Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Znate ono, najprostije objasnjenje je najcesce i tacno? Nije tako uvek naravno, ali hajde da zamislimo diskusije radi da ovde jeste. Da bi se objasnila Vuciceva posebna fascinacija medijima i dovela u vezu sa njegovim rejtingom u meri da je kljucna za ostanak na vlasti, treba bas dosta mentalne akrobatike. Sa druge strane, stoji teorija da je Vucic samo kompleksas, narcis i psiho (sve znamo da jeste, potvrdjeno u praksi) i da se njegovo ponasanje u vezi medija moze objasniti time. Sta je jednostavnije, i sta je verovatno tacno? Ako ćemo tako da se igramo, može. Evo još jednostavnije: Vučić je opsednut medijima jer su oni veoma bitni. 5 1
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 43 minutes ago, Barkley#34 said: Jesu. Sukobi traju od 2014. i apsolutno je prikazivana samo jedna strana izvora tih sukoba. Ne baš na informerovski način ali jeste postojala podrška ruskoj strani, nikako neutralna pozicija. To je dalo podlogu za kasniju otvorenu podršku Putinu. Jbg, uobičajeno si se ukopao u svoje viđenje i projektuješ da nekoliko miliona ljudi to doživljava na isti način bez obzira na milion dokaza da je u realnosti drugačije. Ma daj, vise ljudi se bavilo ko je ubio pevacicu, oko Krima je bilo price 3 meseca 2014, godine su prosle bukvalno. Da mi se truje vadio bih ti brojeve od pocetka godine do 24. februara.
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Miljan Hofman uhapšen u Beogradu: Policija identifikovala 15 osoba nakon incidenta u kompleksu „West“ https://nova.rs/vesti/hronika/miljan-hofman-uhapsen-u-beogradu-policija-identifikovala-15-osoba-nakon-incidenta-u-kompleksu-west/ Poubijaće se ćacijevci međusobno.
Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Braćo, hvala vam za ovo. Nije ti ovo teferič na Kozari međede, ovo je slobodna Srbija. 🥰 https://www.facebook.com/share/v/1BGY9NpjWA/?mibextid=wwXIfr 10
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pokušavam da nađem jednu jedinu pozitivnu stvar u budućem preuzimanju N1 i ne uspevam. Baš sam skenjan.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Pokušavam da nađem jednu jedinu pozitivnu stvar u budućem preuzimanju N1 i ne uspevam. Baš sam skenjan. Možda ti ovo podigne raspoloženje: https://n1info.rs/vesti/novinari-n1-nikada-nece-vezivati-konja-aleksandru-vucicu/ Quote N1 nije prodat. Nova TV nije prodata. United Group nije prodat, United Media nije dobila novog vlasnika. Većinski vlasnik je isti kao i prethodnih sedam godina – investicioni fond BC Partners. Manjinski vlasnik je od osnivanja isti – Dragan Šolak. Do sada se vlasnička struktura nije menjala. Većinski vlasnik jeste promenio upravu i smenio Dragana Šolaka. Dolazak novog direktora na čelo United Group Srbija nema nikakav uticaj na rad medija. N1 nije dobio novog direktora. Činjenica koja je izazvala reakcije javnosti jeste da novog direktora UG Srbija, koji nema nikakve veze s medijima, zastupaju advokati državnog Telekoma – kompanije koja je osnovala desetine medija sa ciljem da širi propagandu Aleksandra Vučića. 2
Drug Crni Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Hvala ti Stileto, ali slabija vajda od ovoga kad ja to ne razumem. Najbolji pokazatelj će mi biti uređivačka politika i da li će se i kako promeniti. samo da napomenem da sam i ja imao svoju porciju zamerki za N1, ali mi bolju/profesionalniju medijsku kuću trenutno nemamo. Poslednjih deset meseci ova televizija je recimo 80% mojih informacija o protestima, svemu što ih prati i uopšte stanju u zemlji. A koristim tviter. Doduše, po godinama sam već ušao u kategoriju onih koji se najviše informišu preko tv
Recommended Posts