Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

U trajanju protesta, bilo je na desetine scena zbog kojih mi je bukvalno stalo srce na momenat i kada nisam znao šta me je snašlo, ali sam morao da se, kao roditelj koji im je podrška i oslonac, pred decom suzdržavam da se ne raspadnem od davno preživljenih emocija koje opet proživljavam.

Ali ova scena, u kojoj staro čeljade staračkim korakom prilazi koloni studenata da joj se pokloni, toliko me je preplavila da sam se jednostavno - rasuo.

I sad neko može i da mi izvadi zub naživo, ne bih ni osetio.

Edited by Nek grmi jako
  • Like 10
  • Love 4

Došlo je vreme da se u subotu preleti u redove sendvičara.

Preporuka svima da pokupe svoj primerak Index sendviča, em drži sitim, em čuči tu ipak i neka simbolika. 

Lokalci, jel kod Maje i dalje the one,  ili vredi probati nešto novo?

• Like 1

1 hour ago, fancy said:

Nerealan si. Nije to isto. 

I nije da nisu odlazili na razna krizna i manje krizna mesta.

Ali jednostavno, odijum prema opoziciji je ogroman pre svega zbog odlično odrađenog posla Vučićevih medija u satanizovanu Đilasa lopova. Marinika Rumunke, i ostalih antisrba koji bi da nas prodaju zapadu, ustašama, Šiptarima itd...

A to su mnogi i van SNSa takođe zdušno guslali... I često zlurado traljali ruke kad god bi ih ovi iz vlasti šikanirali, vređali, ignorisali im zahteve i akcije, pretili, stavljali pred nemoguće izbore itd, itsl...

Ne zaboraviti da je opozicija u tek nešto, ali malo, boljim uslovima od opozicije u Rusiji.

Non stop otvorena sezona lova i borba u nehumano neravnopravnom uslovima.

Istina. Nije realno da prodju kao studenti. 

Ali je isto tako istina da su mogli morali vise da se iscimaju, ako misle da steknu neko poverenje i da dopru i do onih koji za njih znaju samo kao "zute lopove". Da sednu, da popricaju. Kao Sarovic sa onim likom sto ga je konvertovao iz "Ja sam iz SNSa" do "Kriv je i Vucic".  

• Like 4

Vucko kad gleda ove scene pririsak 300/200

Lokalni SNS serifi zamisljaju sutrasnji poziv od koordinatora

Putnici u autobusima gledaju u svoju dnevnicu od 3000 din i sendvic i sok.

I svi oni znaju da ovaj narod niko nije nazerao da izadje pred studente. I ne znaju kako da reaguju. I ne pitaju se ni najmanje kada ce biti gotovo.
I znaju da ce tackasti softver u subotu eksplodirati koliko god Informer slaze da ce biti ljudi.

Odoh sad da nastavim da placem.

Aj zdravo.

• Like 6

Just now, JohnnyDragon said:

Jel ima neki kontakt centar?😅

Ako ne stizes do 18h u St. Pazovu, pravac Indjija na nocenje. Ja da sam student nigde radije ne bih bio. Imaju i gitare, muziku, klopu, sve..

• Like 7

Gledam ovu devojku ogrnutu zastavom.

Doata forumasa ovde misli da je ta simbolika sa srpskim zastavama, Marsem na drinu, himnom subisna

Ja mislim suprotno, da je to jedna od vecih pobeda.

Da je patriotska simbolika jednostavno oduzeta od mafije, desnicara, rusofila, Vacica i drugih kurcica koji su je opoganili i da je vracena narodu.

Edited by Clash
  • Like 12
  • Love 3

3 minutes ago, Clash said:

Gledam ovu devojku ogrnutu zastavom.

Doata dorumasa ovde misli da je ta simbolika sa srpskim zastavama, Marsem na drinu, himnom auvisna

Ja mislim suprotno, da je to jedna od vecih pobeda.

Da je patriotaka simbolika jednostavno oduzeta od mafije, desnicara, rusofila, Vacica i drugih kurcica koji su je opaganili i da je vracena narodu.

13 minutes ago, Kooineeperk said:

Kao Sarovic sa onim likom sto ga je konvertovao iz "Ja sam iz SNSa" do "Kriv je i Vucic".  

Lik je iz Niša, i ima brata blizanca, a obojica rade u Gradskom zelenilu u JKP Medijani. Navodno su ga poslali na godišnji odmor ???

• Like 5
  • Love 1

5 minutes ago, Clash said:

Ahahahah

Pa da li je on normalan da stavi ovo na net?

Vuce psa polomi se pas nece da mu pridje😄

Oooo kakav bilmez

Žvalina reakcija na ljuljanje fotelje - Ovo je pak'o!

• Ha-ha 3