Tex_Willer Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 22 minutes ago, tomas.hokenberi said: Pitanje je bilo da li postoji iko ko bi ti bio neprihvatljiv na studentskoj listi, ne ko bi ti bio prihvatljiv. Odgovor je dat, sijaset njih postoji, dosta njih i iz tradionalne opozicije.
tomas.hokenberi Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, Tex_Willer said: Odgovor je dat, sijaset njih postoji, dosta njih i iz tradionalne opozicije. I ako bi se pojavili na listi da li bi glasao za tu listu?
moonovermarin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebeš mi sve ako na ovom forumu, na ovom topicu ne postoji bar 40% ili SNS botićevaca koji služe da odužuju, rastežu i ponavljaju, takoreć fladuju ili jednostavno nisu u stanju da percipiraju političku-uličnu situaciju u Srbiji. Kreće od USA teme i širi se kao metastaza... 1
Edinburgh Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 hours ago, Barkley#34 said: Dve stvari: 1) Ustupci se čine, videti pod CG i Albanija. Nisu ni Bugari ni Danci ni Hrvati postali kao Danci i Holandezi pa su odavno u EU. 2) Kao što si i sam rekao, ovo je za unutrašnju upotrebu. Ovo o čemu on priča nije niti će biti stvar pregovora ili ugovora koji se potpisuje, osim ako se pravila u potpunosti promene za više zemalja. Tragično je do koje mere je diktator sa temua spreman da ponižava zemlju samo radi par naslova ili glasova ali to je naša stvarnost. Jadan, bedan & kukavan. Oko ustupaka, ko je njega ovlastio da nudi u nase ime ustupke? On ne vodi politiku zemlje, to mora da radi Vlada. Ako mi ne shvatamo da nama nece gledati kroz prste kao sto su drugima, onda se jako varamo. Mi cemo morati da preskocimo bas svaku prepreku a to ce da trajee.., nece biti politickog pregovaranje vec cemo moratii da ispunimo sve sto im padne na pamet, i to ne samo Evropskoj komisiji, vec i svakoj pojedinacnoj drzavi clanici. Pored tradicionalnih "prijatelja", mogu da zamislim sta ce da nam rade balticke drzave ili sta ce biti ako se u medjuvremenu UK vrati u EU. 2) Tacno.
Barkley#34 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ako budu odlučili da nas prime iz političkog razloga zaokruživanja teritorije, lako će se dogovoriti oko toga gde treba zategnuti a gde ne. Neće to ići previše komplikovano. Njegove ponude i načine na koji se došlo do istihne treba posebno komentarisati, jer jedna bizarnost sledi drugu. Meni je zanimljivije to što je sada prešao na taktiku otvorenog kršenja obećanja evropskim zvaničnicima i to u bukvalno par dana nakon datog obećanja, o čemu piše Nedeljnik. Kao da zaista ludak igra na kartu raspada EU.
Recommended Posts