Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, srlepajce said:

Niko ih se vise ne plasi

Govorimo o Šapićevim plaćenicima, privatnim bitangama?

Nije to ozbiljna priča, njih na kraju krajeva štiti murija kao što štiti i njihove gazde.

Malo je ljudi napolju, no dobro, radni dan... 

• Like 1
Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Ako nadjete ovome manu onda stvarno....Samo pevaju i drze zastavu... 😄

Meni je ovo u skupstini grada super, tako je trebalo i u narodnoj

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Vidim šablon u nastajanju.

Sad kad ovako krene u svim lokalnim skupštinama praćeno ljudima napolju i preciznim snjajperima... :default_coffee:

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, fancy said:

Govorimo o Šapićevim plaćenicima, privatnim bitangama?

Nije to ozbiljna priča, njih na kraju krajeva štiti murija kao što štiti i njihove gazde.

Malo je ljudi napolju, no dobro, radni dan... 

Ma naravno da ih stite ali alal vera ovim ljudima

Deda sa kisobranom :23:

• Like 11
Posted

Mali šutira u dupe, deda kišobranom...

Dajmo da bar optimizujemo naš otpor - Kišobran u dupe, Best od both worlds :default_coffee:

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted
3 hours ago, DameTime said:

Šta kažeš na ovo mišljenje struke? 😁 @Eddard

Napisaću jednu baš bolesnu stvar, a to je da Ćaci podseća malo na Danila, samo je lepši i elokventniji, dok Danilo izleda kao mutavi panj. Sa jedne strane  Vulkanizer gura Ćacija, ali mora da mu je bar malo krivo što Danilo nije više učio školu. 

• Like 10
  • Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Eddard said:

Nisam mogao do kraja da odgledam, iznervirao me. 

Same 🫠 Inače, stvarno ne šejmujem ljude na osnovu toga kako pričaju, ali pored sadržaja koji izlazi iz njegovih usta, mene užasno iritira kako govori...

3 minutes ago, 40Wins said:

Napisaću jednu baš bolesnu stvar, a to je da Ćaci podseća malo na Danila, samo je lepši i elokventniji, dok Danilo izleda kao mutavi panj. Sa jedne strane  Vulkanizer gura Ćacija, ali mora da mu je bar malo krivo što Danilo nije više učio školu. 

E vidiš, to je potencijalna interpretacija zašto gura ovog Ćacija u prvi plan, zanimljiva je iz psihološkog ugla. Nenadležnog sigurno ubija u pojam što nema "dostojnog" naslednika.

Posted

I da ima, zna da bi ga guranjem pod spotlight mogao samo da izgubi a nista da dobije, pa da je detedanilo prelepo i elokventno dete sa IQ250.

Posted

Jel shvatate sad zašto neki od nas nisu smatrali da je ono u Skupštiin bilo optimalno.

Pogledajte ovo, ne mogu sad na naslovnicu da poture žene, nego evo ide ovaj balvan preko žardinjere pravo na ljude. 

Svaka čast ljudima kako se nisu uplašili, ja se ovih bedevija više plašim nego kornjača, većina kerova ume da stane i ne udara da ubije, ovi priučeni će ozbiljno povrediti nekoga. 

• Thanks 1
Posted

Sad sam gledao iz drugog ugla, onaj balvan što je izazvao sve ovo je došao skroz okolo i ušao u sred mase i napao nekog tipa koji je verovatno gađao njih. Međutim ostali su odma napali njega braneći tog koga je uhvatio pa je tek onda preko ograde došlo još par batinaša da pomogne balvanu. Ostalo se videlo i iz drugih uglova.

• Like 1
Posted

Prosireni rektorski kolegijum BU pozvao na strajk sutra... Nista to sustinski ne menja ni meni, a verovatno ni ikome drugom, ali nekako mi je puno srce 😄

• Like 2
  • Love 2
Posted
29 minutes ago, 40Wins said:

Sto bi se reklo, jel morate da zaposljavate bas sve sto jebete. 

Ovo je mislim Ivkoviceva bivsa zena, dugo je ona u establismentu. I ima 50 i kusur godina svaka cast gospodjo i vasem hirurgu.

• WOW 1
Posted
53 minutes ago, Mina D. Harker said:

Jok ga i ne bi gurao, sjećam se kako je na sajmu vina ćerao dete da otvara i toči posjetiocima, panj ni to nije znao da uradi kako treba.

Zlobnici bi rekli da je nesposoban na svog ćaću

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, 40Wins said:

1 hour ago, DameTime said:

E vidiš, to je potencijalna interpretacija zašto gura ovog Ćacija u prvi plan, zanimljiva je iz psihološkog ugla. Nenadležnog sigurno ubija u pojam što nema "dostojnog" naslednika.

Plot tvist: to mu je vanbracno dete. 

Nije mu strano da svrlja sa strane, iliti sedi na dve stolice lezi u dva kreveta... 

Edited by Kooineeperk