Čvarkov Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM 1 minute ago, Smrtokapa said: Nek sedne na avion, proveren lek. A ne ne, nema bežanja! 1 1
badenac Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM (edited) Crta ima live kanal na YT-u Ono sto je cudno jeste da su imali samo jedno kretko obracanje povodom izbora u Kosijericu koje je licilo na izvestak iz nekakve sobe( molim da me demantujete ako gresim).Posle toga muk.Kao da izbori u Zajecaru ne postoje. Edited Sunday at 08:53 PM by badenac 1
Cavani Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM Gledam ove tetovirane krimose iz Pionirskog parka. Jasno je da se i oni i mi borimo za slobodu. 10
Volter Posted Sunday at 08:56 PM Posted Sunday at 08:56 PM Grupa od pedesetak batinaša u Zaječaru slavi pobedu, prišli im ljudi iz opozicije, bilo malo uvreda pa se razdvojili.
Plavi Dres Posted Sunday at 08:56 PM Posted Sunday at 08:56 PM Kako god se prebrojalo, ovo je njegov poraz. I mislim zaista, početak kraja. Uz sve resurse on je u Kosjeriću na 50:50 što znači da je u većim gradovima na 70:30 na primer. 2
DameTime Posted Sunday at 08:58 PM Posted Sunday at 08:58 PM Već se izdrkava nad nekim hahahah jebem li ti oca bolesnog.
Molina23 Posted Sunday at 09:00 PM Posted Sunday at 09:00 PM Snimaće se blokbaster dokumentarci koliko je bolestan Bugojanac. Idi Amin, Bokasa i Pol Pot nemaju ovoliko šifri. 7 1
Klipan Posted Sunday at 09:00 PM Posted Sunday at 09:00 PM Kakav uvod pravi za recenicu “uprkos svemu smo ubedljivo pobedili na oba mesta”
Smrtokapa Posted Sunday at 09:00 PM Posted Sunday at 09:00 PM Volim ove direktne tekstualne prenose ludila. Aj pa da ih organizujemo i iz njegove zatvorske ćelije.
Don Dusko Posted Sunday at 09:01 PM Posted Sunday at 09:01 PM Kaze bilo tesno al pobedila SNS... Pa druze sta si sve upregao a ti jedva dobio....Aj sad za celu srbiju.
duško matić Posted Sunday at 09:02 PM Posted Sunday at 09:02 PM Ja mislim da je on blizu da se šlogira 3 1
Don Dusko Posted Sunday at 09:04 PM Posted Sunday at 09:04 PM Bukvalno jedva izgovara.Da je sigurno pobedio bio bi mnogo glasniji i odlucniji ovo meh.
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 09:04 PM Posted Sunday at 09:04 PM A da vas pitam nesto ozbiljno, bemmumater, ima li ovde neko da je zaista mislio da ce saopstiti ista osim pobedeTM? 23
Klotzen Posted Sunday at 09:05 PM Posted Sunday at 09:05 PM Po njemu u ZA 48% SNS, 34% jedna i nešto manje od 8% druga opoziciona stranka. SPS najverovatnije ispod cenzusa. Ovo je baš ogromna razlika u odnosu na ono što je opozicija objavljivala. Čini mi se da se u Kosjeriću podudara sa CRTA podacima.
badenac Posted Sunday at 09:07 PM Posted Sunday at 09:07 PM Ocigledno da smo dobili nove petokolonase - CRTU. 1
robespierre Posted Sunday at 09:10 PM Posted Sunday at 09:10 PM Katastrofa ako je istina ovo što Hulja priča.
Recommended Posts