Jump to content

Vox92 Sugar Cubes ​🎄​

DameTime

Recommended Posts

S/o za najbolju osobu koju sam upoznala, ne samo na ovom 4umu, već i generalno u životu. 

@MrTwister je postao jedan od mojih najboljih prijatelja i najbližih osoba koje imam. Hvala ti što slušaš moje petominutne (at best) glasovne poruke, što me podržavaš u svemu i raduješ se svakom mom uspehu. ❤️ Nastojaću da ti budem upola dobar prijatelj kao što si ti meni. 

E da, naše prijateljstvo je dokaz da početak nije uvek najbitniji. Prisetimo se... 😄 

spacer.png

spacer.png

• Like 2
  • Love 5

4 hours ago, DameTime said:

S/o za najbolju osobu koju sam upoznala, ne samo na ovom 4umu, već i generalno u životu. 

@MrTwister je postao jedan od mojih najboljih prijatelja i najbližih osoba koje imam. Hvala ti što slušaš moje petominutne (at best) glasovne poruke, što me podržavaš u svemu i raduješ se svakom mom uspehu. ❤️ Nastojaću da ti budem upola dobar prijatelj kao što si ti meni. 

E da, naše prijateljstvo je dokaz da početak nije uvek najbitniji. Prisetimo se... 😄 

spacer.png

spacer.png

Све похвале за брата Твистера! Нијесмо толико у контакту, али врх особа, потврђујем такође 

• Love 2

Nisam ni smatrao da imate zle namere. Možda sam i ja ishitreno reagovao, kun mi je purac poslednjih nekoliko dana pitanja "joj pa kako, joj pa zašto, joj pa ovo, joj pa ono". Verovatno nije trebalo ni da pomenem, ali povuklo me Marvinovo i Damino pisanije, a i alkohol, tek sam došao od kuma sa slave. Izvinjavam se, neću više.

• Like 4
  • Love 4

1 hour ago, Big Ticket said:

Све похвале за брата Твистера! Нијесмо толико у контакту, али врх особа, потврђујем такође 

Jeste, nisam ga dovoljno ni nahvalila ☺️

Ima ovde još sjajnih ljudi, stvarno je super ekipa na košarci...

On 12/19/2024 at 4:48 PM, DameTime said:

spacer.png

spacer.png

Pazi ti ove SS od bogtepitakad, zato nema zene koja nema bar 2 memorijske ili placa icloud space da stanu toliki screenshotovi i “dokazni materijal” jer nikad se ne zna kad ce zatrebat 😆

On 12/19/2024 at 9:42 PM, Big Ticket said:

Vjeruj mi da zadnjih par mjeseci ni za majku nijesam vremena imao al ispravljamo to uskoro 😉

On 12/19/2024 at 10:38 PM, Eddard said:

Opušteno, brate, samo guraj. 

Piči, završavaj™

On 12/20/2024 at 2:06 PM, uvrnuto said:

Želim vam svima proleće što pre! 😁

Konačno, man of culture. Ko ciču i ovu kišu voli u kuću mu padala.

Svima Vam želim da do kraja godine prelomite neku stvar u životu koju ćete ispoštovati u 2025. Nešto za svoju dušu i ćejf odradite pa kome smeta, vazda mu smetalo.

• Like 2
  • Love 1