DJ_Vasa Posted Sunday at 02:09 PM Share Posted Sunday at 02:09 PM 15 minutes ago, Volter said: Ne sme. Prošli put kad mu je supruga podržala proteste protiv kopanja, odmah u Informeru izašao tekst o njenoj majci koju se predstavili kao kriminalca. Njegova podrška bi odjeknula, imala težinu, još više uzdrmala vlast, al od toga nema ništa. Sve mi je bilo jasno kad sam ga video kod Vučića a nekoliko dana kasnije i one slike na jezeru, zaboravih kako se zove političar iz SNS-a koji je sa njim bio u društvu. Ma kome je više bitan taj Svinjformer? Nek sere DJV još malo dokle može, ionako će posle skičati u Zabeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjurkan Posted Sunday at 02:11 PM Share Posted Sunday at 02:11 PM Bravo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 02:21 PM Share Posted Sunday at 02:21 PM 6 minutes ago, DJ_Vasa said: Ma kome je više bitan taj Svinjformer? Nek sere DJV još malo dokle može, ionako će posle skičati u Zabeli. Meni nije bitan, al mnogima jeste i to zna se kakvima. Taj tekst su preneli mnogi portali i očigledno da delom i zbog toga ne želi Novak da se zamera. Uvek je balansirao, tako je bilo i u vreme Tadića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 02:27 PM Share Posted Sunday at 02:27 PM 4 minutes ago, Volter said: Meni nije bitan, al mnogima jeste i to zna se kakvima. Taj tekst su preneli mnogi portali i očigledno da delom i zbog toga ne želi Novak da se zamera. Uvek je balansirao, tako je bilo i u vreme Tadića. Ma ko ih j***, mislim na te što zaista veruju u pisanje Svinjformera. Kada bi kojim slučajem NĐ samo spomenuo ono što je predviđao Jovo Bakić, mislim da bi se DJV odmah preselio na neko pusto ostrvo usred okeana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted Sunday at 02:29 PM Share Posted Sunday at 02:29 PM 3 hours ago, A sad said: Ili mi to vidimo tako od silne zelje... Pa sad... Ovo je od pre 5-6 godina. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Sunday at 02:35 PM Share Posted Sunday at 02:35 PM 28 minutes ago, Selina said: Batali, mnogo je to komplikovano, dva puta moras u Hamburg, jednom da te registruju, a onda i da biras. Za ovakve gadosti mi je dva puta za Hamburg ništa. 28 minutes ago, Selina said: Batali, mnogo je to komplikovano, dva puta moras u Hamburg, jednom da te registruju, a onda i da biras. Za ovakve gadosti mi je dva puta za Hamburg ništa. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Sunday at 02:36 PM Share Posted Sunday at 02:36 PM 41 minutes ago, Volter said: Ne sme. Prošli put kad mu je supruga podržala proteste protiv kopanja, odmah u Informeru izašao tekst o njenoj majci koju se predstavili kao kriminalca. Njegova podrška bi odjeknula, imala težinu, još više uzdrmala vlast, al od toga nema ništa. Sve mi je bilo jasno kad sam ga video kod Vučića a nekoliko dana kasnije i one slike na jezeru, zaboravih kako se zove političar iz SNS-a koji je sa njim bio u društvu. Pa njena majka to i jeste. silne je neke dozvole imala za minicentrale po Staroj Planini. Njegova cela sira porodica parazitira i bogati se tako sto saradjuje sa kriminalcima iz politike. On to stvarno ne mora jer je svoje milione zaradio posteno, ali svako je izgleda rob svoje porodice. Nego neka ne moralise, neka troskari te svoje pare po Monaku i Marbelji. 2 minutes ago, Eddard said: Za ovakve gadosti mi je dva puta za Hamburg ništa. Za ovakve gadosti mi je dva puta za Hamburg ništa. Ja sam u Srbiju odlazila na izbore, bilo mi je jednostavnije, a i uklapali su se tako da mi je bilo zgodno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 02:42 PM Share Posted Sunday at 02:42 PM 1 minute ago, Selina said: Pa njena majka to i jeste. silne je neke dozvole imala za minicentrale po Staroj Planini. Njegova cela sira porodica parazitira i bogati se tako sto saradjuje sa kriminalcima iz politike. Pa upravo je to još jedan razlog da ćuti i ne možemo očekivati od njega bilo kakvu podršku. A čak i kad ne bi bilo tako, gledajući njegovo ponašanje svih ovih godina, opet bi ćutao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Sunday at 02:49 PM Share Posted Sunday at 02:49 PM 4 minutes ago, Volter said: Pa upravo je to još jedan razlog da ćuti i ne možemo očekivati od njega bilo kakvu podršku. A čak i kad ne bi bilo tako, gledajući njegovo ponašanje svih ovih godina, opet bi ćutao. Nije njemu sada laHko, al ko ga shisha. On zeli da bude neka moralna gromada, al jel visa sila ( citaj otac, braca, striko). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 03:04 PM Share Posted Sunday at 03:04 PM Pa dobro Nole nije ni prvi a ni poslednji licimer koji postoji od kad je sveta i veka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 03:12 PM Share Posted Sunday at 03:12 PM 18 minutes ago, Volter said: Pa upravo je to još jedan razlog da ćuti i ne možemo očekivati od njega bilo kakvu podršku. A čak i kad ne bi bilo tako, gledajući njegovo ponašanje svih ovih godina, opet bi ćutao. Nije. To što DJV trabunja bi ostalo samo na nivou trabunajnja jer od razotkrivanja njenih nezakonitih aktivnosti ne bi bilo vajde, plus bi mogla da se vrati kao bumerang. Možemo da pođemo od činjenice da njegova majka nema nikakve veze sa njegovim stavovima, mada to i nije mnogo bitno. Mnogo je bitnije kako kriminalci funkcionišu. Oni štite leđa jedan drugome, ne zato što se vole, već zato što mnogi znaju izvesne stvari, a mogu da imaju dug jezik. U konkretnom slučaju sigurno ne bi bilo sudskog epiloga jer ako je npr. davala mito poštenom kriminalcu koji još i ovih dana verno mlati studente i pošteno daje svoj reket, i taj pošteni kriminalac bi najebao. A ako najebe jedan pošteni kriminalac i puste ga niz vodu, onda bi se i svi drugi pošteni kriminalci zapitali da li će biti pušteni niz vodu zbog nekih drugih stvari. Upravo zbog toga praktično niko ko sarađuje sa njima ili sa režimom uživa u blagodetima svog poštenog bavljenja kriminalom. Najjača packa koju su pošteni kriminalci mogli dobiti jeste promena funkcije ukoliko je imaju, eventualno period tihovanja od nekoliko godina. Koliko se sećam, ništa se nije desilo onom vazduPLOHovcu koji malo nestašno vozi, sinu Željka Mitrovića koji slučajno gazi ljude koji prelaze ulicu, veselom Vesiću koji je zbog onoga što se desilo u NS morao čak i kafu da popije u policijskoj stanici i mnogim drugima. Doduše, slažem se ja da će NĐ ćutati, ali ne zbog Svinjformera, već zato što je pizda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Sunday at 04:20 PM Share Posted Sunday at 04:20 PM 2 hours ago, Eddard said: Šalu na stranu, moram da vidim kako to ide, gde se registruje, šta treba... kontam da mi je Hamburg najbliži (2h vožnje)... Posetiš taštu tog vikenda i glasaš u SRB. Eto, rešio sam ti to. 😅 2 hours ago, Volter said: Meni nije bitan, al mnogima jeste i to zna se kakvima. Taj tekst su preneli mnogi portali i očigledno da delom i zbog toga ne želi Novak da se zamera. Uvek je balansirao, tako je bilo i u vreme Tadića. Pa ko ga j.... Zaradio par stotina miliona dolara u karijeri i ne sme da se zameri jadan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 05:03 PM Share Posted Sunday at 05:03 PM 30 minutes ago, shonke said: Pa ko ga j.... Zaradio par stotina miliona dolara u karijeri i ne sme da se zameri jadan. Gledam ja većinu tih bogataša i vidim da su i dalje drčni što se love tiče. Valjda misle da ima život na onom svetu pa će i tamo poneti lovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted Sunday at 05:40 PM Share Posted Sunday at 05:40 PM On 12/14/2024 at 10:27 AM, DameTime said: Jedan od najpoznatijih influensera. Mislim da se za njega pričalo da je (bio) u sns. On 12/14/2024 at 10:33 AM, fancy said: Videćemo da li će još neko imati muda od sportista. 22 hours ago, 033zero330 said: Ti influenSeri izgleda postali papagaji. Treba pratiti, jer ako/kad misevi krenu da napustaju brod onda za njima idu i pacovi itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted Sunday at 06:38 PM Share Posted Sunday at 06:38 PM Po meni je izbor Milivojevića koji mi je često i simpatičan, pokazatelj da DS pokušava da se takmiči u nacionalizmu protiv vlasti, i mislim da je to loša taktika osudjena na neuspeh. Jer em vlast može više srbovati sa polugama koje ima u rukama, em može kao što već radi, praviti ekstremno nacionalističke stranke za koje će nacionalisti uvek radije glasati nego za taj DS. Po meni su morali gurati gradjansku priču i polako postajati stožer takvih ljudi koji su gladni takve ponude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Sunday at 06:45 PM Share Posted Sunday at 06:45 PM Ako je mogao svojevremeno da ima stav o BLM u SAD onda je težak cinizam da ćuti kada se slične stvari događaju u njegovoj zemlji. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted Sunday at 07:13 PM Share Posted Sunday at 07:13 PM (edited) 2 hours ago, shonke said: Zaradio par stotina miliona dolara u karijeri i ne sme da se zameri jadan. Nema svoje Ja. Nije to lako breme. Edited Sunday at 07:14 PM by Cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 07:35 PM Share Posted Sunday at 07:35 PM 34 minutes ago, Utopista said: Po meni je izbor Milivojevića koji mi je često i simpatičan, pokazatelj da DS pokušava da se takmiči u nacionalizmu protiv vlasti, i mislim da je to loša taktika osudjena na neuspeh. Jer em vlast može više srbovati sa polugama koje ima u rukama, em može kao što već radi, praviti ekstremno nacionalističke stranke za koje će nacionalisti uvek radije glasati nego za taj DS. Po meni su morali gurati gradjansku priču i polako postajati stožer takvih ljudi koji su gladni takve ponude. Koliko god da mrzim nacionalizam i Tadićevo forsiranje istog dok je bio na čelu DS-a, Milivojeviću sam mu dao kredit jer mislim da zbog dosadašnjeg iskustva ima dovoljno pameti da shvati da nacionalizam i nema baš toliku prođu kao politička opcija, ma koliko da se ta kuga zapatila među onime što nazivamo narod. Ako bude koncentrisao delovanje na poštovanju zakona i funkcionisanju institucija, to će biti sasvim dovoljno. Verujem da shvata da mu jeftino opančarenje ne može doneti mnogo, ali insistiranje na konkretnim životnim stvarima može. Evidentno je da su se nekadašnji nezavisni nacoši samoupucali – Milica Zanoktica je završila karijeru samostalnog nacoša, dok se Boškić lepo sam povukao. Bilo bi zgodno zatući Miloša Francuza, Dražino unuče i tuta-muta-Ćutu u sledećem koraku, a ako bude pameti, može se i to odraditi. 22 minutes ago, Cyber said: Nema svoje Ja. Nije to lako breme. Pravo veliš. Nije lako biti fekalija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted Sunday at 07:47 PM Share Posted Sunday at 07:47 PM (edited) Navijam da si u pravu. Mada mi je zebnja jača nego nada... Petog oktobra sam imao nadu, a šta se desilo - recimo uvodjenje veronauke , izjednačavanje parizana kakvi god da su sa mnogima koji su šurovali sa nacistima... Totalno bespotrebno ako mene pitaš - koga normalnog je to zanimalo 55 godina posle rata... Čak iz ove perspektive mislim da je u Dosu bilo više nacionalista nego kod Miloševića - on je samo furao tu priču iz koristi... Edited Sunday at 07:54 PM by Utopista 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 08:24 PM Share Posted Sunday at 08:24 PM 29 minutes ago, Utopista said: Navijam da si u pravu. Mada mi je zebnja jača nego nada... Petog oktobra sam imao nadu, a šta se desilo - recimo uvodjenje veronauke , izjednačavanje parizana kakvi god da su sa mnogima koji su šurovali sa nacistima... Totalno bespotrebno ako mene pitaš - koga normalnog je to zanimalo 55 godina posle rata... Čak iz ove perspektive mislim da je u Dosu bilo više nacionalista nego kod Miloševića - on je samo furao tu priču iz koristi... I ja bih voleo da sam u pravu, ali ne zato da bih se pravio pametan u forumskoj diskusiji, već zato što smatram da je srpski nacionalizam naneo više štete nego neki klasičan rat. Neki su pametni, pa se ne bave slovencevanjem, čehovanjem, švedovanjem, holandovanjem i sličnim glupostima, pa su zato tu gde jesu. Ima Rambo Amadeus onu pametnu izreku koju bih za potrebe diskusije preradio: „Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno sa IQ koji je jednak broju cipela. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra broj pročitanih knjiga bude pristojan, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada broj (pročitanih knjiga) bude preko sto pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 toga onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted Sunday at 08:32 PM Share Posted Sunday at 08:32 PM (edited) Nije ni to 100% tako - eto ti spominjanje porodice Djoković. Puni kao brodovi, proputovali ceo svet, a opet sipaju sve vreme gorivo u rezervoar nacionalistima... Ali jeste istina da se narod drži u bedi izmedju ostalog i zato. Edited Sunday at 08:36 PM by Utopista 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Sunday at 08:36 PM Share Posted Sunday at 08:36 PM 3 minutes ago, Utopista said: Nije ni to 100% tako - eto ti spominjanje porodice Djoković. Puni kao brodovi, proputovali ceo svet, a opet sipaju sve vreme u gorivo u rezervoar nacionalistima... Ali jeste istina da se narod drži u bedi izmedju ostalog i zato. Naravno da nije, zato sam i precrtao ovo u vezi sa parama jer je to stvar inteligencije i kritičkog rasuđivanja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Sunday at 09:34 PM Share Posted Sunday at 09:34 PM Ponekad kad čitam ovu temu pogledam kroz prozor da proverim živim li u Kaliforniji. Ima jedan zanimljiv deo pri kraju Tako je govorio Zaratustra gde lik zlog čarobnjaka govori: Quote vama kojima je stari bog umro, a još nijedan novi bog ne leži u kolevkama i povojima, svima vama je naklonjen moj zli duh i čarobnjački đavo Može li biti da je Niče ovde predvideo da će čovek lišen apsoluta značenje tražiti u izmima svih vrsta i polova? 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 09:57 PM Share Posted Sunday at 09:57 PM Pratio sam uporedo utakmicu i gledao ovu sjajnu studentariju kod Olje u Utisku. Odusevljen sam. Ulivaju optimizam i bude nadu u bolje sutra! Samo da ostanu ovakvi kakvi jesu! 🙏 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 07:14 AM Share Posted Monday at 07:14 AM Motaj kablove, ovaj kaže da je ispunio sve zahteve... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts