McLeod Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Beretini tezi protivnik? Pa ja bih se nasao vise u Monfisa da ce da ga pobedu posle 50 godina, sto otprilike govori kakve su mu sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Mislim da su promenili ove godine termin za polufinala, da je sve u istom danu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Nadal ima 2 dana odmora, rece Kurijer sad u intervjuu na terenu. Edited January 25, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, McLeod said: Beretini tezi protivnik? Pa ja bih se nasao vise u Monfisa da ce da ga pobedu posle 50 godina, sto otprilike govori kakve su mu sanse. Ne verujes u italijanskog doktor Iva? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Mora da sam najveci teniski analfabeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Bolje Beretini nego Monfils. Bar ima snage, i neće se vući po terenu ko prebijena mačka. A i ima čime da ugrozi Nadala. Polufinala su u petak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, Instinkt said: U petak su muška polufinala, tako je svake godine koliko ja znam. Oba muska polufinala se igraju u petak ove godine. Dnevna I nocna sesija. Do ove godine polufinala su bili u razlicitim danima, jedno u cetvrtak a drugo u petak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 4 minutes ago, Boxy said: Mislim da su promenili ove godine termin za polufinala, da je sve u istom danu To zbog ženskih polufinala? Je li od ove godine oba ženska četvrtak a oba muška petak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Jel to imas Beretinija u fantaziju? Nemam, samo mi je nezamislivo da Nadal odustaje nakon ne baš jakih udaraca nakon 3 sata igre, kako će li tek onda biti sa Beretinijem koji šalje topove. Ne šalje ni Rafa kao ranije sve na liniju i bekhend, Beretini će sasvim sigurno u kasnijoj fazi meča imati sve više nameštanja na forhend, nakon čega Nadal more samo da se slika. Slažem se da bi prajm Nadal dobio Beretinija, ali Nadal je daleko od prajma, puni skoro 36. godina. Plus na to, verovatno je da će opet biti u dnevnom terminu, ako se igra u petak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Moze da se desi i da preda zbog povrede, kao Cilicu 2018. Cudo je da je i do ovde stigao, uzevsi u obzir operaciju stopala i sve ostalo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Opet nameštaju Nadalu zlobnici 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Quote Kyrgios just smashed a ball into the stands and hit a kid. The kid is crying. je li neko ovo video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Just now, Dracarys said: Nemam, samo mi je nezamislivo da Nadal odustaje nakon ne baš jakih udaraca nakon 3 sata igre, kako će li tek onda biti sa Beretinijem koji šalje topove. Ne šalje ni Rafa kao ranije sve na liniju i bekhend, Beretini će sasvim sigurno u kasnijoj fazi meča imati sve više nameštanja na forhend, nakon čega Nadal more samo da se slika. Slažem se da bi prajm Nadal dobio Beretinija, ali Nadal je daleko od prajma, puni skoro 36. godina. Ajde da ne salje sve na liniju, to i mogu da progutam, ali zasto ne bi slao sve na BH? On cak i da je 3x slabiji igrac od svoj prajma nema razlog da menja sablon koji mu je doneo beskonacno pobeda protiv igraca sa slabijim BH-om. S tim sto Beretini nema slabiji BH vec nepostojeci. Ja bih prvi voleo da neko ovde nasutira Nadala, ali je Beretini takav igrac kao da ga je Nadal pravio u laboratoriji za idealnog protivnika. Siner osvaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, wwww said: je li neko ovo video? Ima na tviteru, sad cu da pokusam da nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jbt na dublu mecu Kirios je iz obesti osamario lopticu, pogodio neko dete, dete počelo da place, Kiriosu bilo krivo i otišao i odmah mu poklonio reket.. Kažu Italijani, veliki gospodin Kirios.. Znaci, Djokovic je onoj ženi na USO 2020. samo trebalo da pokloni reket i time bi sve bilo reseno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ajde da ne salje sve na liniju, to i mogu da progutam, ali zasto ne bi slao sve na BH? On cak i da je 3x slabiji igrac od svoj prajma nema razlog da menja sablon koji mu je doneo beskonacno pobeda protiv igraca sa slabijim BH-om. S tim sto Beretini nema slabiji BH vec nepostojeci. Ja bih prvi voleo da neko ovde nasutira Nadala, ali je Beretini takav igrac kao da ga je Nadal pravio u laboratoriji za idealnog protivnika. Siner osvaja. Zavisi kako se Rafa nametne u poenu, treba doći do toga da mu Rafa pošalje jaku loptu na BH. Ja sam mišljenja da će tih udaraca biti manje nego što misliš. Edited January 25, 2022 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 @wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 6 minutes ago, wwww said: pa ako ovo sad ne natera Novaka da se vakcinise i vrati tenisu... onda mu i treba sve ovo sto mu se desava. Da. Ove godine bi porobio, sa nekom normalnom formom od proslih godina. Kakvo spektakularno pucanje sebi u nogu, posebno ako povredjeni I umorni Nadal ovo osvoji. 🙁 Principi... Hebali ga principi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kyrgios do titule, nema ko da ga zaustavi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, Borko said: Jbt na dublu mecu Kirios je iz obesti osamario lopticu, pogodio neko dete, dete počelo da place, Kiriosu bilo krivo i otišao i odmah mu poklonio reket.. Kažu Italijani, veliki gospodin Kirios.. Znaci, Djokovic je onoj ženi na USO 2020. samo trebalo da pokloni reket i time bi sve bilo reseno 1 minute ago, Boxy said: @wwww "rules are rules" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 24 minutes ago, alcesta said: Samo je potrebno da na turniru ne igraju ni Federer ni Đoković, a sudeći po perspektivi mogao bi to biti početak jednog divnog prijateljstva Lijepo je da se tako druze😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Komentarisu Beker i Stah situaciju s Shapovalovim kad se zalio oko Nadalovog odugovlacenja. Beker prvo kritikuje Denisa zbog toga sta je rekao, da bi Stah onako stidljivo rekao da tehnicki Denis je bio u pravu. Na to ce Beker kako strogo gledano, ako se posmatraju pravila, onda Denis jeste bio u pravu, ali (i sad ide relativizacija) Nadal kao i Federer i Djokovic imaju tu privilegiju da mogu malo da zaobidju pravila jer su to zasluzili. Pa ako cemo iskreno, Federer tesko da je koji put prekoracio dozvoljeno vreme ( ne mogu kategoricki da tvrdim, mozda je koji put, ali to definitivno nije ni u kom slucaju pravilo sto se njega tice), a vala ni Novak to ne radi vec odavno (samo po nekad se to desi, pa onda mu i daju TV). Za razliku od njih Nadal to regularno radi, na svakom mecu, bas kao sto i Tsitsipas stariji na svakom mecu u svakom gemu ne zatvara usta. Edited January 25, 2022 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Mislim da Roger nikad nije prekoračio ni 15 sekundi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 4 minutes ago, wwww said: ali (i sad ide relativizacija) Nadal kao i Federer i Djokovic imaju tu privilegiju da mogu malo da zaobidju pravila jer su to zasluzili. pozdravio ga novak iz pritvora za izbeglice... seronja alkoski Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, Instinkt said: Mislim da Roger nikad nije prekoračio ni 15 sekundi 😁 pa dobro, nemojmo preterivati, nije on Kirios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts