Kooineeperk Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Kronostime said: Eh, nema vise starih, dobrih flasa od Coca-Cole. Ako se neko seca... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 31 Share Posted January 31 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 31 Share Posted January 31 22 hours ago, McLeod said: Direktor SaaS kompanije CAKE. Saradjivali smo kratko pre nekoliko godina, deluje da je ok lik. Cuo sam i druge price za njega doduse. Precrtajte ovog momka. Mek garantuje za njega... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted January 31 Share Posted January 31 52 minutes ago, Smrtokapa said: Kao ktitor ima pravo na fresku. To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo. Bila je priča da je sličnu ponudu imao pokojni Palma od vladike, ali je čika Draganče još ispao skroman u poređenju sa braćom Gašić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 31 Share Posted January 31 2 hours ago, Kronostime said: Eh, nema vise starih, dobrih flasa od Coca-Cole. Čuj nema! Jel da šaljem par gajbi 😎? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 31 Share Posted January 31 4 hours ago, Drug Crni said: Karleuša rekla da će,ako se nastavi sa blokadama,lično braniti otadžbinu od izdajnika. Čime će braniti - sačmarom? (Ne znam piše li se zajedno ili odvojeno) Dovoljno je da zapeva i rastera drustvo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 31 Share Posted January 31 1 hour ago, Smrtokapa said: Kao ktitor ima pravo na fresku. To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo. Ima pravo na to ali castan covek a i pravi vernik nece to prihvatiti jer ce pomisliti da nije dostojan toga Ovi novokomponovani koji su do love dosli ko zna kako i koji misle da ce time okajati grehe je druga prica Ko ce ga znati bolje nego ljudi iz tog kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted January 31 Share Posted January 31 2 hours ago, Drug Crni said: Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima? Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika. Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova. Lustracija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted January 31 Share Posted January 31 Ovoga je i Đovak nastavio da trpa: Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted January 31 Share Posted January 31 Prelepe scene u NS.Ovi mladi ljudi rade zaista neverovatne stvari. Sutra se i Čačak pridružuje blokadi mostova. Inače,sestra mi radi u centru za socijalni rad.Od njih 60,čak 40 je potpisalo da podržava studente i svaki dan izlaze da se pridruže blokadama.To je pre dva meseca bilo nemoguće.Ovo sve prevazilazi sva naša očekivanja. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted January 31 Share Posted January 31 28 minutes ago, DJ_Vasa said: Ovoga je i Đovak nastavio da trpa: Novak Đoković došao na evroligaški derbi u duksu sa natpisom “Studenti su šampioni” Nego, sprema li se Nole za kraj sportske i početak političke karijere… Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted January 31 Share Posted January 31 Nasi u Stockholmu spremili transparente za sutra. Moj favorit ”Ćaci nije kod tetke u Stockholmu”. Vise od stotinu ljudi u viber grupi je potvrdilo dolazak, a niko ne dolazi sam. Ja ujutro letim za Novi Sad i osecam se ushiceno kao klinka koja ide na ekskurziju. Spakovala sam se 😊: Spoiler 22 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted January 31 Share Posted January 31 rukavice ti nisu dovoljno crvene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 31 Share Posted January 31 I ne trebaju ti vunene, biće suvo oko 10 stepeni sutra, može neki jesenji outfit. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 31 Share Posted January 31 14 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted February 1 Share Posted February 1 Prvi prenos od strane studenata. https://uns.blokada.info/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 1 Share Posted February 1 Sta mislite, koliko ce ljudi biti sutra u NS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted February 1 Share Posted February 1 2 hours ago, Cavani said: Sta mislite, koliko ce ljudi biti sutra u NS? Teško je reći, skup se ne održava na jednom mestu u tačno određeno vreme, biće ljudi na ulicama koji podržavaju, kretaće se, odlaziti, dolaziti, koliko mi se čini za Beograd, Autokomandu, nema još uvek procene broja učesnika tokom cele akcije, nemoguće je precizno proceniti, jer bi trebalo imati procenu kolio se ko zadržao na skupu. Verujem da će biti kao na dosad najbrojnijem skupu plus 10.000. Trudim se da ne padam u euforiju, pišem na osnovu raspoloženja ljudi koje vidim na ekranu, bilo u izveštajuma reportera, komentara na mrežama, najava dolazaka iz raznih gradova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Veceras sam sticajem okolnosti bio u drustvu izmedju ostalih srednjoskolaca i srednjoskolki. Pricali smo malo o situaciji, uglavnom su iz prve i druge gimnazije, svi ucestvuju u blokadi i bilo mi je zanimljivo sta misle generalno o svetu oko sebe i mogu da kazem da sam odusevljen, jedino sto su skoro svi bili leftisti al dobro, oprastam im. Jako zreli za svoje godine, znaju sta hoce i dominira stav nasi roditelji su fejlovali, tvoja generacija je fejlovala, mi necemo. Necemo da zivimo u ovakvoj zemlji, necemo da nas niko sikanira i necemo da trpimo debile da odlucuju u ime nas Edited February 1 by McLeod 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 1 Share Posted February 1 2 hours ago, McLeod said: jedino sto su skoro svi bili leftisti al dobro, oprastam im 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 1 Share Posted February 1 2 hours ago, McLeod said: jedino sto su skoro svi bili leftisti al dobro, oprastam im. To je ta generacija koja zaklapa laptop u 17.00 i odmah hoce velike plate, ali dobro, mozda je za Srbiju takav stav i potreban. Uostalom, nece svi ostati levičari kako vreme ide... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 1 Share Posted February 1 Tako je neki će postati ekstremni levičari 😁 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 20 hours ago, bergkamp bcd said: Sustina je da dok god svi postuju neka unapred dogovorena pravila i ne namecu drugima svoju volju i svoj nacin razmisljanja da svi mogu da propagiraju koje god zele ideje (u okviru normalnog politickog spektra) i tu se slazemo. Ono sto je moja primedba koju iznova i iznova ponavljam je da se iza oznacavanja svakoga ko je sa drugog kraja ideoloskog spektra i zastupa desne ideje kao nekog ko je blizak SNS krije ideja da nakon SNS u politickom zivotu treba da ostanu samo levicari, liberali i centristi, odnosno da mi ovde stvorimo neku utopiju po zamislima odredjenog ideoloskog pravca. Nebitan je tu i NDSS ili POKS ili bilo ko drugi, ako su zaista SNS kukavicje jaje treba to glasno i jasno reci i nemati nista sa njima, ali mora da postoji opoziciona opcija koja je protiv Vucica iz nacionalistickih razloga jer: 1. Samo sa glasovima ljudi koji ne zele da celokupnu nacionalisticku desnicu zastupa rezim u kojem je pola DS i koji je na recima protiv zapada, a na delima saradjuje sa tim istim zapadom. 2. Nakon sto SNS padne naredni sastav skupstine mora da reflektuje raspolozenje medju biracima, a ne da imamo vestacki ideoloski cistu skupstinu. Cak i za vreme DOS je u opoziciju trpan najpre SPO, pa nakon njih DSS i NS, a 1995. je dolazilo cak i do sastanaka Djindjica, Kostunice i Seselja (pre nego sto je postalo jasno da SRS nije opozicija Milosevicevom rezimu). Imaš vrlo jednostavan "lakmus test" da li je neka stranka Vučićev trojanac. Ako imaju pristup medijima kao što su Happy TV i Pink, vrlo je velika verovatnoĉa da su projekti SNS. I "Milica Laźljivica" i "Miloŝ Francuz" su imali pristup istim za razliku od veĉine opozicije. Meni se čini da najčešće ideološka zaslepljenost deluje na glasače takve "opozicije" da ne vide očigledne znake. Moj komšija koji je u normalnim okolnostima uvek na štandu SNS, je na prošlim izborima delio plakate Zavetnika, očigledno po partijskom zadatku. Jedan dan je pisao poruke "Milica lažljivica i Miloš Francuz" sutradan je glumio aktivistu "opozicione stranke Zavetnici". Srbiji je potrebna normalna desnica svakako i ja se nadam da će se jednog dana pojaviti stranka od znaĉaja koja ĉe zastupati legitimne desne ideje. U međuvremenu nadam se da ne smatraš da je npr. "Ratko Mladiĉ heroj" i slično legitiman stav i da su oni koji takve stavove dele legitimne snage koje mogu da povedu Srbiju ka bilo čemu osim nekom fašizmu ili novom "vučićstanu". Edited February 1 by tomas.hokenberi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 1 Share Posted February 1 6 minutes ago, tomas.hokenberi said: Imaš vrlo jednostavan "lakmus test" da li je neka stranka Vučićev trojanac. Ako imaju pristup medijima kao što su Happy TV i Pink, vrlo je velika verovatnoĉa da su projekti SNS. I "Milica Laźljivica" i "Miloŝ Francuz" su imali pristup istim za razliku od veĉine opozicije. Meni se čini da najčešće ideološka zaslepljenost deluje na glasače takve "opozicije" da ne vide očigledne znake. Moj komšija koji je u normalnim okolnostima uvek na štandu SNS, je na prošlim izborima delio plakate Zavetnika, očigledno po partijskom zadatku. Jedan dan je pisao poruke "Milica lažljivica i Miloš Francuz" sutradan je glumio aktivistu "opozicione stranke Zavetnici". S tim što francuz tamo negde od Korone na ovamo nema više pristup režimskim medijima. Gostuje na kašičica na RTS kao i ostali a drugde su proterani. Postoji mala nada da ako bi ceo RTS ustao da bi nešto moglo da se menja jer ne može sve da ih otpušta ali verovatno je tamo u ovih 13 godina promenjena struktura zaposlenih i sada su većina stranački vojnici SNS. Za Zavetnicu smo mi na forumu od početka pisali da je ona SNS trol. I ona i muž joj bili članovi SNS i naprasno osnivaju taj pokret, imaju pristup većini režimskih medija i ko se seća tada su uglavnom pljuvali Dveri jer se nepomenik bojao da mu on može oteti deo glasača. Ovu drugu opoziciju je retko pominjala. Takođe u početku skoro da i nije kritikovala vlast pa su posle promenili to da ipak mora malo da se kritikuje vlast. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1 Share Posted February 1 3 hours ago, McLeod said: jedino sto su skoro svi bili leftisti al dobro, oprastam im. Pa veća je verovatnoća da levičari to misle, nego neko sa desničarskim stavovima 🙃 Samo se nadam da ignorišu srpsku levicu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts