Jump to content
Vox92.net Forum

Darko

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Darko

  NBA plejof mod

  Požurite, inače znate šta vam sledi ...
 2. Smailagić je imao sasvim dobru statistiku u razvojnog ligi, još kao najmlađi igrač u istoriji sa doziranim minutima. Simanić je konačno napravio neki iskorak ove sezone, ali daleko je to od reprezentativnog kalibra. 7 poena u ABA ligi i 3-4 u Evrokupu - mnogo je to tanko. Smailagić je sličnog nivoa trenutno, i još mlađi i naravno talentovaniji.
 3. Sećam se Rubija kada je Španija osvojila U16 prvenstvo. Statistika u finalu mu je bila: 52 poena, 24 skoka, 12 asistencija. Jeste da je utakmica išla u overtime, ali slične brojke nisam video od tada od bilo kog mladog igrača na takvoj sceni. Ni približno. Još kao šlag na tortu, bio je godinu dana mlađi od konkurencije! Tako da sam od njega očekivao da bude nešto specijalno, slično Dončiću. E sada, to se naravno nije desilo. Za razliku od Dončića, Rubio je pravio male korake od sezone do sezone. Šut i dan danas nema, pošteno se ispromašivao protiv Australije, i da Oziji nisu izvršili kolektivno samoubistvo epskih razmera, mislim da bi bio prvi na tapetu španskih medija. Za jednu stvar se definitivno slažem: da Rubio ima iole pristojan šut, između njega i Tea ne bi bilo nikakve dileme.
 4. Spekulacije u našim medijima uglavnom znače samo puste želje - voleo bi i ja Kokoškova, samo nisam siguran koliko je to realno.
 5. Tada sam mu spomenuo familiju, i meni je to zapalo za oko. U svakom slučaju, nije da nisu imali šanse da završe utakmicu
 6. Muslin? Izgleda da ćemo i njega od blata praviti
 7. Slažem se sa time, bolje jedan perspektivni igrač u rotaciji nego Birča/Simon. Na primer, Smailagić. Em ima perspektivu, em bi bio korisniji čak sada. Što se tiče bekova i spoljnih igrača, tu je tek tuga - nema perspektive na vidiku
 8. Jokić kao da nije na istoj frekvenciji sa ostalima. Skoro svaki pas mu ispaštaju
 9. Čini mi se da igramo sa pola gasa, nekako neozbiljno. Bogdan prži
 10. Dinamo je po meni izvukao dobru grupu, imaju šanse (male naravno) da završe drugi. I sa Šahtorom i sa Atalantom se može igrati, mada su oba dvoje favoriti protiv Dinama.
 11. Baš me zanima koliko će još da raste. Inače, ne izgleda mi kao lik koji će moći da nabaci kilažu, to može biti problem u budućnosti. Mada šta ga znaš, dečko ima samo 15 godina
 12. Da li smo ikada imali lošije rezultate u istoj godini što se tiče mlađih kategorija? Naravno, mnogo je važnije da izbacujemo igrače nego da imamo puki rezultat. Ali ovo je zabrinjavajuće.
 13. Hvala na informaciji. Znači nije ozbiljno, dobra vest
×
×
 • Create New...