Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, 40Wins said:

Napisaću jednu baš bolesnu stvar, a to je da Ćaci podseća malo na Danila, samo je lepši i elokventniji, dok Danilo izleda kao mutavi panj. Sa jedne strane  Vulkanizer gura Ćacija, ali mora da mu je bar malo krivo što Danilo nije više učio školu. 

1 hour ago, DameTime said:

E vidiš, to je potencijalna interpretacija zašto gura ovog Ćacija u prvi plan, zanimljiva je iz psihološkog ugla. Nenadležnog sigurno ubija u pojam što nema "dostojnog" naslednika.

Plot tvist: to mu je vanbracno dete. 

Nije mu strano da svrlja sa strane, iliti sedi na dve stolice lezi u dva kreveta... 

Edited by Kooineeperk
Posted
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije mu strano da svrlja sa strane, iliti sedi na dve stolice lezi u dva kreveta... 

Za sve mogu da ga zamislim, ali Vucic svaler - tesko. I ovo troje dece sto ima ako su njegova je sok.

• Like 4
  • Ha-ha 5
Posted (edited)

Meni je najjače kad god se spomene neka žena iz javnosti neko odmah napiše da iz pouzdanih izvora zna da je Vučić bio sa njom, između ostalog su to pričali i za Ivanu Španović.

Znači u sve u vezi njega mogu da poverujem ali da je švalerčina NIKAKO

Mada kad bolje razmislim možda i jeste istina to

Spoiler

nisam-radikalan-u-krevetu-v0-enalq9qgf04

Edited by Урош19
  • Ha-ha 5
Posted
11 minutes ago, Kooineeperk said:

Lik je doslovno najneharizmatičniji muškarac ikada, verovatno među onima koji su najčešće čuli neš jebat. Mada ok, ne moraš biti harizmatičan da bi napravio dete..

• Like 3
Posted
13 minutes ago, McLeod said:

Za sve mogu da ga zamislim, ali Vucic svaler - tesko. I ovo troje dece sto ima ako su njegova je sok.

Mislim da je imao nesto malo vremena izmedju razvoda i novog vencanja, ali nemoj da me drzis za rec - ne treba mi jos to da istrazujem 😄

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Mislim da je imao nesto malo vremena izmedju razvoda i novog vencanja, ali nemoj da me drzis za rec - ne treba mi jos to da istrazujem 😄

Pa nije švaleracija između dva braka, nego tokom braka :lol_2:

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Lik je doslovno najneharizmatičniji muškarac ikada, verovatno među onima koji su najčešće čuli neš jebat. Mada ok, ne moraš biti harizmatičan da bi napravio dete..

Možda posle ovoga promeniš mišljenje:

Spoiler

are-there-any-unique-and-interesting-thi

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Pa nije švaleracija između dva braka, nego tokom braka :lol_2:

D'oh, citaj opet... 

Bas zato sto je imao malo vremena izmedju dva braka, i odlucio se za novi, stvara veliku sumnju da je svrljao tokom prvog braka sa drugom zenom koja mu je bila svalerka. Nesto sumnjam da lik kao on moze da se tako naprasno, nakon kratkog upoznavanja (ukoliko s njom nije svrljao ranije), odluci za novi brak. 

Kapish? 

Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Bas zato sto je imao malo vremena izmedju dva braka, i odlucio se za novi, stvara veliku sumnju da je svrljao tokom prvog braka sa drugom zenom koja mu je bila svalerka.

Samo jedan disclaimer, sada smo u domenu čistih pretpostavki 😁 

Ima muškaraca koji ožene ljubavnicu/švalerku/ženu sa kojom imaju aferu/kako god to nazivali, ali za to je potreban bar neki osećaj dugoročnog commitmenta u odnosima. Iz njegovog nastupa u političkom životu, hipotezirala bih da on u vezama i odnosima ostaje dokle god mu donose korist i pumpaju ego...

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Nesto sumnjam da lik kao on moze da se tako naprasno, nakon kratkog upoznavanja (ukoliko s njom nije svrljao ranije), odluci za novi brak. 

... Samim tim me ni ovo ne iznenađuje, jer oba braka deluju da su bila za "pokazivanje" u javnosti i čistu reprodukciju. Pogotovo jer se za nenadležnog po gradu priča da igra za drugi tim, ako me razumeš. 

Drugim rečima, ne bih ga posmatrala kroz prizmu prosečnog čoveka/muškarca, jer je on iznadprosečan. U ćoravu stranu, naravno.

Posted

Sestro @DameTime slatka, nemojmo vise 🙂 ne zelim ni da razmisljam o nepomeniku ni u kakvom seksualnom kontekstu (ok, mozda jedino u zatvoru kad mu ispadne sapun, to bi vredelo videti ne zbog samog seksulanog cina nego cinjenice da je najebao).  

• Ha-ha 3
Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Zlobnici bi rekli da je nesposoban na svog ćaću

Preko deteta je ostvario svoj najveci san.

Danilo se druzi sa vodjama navijaca i zajebanim likovima sa sipke sto on nikad nije mogao.

I to je lazno druzenje, nicim to mali nije zasluzio, ali kod njega je sve fejk i kad ponavlja laz sto puta, za koju i on zna da je laz, na kraju i oni sam u nju poveruje.

• Like 12
Posted

Zna li neko sta je ovo ispred Predsednistva? Kao studenti koji hoce da studiraju postavljaju satore. Ima ih dosta i imaju prvoklasnu opremu. Tu je i Caci, upravo daje izjavu, a vidjeno je i Jelen pivo.

Posted

Ne bih ja rekla da oni tu nesto prenose. Pre ce biti da su ravnopravni ucesnici u reziranoj predstavi. Ono sto me brine je sto nepomenik sve vise pokazuje da ne misli da sedi skrstenih ruku. Stvarno se nadam da je ovo sve sto je uspeo da skupi, a da bar malo lici na studenta.

Posted
8 hours ago, srlepajce said:

:classic_laugh:

Iva Štrljić poslanik 😂

Ladno pomislih da ovo Đorđa Meloni stoji ispred Nikodijevića i peva himnu. Matrix 5 deo. 😎

Posted (edited)
5 hours ago, Klotzen said:

Sad sam gledao iz drugog ugla, onaj balvan što je izazvao sve ovo je došao skroz okolo i ušao u sred mase i napao nekog tipa koji je verovatno gađao njih. Međutim ostali su odma napali njega braneći tog koga je uhvatio pa je tek onda preko ograde došlo još par batinaša da pomogne balvanu. Ostalo se videlo i iz drugih uglova.

Ta teleća glava je najviše batina dobila koliko mogu da vidim i neopisivo mi je drago zbog toga, mislio je da ide na uplašen narod jer je tako navikao, a narod sve hrabriji!

Edited by Čvarkov
  • Like 4
Posted

Samo neka radi, ovo je glupost, mene asocira kao da zeli da napravi zivi stit i da se plasi da ce narod da krene na predsednistvo ili zeli namerno da izazove sukobe.

• Like 5