Čvarkov Posted December 11 Share Posted December 11 5 hours ago, DameTime said: Pravila znate - napišite poneku lepu reč drugu ili drugarici sa foruma, ovde ili u PP. As per usual, ja ću se praviti da ste se raspisali 🙈 Xoxo @Урош19 lep si 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 11 Author Share Posted December 11 Ne trolujte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 12 Share Posted December 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 03:48 PM Author Share Posted Thursday at 03:48 PM S/o za najbolju osobu koju sam upoznala, ne samo na ovom 4umu, već i generalno u životu. @MrTwister je postao jedan od mojih najboljih prijatelja i najbližih osoba koje imam. Hvala ti što slušaš moje petominutne (at best) glasovne poruke, što me podržavaš u svemu i raduješ se svakom mom uspehu. ❤️ Nastojaću da ti budem upola dobar prijatelj kao što si ti meni. E da, naše prijateljstvo je dokaz da početak nije uvek najbitniji. Prisetimo se... 😄 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Thursday at 06:14 PM Share Posted Thursday at 06:14 PM Tako smo se supruga i ja prvog dana upoznavanja samo svađali #samokažem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 06:25 PM Author Share Posted Thursday at 06:25 PM 11 minutes ago, Marvin said: Tako smo se supruga i ja prvog dana upoznavanja samo svađali #samokažem Haha, što se toga tiče, onda imam više kandidata 😅 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 07:13 PM Share Posted Thursday at 07:13 PM 46 minutes ago, DameTime said: Haha, što se toga tiče, onda imam više kandidata 😅 🤔 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 07:31 PM Author Share Posted Thursday at 07:31 PM 7 minutes ago, Eddard said: 🤔 😛 🤭 😇 Spoiler Not sure if I'm fluent in this Gen X emoji language. 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 07:33 PM Share Posted Thursday at 07:33 PM Jesi jesi 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 08:17 PM Share Posted Thursday at 08:17 PM 2 hours ago, Marvin said: Tako smo se supruga i ja prvog dana upoznavanja samo svađali #samokažem 1 hour ago, DameTime said: Haha, što se toga tiče, onda imam više kandidata 😅 Iz sličnih razloga sam ja, posle 23 godine, od prošle nedelje opet momak. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted Thursday at 08:42 PM Share Posted Thursday at 08:42 PM 4 hours ago, DameTime said: S/o za najbolju osobu koju sam upoznala, ne samo na ovom 4umu, već i generalno u životu. @MrTwister je postao jedan od mojih najboljih prijatelja i najbližih osoba koje imam. Hvala ti što slušaš moje petominutne (at best) glasovne poruke, što me podržavaš u svemu i raduješ se svakom mom uspehu. ❤️ Nastojaću da ti budem upola dobar prijatelj kao što si ti meni. E da, naše prijateljstvo je dokaz da početak nije uvek najbitniji. Prisetimo se... 😄 Све похвале за брата Твистера! Нијесмо толико у контакту, али врх особа, потврђујем такође 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 09:05 PM Share Posted Thursday at 09:05 PM @Eddard,@Barkley#34, @Don Dusko i ostali koji se nadodaju. bez wow i sažaljevanja, molim. Ne podnosim to. Da sam sam sebi to radio, obesio bih se otprilike prekjuče. Trudim se da živim po pravilu "Ne dopusti da život jebe tebe. Jebi ti život." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 09:11 PM Share Posted Thursday at 09:11 PM Pa nije bilo sažaljenje, niti bilo kakav vrednosni sud. Jednostavno iznenađenje jer razvod posle 23 godine nije nešto što je uobičajeno i svakidašnje. Nikakva zla namera iza. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Thursday at 09:18 PM Share Posted Thursday at 09:18 PM Nisam ni smatrao da imate zle namere. Možda sam i ja ishitreno reagovao, kun mi je purac poslednjih nekoliko dana pitanja "joj pa kako, joj pa zašto, joj pa ovo, joj pa ono". Verovatno nije trebalo ni da pomenem, ali povuklo me Marvinovo i Damino pisanije, a i alkohol, tek sam došao od kuma sa slave. Izvinjavam se, neću više. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 09:19 PM Author Share Posted Thursday at 09:19 PM Razne su životne priče... Pustite Stiletta, hvala što si podelio s nama. 🤗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Thursday at 09:38 PM Share Posted Thursday at 09:38 PM Opušteno, brate, samo guraj. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 09:59 PM Author Share Posted Thursday at 09:59 PM 1 hour ago, Big Ticket said: Све похвале за брата Твистера! Нијесмо толико у контакту, али врх особа, потврђујем такође Jeste, nisam ga dovoljno ni nahvalila ☺️ Ima ovde još sjajnih ljudi, stvarno je super ekipa na košarci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Thursday at 10:43 PM Share Posted Thursday at 10:43 PM Ja prvi put vidim ovu temu, ne gledam datum, vidim cestita se Bozic, NG itd... Imam jedan savet za sve, nemojte da starite, starost je grozna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Thursday at 10:48 PM Share Posted Thursday at 10:48 PM 4 hours ago, DameTime said: 4 hours ago, Marvin said: Tako smo se supruga i ja prvog dana upoznavanja samo svađali #samokažem Haha, što se toga tiče, onda imam više kandidata 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted Friday at 01:06 PM Share Posted Friday at 01:06 PM Želim vam svima proleće što pre! 😁 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago On 12/19/2024 at 4:48 PM, DameTime said: S/o za najbolju osobu koju sam upoznala, ne samo na ovom 4umu, već i generalno u životu. @MrTwister je postao jedan od mojih najboljih prijatelja i najbližih osoba koje imam. Hvala ti što slušaš moje petominutne (at best) glasovne poruke, što me podržavaš u svemu i raduješ se svakom mom uspehu. ❤️ Nastojaću da ti budem upola dobar prijatelj kao što si ti meni. E da, naše prijateljstvo je dokaz da početak nije uvek najbitniji. Prisetimo se... 😄 Pazi ti ove SS od bogtepitakad, zato nema zene koja nema bar 2 memorijske ili placa icloud space da stanu toliki screenshotovi i “dokazni materijal” jer nikad se ne zna kad ce zatrebat 😆 On 12/19/2024 at 9:42 PM, Big Ticket said: Све похвале за брата Твистера! Нијесмо толико у контакту, али врх особа, потврђујем такође Vjeruj mi da zadnjih par mjeseci ni za majku nijesam vremena imao al ispravljamo to uskoro 😉 On 12/19/2024 at 10:38 PM, Eddard said: Opušteno, brate, samo guraj. Piči, završavaj™ On 12/20/2024 at 2:06 PM, uvrnuto said: Želim vam svima proleće što pre! 😁 Konačno, man of culture. Ko ciču i ovu kišu voli u kuću mu padala. Svima Vam želim da do kraja godine prelomite neku stvar u životu koju ćete ispoštovati u 2025. Nešto za svoju dušu i ćejf odradite pa kome smeta, vazda mu smetalo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts