Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Buduća predsednica Srbije! Andjeo naš! ❤️ Što se tiče opozicije, poštovanje i podrška samo za one koji nedvosmisleno, bez trunke potrebe da se nešto ućari za sebe, stoje iza studenata. Jasno je da opozicija bez studenata nema podršku ni za cenzus. Bar se nadam da su toliko promućurni. A sve sam više ubjeđen, što sam dugo odbijao da povjerujem, da vecina radi za Vučića. Od Djilasa, Jovanovica, pa nadalje. Kako je Irenica ugasila ovog Hrvata. ❤️ 5
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Za ovo u EP treba skinuti kapu, zaista. Medjutim, ne bi trebalo da se zaboravi da se pre ovih akcija i sto formalnih, sto neformalnih kontakata iza kulisa veliki posao uradili evropski mediji izvestavanjem, objavljivanjem velikog broja odlicnih autorskih clanaka o svemu sto se desava. Oni su u znatnoj meri alarmirali svoje, domace decisionmakere i ucinili da ne moze bas tako lako da se nastavi sa ignorisanjem problema. Eto, tu je u malom jedna od slika sta to konkretno donosi ta mrska Evropa i kakav je klimat tamo. Neka o tome misle i studenti, bice im korisno za zauzimanje nekih generalnih stavova i nacela. 3
uncletima Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Buduća predsednica Sveta! ❤️ Ozeni me. PS. Ta, prosidba se odnosi na nju, da ne bude zabune...
SteveFrancis#3 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sta mala, zena je pokazala dosad da je planina bukvalno!
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Fon der Lajen održala govor u EP - jedan paragraf o Zapadnom Balkanu, ni reč o situaciji u Srbiji i Vučiću O, ne, korumpirana baba ladno nije pomenula omiljenog autokratku, šokantno. Ne brini baba, oteraćemo ga mi. Ostaliim evroparlamentarcima koji ne moraju da ćute kao ova spodoba - hvala do neba. 6 2
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Buduća predsednica Srbije! Andjeo naš! ❤️ Što se tiče opozicije, poštovanje i podrška samo za one koji nedvosmisleno, bez trunke potrebe da se nešto ućari za sebe, stoje iza studenata. Jasno je da opozicija bez studenata nema podršku ni za cenzus. Bar se nadam da su toliko promućurni. A sve sam više ubjeđen, što sam dugo odbijao da povjerujem, da vecina radi za Vučića. Od Djilasa, Jovanovica, pa nadalje. Auuuu kako je lagano presla na srpski kad je poentirala u svom govoru a onda jos i zacepila ovog komsiju odgovorom na njegovo glupo pitanje, i to na srpskohrvatskom. Zena zmaj, realno. 5
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne zaboravite da je opozicija započela proteste u novembru prošle godine. Studenti su se priključili negde krajem novembra početkom decembra. Nije sve tako crno kao što se ovde priča o opoziciji. 1
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ruke sve krvavije Quote Direktor policije Dragan Vasiljević je 4. septembra pismeno obavestio Tužilaštvo za organizovani kriminal da povlači saglasnost za 17 pripadnika policije, članova Udarne grupe za ispitivanje tokova novca povezanih sa padom nadstrešnice, uz obrazloženje da je navodno usvojena nova sistematizacija radnih mesta, saznaje Radar u MUP-u. Tim činom dovodi se u pitanje i sam opstanak Udarne grupe za pad nadstrešice, kao i i dalji tok istrage. https://radar.nova.rs/drustvo/udarna-grupa-tok-mup-vasiljevic/ 10
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Dzo23 said: Uffffffff Kakvo gašenje nadmene budale. Bravo za Irenu, za sve!
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hdz i sateliti su najveci zastitnici sns-a u epp. Njima treba zvalonja da plase svoje birace cetnicima a i dok je sekta tu, hdz nije najgori. Konstantno pokusavaju da proguraju pricu da su studenti,= sns pa eto nema potrebe onda da diramo sisoja. Naravno dodati cdu koji ih je i ugurao tamo, pa sad nece da priznaju da su pojeli govno. 3
Maharaja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, Klotzen said: Ne zaboravite da je opozicija započela proteste u novembru prošle godine. Studenti su se priključili negde krajem novembra početkom decembra. Nije sve tako crno kao što se ovde priča o opoziciji. Apsolutno, opozicija na čelu sa Ješićem je praktično započela pobunu. Opozicioni poslanici su ispred policijskih štitova od tada. A opozicioni advokati rade danonoćno kada treba vaditi studente iz zatvora. I da, bez opozicionih poslanika (plus ostataka NGO sektora), ne bi bilo nikakve podrške spolja. Edited 1 hour ago by Maharaja 2
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Osim Irene, ja imam jos jednu favoritkinju... Spoiler Ovo je ozbiljna tema, pa da ne kacim svasta ali potrazite je po mrezama (ima youtube kanal) - ne razumem o cemu prica, ali je lepo slusati... 🙂
Drug Crni Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 6 hours ago, NMX said: Ne brini baba, oteraćemo ga mi. Fon der Lajen je kadar Mutti Merkel..ova ju je faktički instalirala..prema tome, fura njenu politiku stabilokratije..Merkelova je verovatno mnogo dobrog uradila za Nemačku, ali je žestoko zajebala Evropu praveći niz ustupaka prema Putinu, titrajući mu jaja i snažeći ga ekonomski, istovremeno ostavljajući utisak slabijeg.. Ironično, sad se mnogo toga vraža kao bumerang i samim Nemcima. 7 hours ago, nemanjaol said: 2. Da li smo toliko sigurno da izbori mogu da se pobede sa platformom koja se svodi na Ua Vucic? Do sada to nije dobro prolazilo. Mogu i hoće. Ovo je sad bukvalno referendumska atmosfera, takvi će i biti izbori. Kao 2000. 1
Recommended Posts