DJORDJE Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 hour ago, DJ_Vasa said: A šta kaže Vendi, da li vežba Kamasutru sa popovima? Zezaj se ti, ali Vendi dobila blagoslov da misionari, to valjda znaci da siri pravoslavlje. https://www.kurir.rs/zabava/kultura/3980073/vesni-vukelic-vendi-patrijarh-porfirije-poverio-vazan-zadatak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 6 minutes ago, deez nuts. said: A njemu neprijatno pa ih odbio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kažu da je ovo snimak sina koji skače u nabujalu reku u Novom Pazaru kako bi pokušao da spase oca. Sin je spasen, otac još nije pronađen. Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Republika "Valjda se nece desiti" Srbija. Ima za stadione,za razne Kopernikuse, Tanjuge i Arene,ali nema za nasipe i sisteme za odbranu od poplava. Zato se u bujicama nadju oni koji tamo ne bi zeleli da budu,dok se istovremeno sirom zemlje dobrovoljno raja baca u reke za "casni krst". Za SPC joga jeste opasnost po drustvo i ljude,ali zatucanost i sveopsta nazadnost,beda i siromasija nisu. Republika "Valjda se nece desiti" Srbija. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 1 hour ago, DJORDJE said: Zezaj se ti, ali Vendi dobila blagoslov da misionari, to valjda znaci da siri pravoslavlje. https://www.kurir.rs/zabava/kultura/3980073/vesni-vukelic-vendi-patrijarh-porfirije-poverio-vazan-zadatak Lepo je što je Vendi dobila misionarsku pozu, ovaj, poziciju, ali mi čini da će Vendi širiti nešto drugo, pa će dermatovenerolozi imati pune ruke posla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 (edited) Meni je najveci utisak danas, posle ove tragedije u Pazaru, vidis direktora njihovog JKP koje je odgovorno za vanrednu odbranu od poplava, iza njega nabujala reka, bukvalno fali manje od pola metra da se izlije i iz tog zastitnog korita, tu je odmah put, ulice, kuce, nigde ni dzakova nema, lik prica trebalo bi da padne vodostaj, nadamo se da nece vise da raste. Znaci bukvalno kadar nevera. Pre toga vidis ljude ispred nekog stovarista kako pune dzakove, pitaju za to, kaze mi smo se sami organizovali i komsija nam je ustupio pesak, koga da cekamo vise. Setite se ovoga pa glasajte sledeci put. Znam da necete. Edited January 19, 2023 by McLeod 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Zezaj se ti, ali Vendi dobila blagoslov da misionari, to valjda znaci da siri pravoslavlje. https://www.kurir.rs/zabava/kultura/3980073/vesni-vukelic-vendi-patrijarh-porfirije-poverio-vazan-zadatakSamo misionarski?Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Setite se ovoga pa glasajte sledeci put.Novi Pazar? To onaj grad što je 2020. u leto imao prepune mrtvacnice zbog covida, što su zdravstveni radnici na kraju protestvovali jer nikakvu pomoć nisu dobili dok su padali i bukvalno usred epidemije, dok je načelnik dr. Djerlek unapređen u državnog sekretara posle toga?Ko bre da se seti?(znam da si napisao, samo sam morao da napišem i ja nešto)I nije mi zao nikoga sem tih što su izgubili život u poplavi. 2014. je bila pre (hiljadu) 8 godina. Nije da nije bilo vremena da se uradi nešto na poboljšanju zaštite od poplava. Za početak, da se bar malo počiste korita vodotokova.Dakle, ko vas hebe, birate lopove i kriminalce a i mnogi ste takvi isti. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 12 hours ago, freethrow said: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/pacijent-se-veze-za-stolicu-prekrije-carsavom-i-prska-alkoholom-doktori-laze-o-inovativnom-lecenju-koje-pominje-uprava/ Mislim da čak ni većina nas, na ovako uskospecijalizovanom forumu, nismo svesni koliko je zlo uzelo maha. Ha,ha,ha . Vi u Srbiji mnogo znate ali koliko zlo vam je u dvoristu, niste svesni ni pod tackom razno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ne razumem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) 10 hours ago, Drug Crni said: Republika "Valjda se nece desiti" Srbija. Ima za stadione,za razne Kopernikuse, Tanjuge i Arene,ali nema za nasipe i sisteme za odbranu od poplava. Zato se u bujicama nadju oni koji tamo ne bi zeleli da budu,dok se istovremeno sirom zemlje dobrovoljno raja baca u reke za "casni krst". Za SPC joga jeste opasnost po drustvo i ljude,ali zatucanost i sveopsta nazadnost,beda i siromasija nisu.Republika "Valjda se nece desiti" Srbija. Upravo tako - i ne samo Srbija, nego sve istocno od Sutle. Vidim poslanika iz Novog Pazara na TV (da ne kazem gdje ga treba poslati) - Jahja Ferhatovic koji kaze da su znali da su bujice prijetnja, ali kada nema bujica zaborave da urade bilo sta... SPC i IVZ su ruku pod ruku u stvaranju te zatucanosti i nazadnosti, zajedno sa populistickim pokretima, liderima i strankama koji zare i pale vec 30 godina... A eksperti iz emisije su posebna prica... Edited January 20, 2023 by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) 10 minutes ago, ters said: Upravo tako - i ne samo Srbija, nego sve istocno od Sutle. Vidim poslanika iz Novog Pazara na TV (da ne kazem gdje ga treba poslati) - Jahja Ferhatovic koji kaze da su znali da su bujice prijetnja, ali kada nema bujica zaborave da urade bilo sta... SPC i IVZ su ruku pod ruku u stvaranju te zatucanosti i nazadnosti... A eksperti iz emisije su posebna prica... U jednom javljanju reportera iz, mislim, Prijepolja, sagovornik kaže da je najgor što neznaju šta se dešava u Crnoj Gori, koliko vode još može da dođe jer tamo je nepredvidiva situacija. Mislim se, pa što ne ode da vidi. Edited January 20, 2023 by Div 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Pratim ^ i dizem za: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Plivao u bazen, sam... ??? Pobedio, dobro je ...moglo je i nerešeno da bude... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ja sam u lavoru prvi stigao do časnog krsta. Voda bila ladna, ubacio sam dve kocke leda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ja ubacio dve kocke leda u viski, je l' se to računa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Pratim ^ i dizem za: Znam da je Bauer na njemačkom seljak, nego ne znam kako se kaže seljačina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 GrosseWasserBauerSchwimmeFurKreutz? 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 23 minutes ago, freethrow said: GrosseWasserBauerSchwimmeFurKreutz? GrosseWasserBauerSchwimmeFurKreutzShatz.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 hours ago, Stiletto said: Ja ubacio dve kocke leda u viski, je l' se to računa? Moraš da protreseš čašu da se naprave opasni talasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Najjace do sad :-)) 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts