Cavani Posted June 8 Posted June 8 Gledam ove tetovirane krimose iz Pionirskog parka. Jasno je da se i oni i mi borimo za slobodu. 10
Volter Posted June 8 Posted June 8 Grupa od pedesetak batinaša u Zaječaru slavi pobedu, prišli im ljudi iz opozicije, bilo malo uvreda pa se razdvojili.
Plavi Dres Posted June 8 Posted June 8 Kako god se prebrojalo, ovo je njegov poraz. I mislim zaista, početak kraja. Uz sve resurse on je u Kosjeriću na 50:50 što znači da je u većim gradovima na 70:30 na primer. 2
Molina23 Posted June 8 Posted June 8 Snimaće se blokbaster dokumentarci koliko je bolestan Bugojanac. Idi Amin, Bokasa i Pol Pot nemaju ovoliko šifri. 7 1
Klipan Posted June 8 Posted June 8 Kakav uvod pravi za recenicu “uprkos svemu smo ubedljivo pobedili na oba mesta”
Smrtokapa Posted June 8 Posted June 8 Volim ove direktne tekstualne prenose ludila. Aj pa da ih organizujemo i iz njegove zatvorske ćelije.
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 Kaze bilo tesno al pobedila SNS... Pa druze sta si sve upregao a ti jedva dobio....Aj sad za celu srbiju.
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 Bukvalno jedva izgovara.Da je sigurno pobedio bio bi mnogo glasniji i odlucniji ovo meh.
SteveFrancis#3 Posted June 8 Posted June 8 A da vas pitam nesto ozbiljno, bemmumater, ima li ovde neko da je zaista mislio da ce saopstiti ista osim pobedeTM? 23
Klotzen Posted June 8 Posted June 8 Po njemu u ZA 48% SNS, 34% jedna i nešto manje od 8% druga opoziciona stranka. SPS najverovatnije ispod cenzusa. Ovo je baš ogromna razlika u odnosu na ono što je opozicija objavljivala. Čini mi se da se u Kosjeriću podudara sa CRTA podacima.
nbg88nbg Posted June 8 Posted June 8 vladece dok je ziv..uspostavljen je sistem i nepostoji mogucnost da se on srusi na ovaj nacin. nazalost smo baksuzi sto deluje da ce ziveti jako jako dugo
Recommended Posts