju đubreta: kaže da bi u sportskom smislu voleo da Đoković nije tamo, ali sud je rekao svoje i on to poštuje. govno, sisa,dupe od karaktera ako cete da me banuje , neka , jos sam bila fina 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 znaci, slikanje s decom i za L'equipe je bilo u doba kad je trebalo da bude u izolaciji. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ovo u fazonu nema veze sto smo izgubili...Naci ce mo nacin.... Fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Banovati @Darko, jel ima još neko iz AUS ovde? 😉 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Cek, jel mogu sad da urade nesto advokati ili sudija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Neka, neka...uzece im na sudu vise nego sto je zaradio za ovih 9 titula...a Rafi zelim sve najgore u daljoj karijeri a i zivotu generalno...smrad poltronisticki... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkturbo Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Uzeće poreskim obveznicima, ne političarima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) 9 minutes ago, Zvezdinho said: Drzava im je teska banana i sprdnja kada i nakon odluke suda mogu da ge deportuju. Toga nema cak ni kod nas jbt. Ali za sada je ovakvo stanje Kod nas ima gorih stvari. Za pocetak. Cenis da bi sud smeo da donese presudu koja protivreci vladi? Ne zezaj. A da jesu banana zemlja u odnosu na neke uredjene jesu, u odnosu na nas jbg nisu. Pretpostavio sam da ce ovako biti, ne znam odakle vam bio optimizam, al nisam hteo da mracim. Edited January 10, 2022 by dzoneee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 16 minutes ago, Losmi17 said: Kako te nije sramota bre? Sve vreme si drvio da nema dokumentaciji, te muljao te ovo te ono. Fuj bre! Pa vidis da je setao zarazen. Pisao sam da ce sud reci sta je prava istina. Ima pravo na vizu, sa eticke strane mozda je bas on zarazio sve igrace a ne oni njega..ko zna??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 e , sad ako ih tuzi i dobije ima da ih opeljesi. ovo je odluka prvostepenog suda. ima tu zahebancija pravnih jos .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 To je to. Nadam se da je poslednji put u Australiji. Ne zasluzuju takvu velicinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Quote Uzeće poreskim obveznicima, ne političarima pa oni su za to da se novak deportuje, tako da su svesni da ce dati iz svog dzepa..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) Ceo ovaj slučaj se zasnivao na tome da su njegovi advokati dokazali da su napravljene proceduralne greške pri poništavanju vize. Uopšte nije bilo priče o tome da li je postojao osnov da se viza poništi. Ako ovaj put ispoštuju proceduru za poništavanje vize po diskrecionom pravu ministra, sud tu teško da nešto može da promeni. Edited January 10, 2022 by Wookie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Devil In My Pants said: Pa vidis da je setao zarazen. Pisao sam da ce sud reci sta je prava istina. Ima pravo na vizu, sa eticke strane mozda je bas on zarazio sve igrace a ne oni njega..ko zna??? Prava istina je da Australija nije nikakva uređena zemlja, pogotovo ne pravno, ako premijer može da se da ne kažem šta na prvostepenu sudsku odluku, i to sat vremena nakon što je donešena. To je banana država. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nikada vise u Australiju ne treba da ide. Zamisli brate da nekome od nas u nekoj zemlji ovo urade. Sanjao ne bih put tamo a kamoli da odem vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 4 minutes ago, dzoneee said: Kod nas ima gorih stvari. Za pocetak. Cenis da bi sud smeo da donese presudu koja protivreci vladi? Ne zezaj. A da jesu banana zemlja u odnosu na neke uredjene jesu, u odnosu na nas jbg nisu. Pretpostavio sam da ce ovako biti, ne znam odakle vam bio optimizam, al nisam hteo da mracim. Jel sud preinacio presudu protiv NIN-a od strane Stefanovica sa obrazlozenjem da javni celnici moraju da trpe vecu kritiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Vracaj kengura na razanj 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nadalov komentar... Kako jadan lik, kakvi kompleksi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 7 minutes ago, implant said: Banovati @Darko, jel ima još neko iz AUS ovde? 😉 @blond koliko se sjećam je također iz AUS a @ChrisJudd i netko sa malim brojem postova @Instinkt (?) imaju rodbinu Down Under, možemo i njih 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts