Wingwalker Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Uzima ovo Rafa 1/1...zato što je tako u mogućnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 3 hours ago, Milica said: E bas si me nasmejao sad Sve je vise takvih tenisera (meni bas drago) koji snagu udarca generisu pokretom celog tela, koji imaju dobru koordinaciji pokreta i savrsen balans. Siner je pravi primer za to. Na zalost, takav stil igre ne obecava im dugu karijeru, mislim da svi treba da nabace novo telo, kao Bazilasvili sto se nadgradio telesno. 1 hour ago, McLeod said: Ne mogu da se izjasnim da Nadal uzima ako ne mislim da uzima. Bar ne jos. Njegova sudbina jos uvek pluta u limbou.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Ja sam nesto slicno cuo i na snukeru kad sam gledao pre neki dan na ES. Bukvalno da li sam vec toliko mator ali ne razumem foru i ne razumem zasto je sad to postalo kul ako zaista jeste to Ronaldovo siu. On to radi 10 godina bukvalno. A sad je postalo vredno karikature lik ima 36 i daje gol svake prestupne godine.Odgovor na ovo se video u skoro svakom kadru koji prikazuje publiku u današnjem meču domaćeg igrača i Sinera. Naravno sada će to zvučati subjektivno ali te fizionomije, outfit, frizure...uhhh. Većina je totalno van trendova i bez nekog definisanog stilskog stejtmenta...čak ni kačket-majčica-bermude nisu u stanju da uklope valjano ili jednostavno ne haju pa se na iventu od 100 doloresa ufur, pojave u modu ,,come as you are". Nema razlike izmedju tribinaša i onih ligerštul navijača na travnjaku ispred stadiona, koji su celo prepodne roštiljali na parkingu. Sve bi to bilo nebitno da poseduju bar elementarno vaspitanje osobe koja je rasla u urbanoj sredini ili trunku osećaja za dešavanje na terenu. Ako su im ovo ljubitelji i poznavaoci tenisa...kakva li je tek publika na ragbiju. Zato i razvlačim ove paralele. Očekujem da zablistaju ako se Nadal plasira u finale, a Zli Meda preuzme od Novaka bar deo tog bad guy bremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 A dobro sad, da ne zvučimo kao britanski snobovi koji pijuckaju šampanjac na egzibicijama, nebitno je imaju li ukusa za modu, bitno je da nemaju vaspitanja. A tek mi ono za snuker nije jasno, tamo isto treba da je tišina, nisu valjda igrače ometali. Još u zatvorenom mogu misliti kako se to čuje. Inače ako Medvedev ne stigne u finale, Rafa uzima, nema ko drugi. A i deluje ako stigne da će imati baš baš teške mečeve, ovo nije ni blizu njegove forme od pre godinu dana. Nadam se da će večeras Krejčikova pokazati Medison Kiz da um caruje, a snaga klade valja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 sad u decembru je bilo svetsko prvenstvo u pikadu (darts) u Londonu, naravno u zatvorenom sve s publikom, naravno da se pilo, dralo, glasno navijalo, bez maski i bez socijalnog distanciranja, a i bez mehura za takmicare, i (gle cuda!) bilo inficiranih medju takmicarima (cak mi se i petostruki sampion zarazio, pa bio diskvalifikovan, kao i mnogi koji su vazili za favorite). https://www.tagesschau.de/sport/darts-wm-corona-101.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Nije Shapo bez sansi, ali mora da ga kenja servis i da bude agresivan, tj. da pogadja kao onda u Montrealu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 (edited) Edited January 24, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 3 hours ago, Wingwalker said: Odgovor na ovo se video u skoro svakom kadru koji prikazuje publiku u današnjem meču domaćeg igrača i Sinera. Naravno sada će to zvučati subjektivno ali te fizionomije, outfit, frizure...uhhh. Većina je totalno van trendova i bez nekog definisanog stilskog stejtmenta...čak ni kačket-majčica-bermude nisu u stanju da uklope valjano ili jednostavno ne haju pa se na iventu od 100 doloresa ufur, pojave u modu ,,come as you are". Nema razlike izmedju tribinaša i onih ligerštul navijača na travnjaku ispred stadiona, koji su celo prepodne roštiljali na parkingu. Sve bi to bilo nebitno da poseduju bar elementarno vaspitanje osobe koja je rasla u urbanoj sredini ili trunku osećaja za dešavanje na terenu. Ako su im ovo ljubitelji i poznavaoci tenisa...kakva li je tek publika na ragbiju. Zato i razvlačim ove paralele. Očekujem da zablistaju ako se Nadal plasira u finale, a Zli Meda preuzme od Novaka bar deo tog bad guy bremena. Ne znam kakvi su na ragbiju, ali ovi na AO su baš ratari. Nešto mi se čini da su bili drugačiji prethodnih godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Rafa ima najbolji moguci raspored. Ako prodje Shapalova, licno se nadam da nece, onda ide na pobednika Beretini - Monfils. Sa Menfilsom ima medjusobni skor 14:2, mada mislim da ce to uzeti Berettini sa kojim je Nadal igrao samo jednom i pobedio. Proslo je vreme 3-4 dobra igraca, koji su uzimali gotovo sve GS, sada ce biti sve teze i teze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 ja nesto sumnjam da shapo moze nesto da uradi protiv nadala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Ma kakav Šapovalov, usraće se u najbitnijim momentima kao i protiv Novaka na Vimbldonu. Pre će Beretini da ga izvoza svojim topovima od forhenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Ako Beretini nekog bude vozao na ovoj podlozi u zavrsnici slema, da se mi ne ljubimo i predjemo na karling. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Uzima ovo Alhemicar 1/1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Pa... ja navio alarm u 4am. Mislim, nemam ništa protiv da Rafa prvi pretekne Rođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 E kako da ne, ne navijam sat ni za Novaka. Videću dokle su stigli kad se budem spremala na posao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Bice zanimljivo ako ova mala Iranka uspe, kako ce ime da joj izgovaraju ali svaka joj cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Zvaće je Safi, kao što skrate brazilske fudbalere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Solidan Rafa, posle 2 seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Za one koji spavaju....nothing 2 see here. Najuzbudljiviji trenutak je bio pri kraju drugog seta kada Nadal ne uspeva u pauzi nikako da namesti peškir po šeng fui standardima i uzima loptice tek na 5 sekundi do isteka vremena za servis. I jedan umalo dramatičan detalj na početku trećeg...Nadal prolazeći pored sudije gleda dole da ne zgazi liniju i umalo da se oćoravi na ono fensi postolje za stolicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kako lepo rutinira Nadal ovog mladog napaljenca, milina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) 47 minutes ago, Wingwalker said: Za one koji spavaju....nothing 2 see here. Najuzbudljiviji trenutak je bio pri kraju drugog seta kada Nadal ne uspeva u pauzi nikako da namesti peškir po šeng fui standardima i uzima loptice tek na 5 sekundi do isteka vremena za servis. I jedan umalo dramatičan detalj na početku trećeg...Nadal prolazeći pored sudije gleda dole da ne zgazi liniju i umalo da se oćoravi na ono fensi postolje za stolicu. a kamo frka oko Nadalovog odugovlacenja? Quote “You guys are all corrupt,” Denis Shapovalov says to umpire Carlos Bernardes after complaining that Nadal should’ve gotten a time violation. iz onog sto citam na twiteru, svi svaljuju kriviícu na Shapovalova, iako se u ovom snimku lepo vidi da Nadal namerno odugovlaci kad je Shapovalov spreman da servira... Edited January 25, 2022 by wwww 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts