Odjosh Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Kako bi te nazovi kontendere postrojio jedan zdravi Marej, samo bi dugmici ostali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Imam utisak, ako se navučem da gledam ovaj slem kao i obično, da ću opet biti šokirana otkazivanjem nekog četrvtfinala ili polufinala iako sve vreme tako nešto i očekujem... biće strašna sreća ako druga nedelja prođe bez neke predaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 ja retko prognoziram sem sto uvek prognoziram Novaka ako igra , sad kad nema Novaka lici mi (nazalost zbog ovih izjava) da Rafa ima velike sanse iz jednostavnog razloga sto je takoreci jedini siguran da ce zdrav stici do finala jer je skoro prelezao koronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 hour ago, Dracarys said: Kad smo već kod prognoze, mislim da je ovde velika sigurica finale Medvedev-Zverev. Stavljaš kuću? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 7 minutes ago, svi pjevaju said: Stavljaš kuću? Koju po redu?5? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Možda ima šator ili kamp-prikolicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ne treba otpisivati Rafu nikako, jedino ako je konačno omatorio, videćemo. I ja mislim da Danil i Zverev igraju u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Na ES1 Sakari i Marija, na ES2 golf makar ću se bolje naspavati ovog januara, ako ništa drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Rafin sindrom je u progresiji. Problem mu je da duže bude na terenu kada dejstvo pain kilera oslabi. Na prošlom AO je izgubio od Cicija nakon vodjstva od 2:0 i primetno se lošije kretao u naredna tri seta. I sa USO se povukao zbog hroničnih bolova. Glavni problem mu je što mora da reducira intenzitet priprema da bi se sačuvao za turnir a njegova noćna mora je peti set na tvrdoj podlozi. Manijak će igrati dok god može da hoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Igra se dosta meceva, Lajovic ima set viska protiv Fucovica, Djere igra protiv Sapoa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Laslo i Dusan citavu karijeru ne mogu da se nose sa pritiskom u znacajnijim mecevima, pogotovo kada vode i treba da odserviraju za set/mec. Neverovatno. Recimo osporavani Viktor nikad nije bio tremaros, Janko takodje.. al ova dvojica, a pridodaje im se i Miomir polako, imaju ogroman problem u glavi. Krajinovic nekad i dobije nekog jaceg, ali generalno sva cetvorica su nestabilni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Iznenadjujuci prolaz Lajovica,a vidim i da je Djere skupo prodao kozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 (edited) Ja se uvek iznenadim kad oni nekog dobiju Đere je svakako prijatno iznenadio, uradio je koliko je mogao. Žao mi baš što se Žaber povukla. Evo i Jastremska predala. Vang rutinski izbacila Gof, doduše ona već ima i Serenin skalp. Je li ovo Alize Lim sa Matsom u studiju? Smeta mi što nema Barbare, ali verujem da muškom delu neće smetati Edit: Milojević i Kecmanović dobili prvi set, Fonjini gubi 0:2 od Grikspora Edited January 17, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Đere u prvom setu na 5:4 servira za set, i ne nagradi se gemom, već napravi duplu na brejk loptu Šapovalova. Rurinski gubi i taj brejk i sledeći set, u trećem diže nivo igre uz dosta grešaka Kanađanina. I onda 4.set, brejk Šapovalova, ako se ne varam vodio je 5:2, Laslo se vraća, pravi brejk na 5:5 i opet gubi servis za set. Neverovatno kako nije u stanju da se smiri u tim momentima. Šteta, baš šteta. Šapovalov nervozan, dosta grešaka, mogao je to biti dobar skalp da se ušlo u peti.. Lajović, toplo hladno, kao i uvek, retko kad je vruće, al u petom je baš bilo. Mađar loš meč odigrao, bar ono što sam ja uhvatio, al bez obzira dobar meč Dušana i konačno neka veća pobeda.. Ko hoće da zaradi 4+ setova na gs kada Dušan igra, nema greške. Ostalo što sam video, zanimljiv meč Beretinija, prelomio je kako je meč odmicao dobrim forhendima uz standardno dobar servis. Čak sam stigao da pogledam kratko Vesely Kozlov, kvalitet meča ne veći od nekog fjučersa u Prištini. Vesely je toliko zapušten i debeo, trom, da ga je užas i gledati. Kozlov ispada u sl kolu s kim god da igra. Nadal bez problema sa lošim amerikancem, igrao je korektno, koliko je bilo potrebno da ga rutinira. Mali Alkaraz odličan, malo se mučio u par gemova na servisu, na riternu sjajno, Tabillo ni blizu seta. Možda sam još nešto pogledao, ali sad ne mogu ni da se setim 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 (edited) australijska vlada od danas "priznaje" sputnik v vakcinu. Quote Nata Vikhlyantseva @NVikhlyantseva · 1h Guys, I have an amazing news for you! As you might know Sputnik V was accepted by Australian government this morning #BetterLateThanNever #ЛучшеПоздноЧемНикогда necu da pisem komentar..... Edited January 17, 2022 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 11 hours ago, svi pjevaju said: Stavljaš kuću? Nemam u Zvereva poverenja kao sto sam imao u Cicinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Kecmanovic odradio svoj posao. Lagana pobeda. Milojevic se muci, nije iskoristio brejk loptu u 3. setu i izgubio ga je, gubi 2:1 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Ipak nista od meca Kokinakis-Nadal, a Jastremska predala pri veoma zanimljivom rezultatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Barti surova, bilo je blizu da posalje Curenko na bicikli, ali na kraju ipak 6:0 6:1, Karacev izgubio 1.set od Munara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Karacev ocajan, ne moze da se sastavi, sd je napravio i duplu na bp, tako da Munar vodi 2:0. subjektivni osecaj na ovoj temi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 6 minutes ago, Boxy said: Karacev ocajan, ne moze da se sastavi, sd je napravio i duplu na bp, tako da Munar vodi 2:0. subjektivni osecaj na ovoj temi Mi ostali nismo vakcinisani, ne smemo na AO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 10 minutes ago, Div said: Mi ostali nismo vakcinisani, ne smemo na AO. Onda da vam prenosim sta se desava, nesto kao radio prenos Karacev vratio brejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Od ovih nasih, sta cenite, ko ce najdalje otici? U zenskoj konkurenciji nemamo igracicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 3 minutes ago, Boxy said: Onda da vam prenosim sta se desava, nesto kao radio prenos Pre oko pola veka, na jednoj lokalnoj radio stanici išao prenos boks meča, pa kaže reporter: Eve ga, saće ga udari, ih, udari ga levom, pa desnom...saće opet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 7 minutes ago, BojanaCZV said: Od ovih nasih, sta cenite, ko ce najdalje otici? U zenskoj konkurenciji nemamo igracicu? Ja nesto ne ocekujem da bilo ko dodje do 3.kola, Lajovic me prijatno iznenadio sto je prosao, ostali ocekivano, jos Krajinovic sutra ali igra protiv Svarcmana, nimalo lak protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts