Smrtokapa Posted Tuesday at 10:42 PM Share Posted Tuesday at 10:42 PM 9 minutes ago, Don Dusko said: sviranje kurcu dobija novo znacenje. @Kooineeperk zvanično si amnestiran. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Tuesday at 10:42 PM Share Posted Tuesday at 10:42 PM 54 minutes ago, Darko said: Sačekajte, jel ovo stvarno neko dolazio da čuva crteže kurca? Ako je tako, treba poslati stranim medijima i šireti na društvenim mrežama. Ima potencijala to go viral. https://n1info.rs/vesti/video-aktivisti-skinuli-transparent-crvene-sake-sa-srednjim-prstom-tokom-incidenta-jednom-zavrtali-ruku-drugom-razbili-telefon/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 10:45 PM Share Posted Tuesday at 10:45 PM 11 minutes ago, Don Dusko said: sviranje kurcu dobija novo znacenje. Na starom forumu je popularan bio jedan meme koji je neki forumaš rukom nacrtao,ali ne uspevam da ga nađem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 09:12 AM Share Posted Wednesday at 09:12 AM Poražavajuće je da profesor mora ovo da objašnjava Brnabi, čije je obrazovanje, kao i mogućnost logičkog zaključivanja, u najmanju ruku upitno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Wednesday at 09:25 AM Share Posted Wednesday at 09:25 AM 13 hours ago, DJ_Vasa said: Bio sam slobodan da te malo korigujem i molim te da ne zameriš. "A i koji ce mu?" I ja da korigujem - ne zameri? 13 minutes ago, DameTime said: Poražavajuće je da profesor mora ovo da objašnjava Brnabi, čije je obrazovanje, kao i mogućnost logičkog zaključivanja, u najmanju ruku upitno. Porazavajuce je da ona/o ima pristup takvim mestima i desavanjima gde se nesto bitno odlucuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted Wednesday at 09:51 AM Share Posted Wednesday at 09:51 AM Diže se sve što može da se digne za petak u Jagodini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Wednesday at 09:55 AM Share Posted Wednesday at 09:55 AM 2 minutes ago, Arsenije Pesic said: Diže se sve što može da se digne za petak u Jagodini. A u isti petak u Beogradu maturanti spremaju još jedno dizanje: https://n1info.rs/vesti/blog-deo-skola-u-srbiji-i-danas-u-blokadi-beogradski-maturanti-za-petak-najavljuju-veliki-skup/ Quote Maturanti velikog broja srednjih škola i gimnazija u Beogradu se juče dogovorilo da u petak organizuju masovni skup. Plan je da se u 11.52 održi 15-minutno ćutanje na kružnom toku kod opštine Novi Beograd, i potom krene ka ušću. U 12.45 do 13.30 će blokirati kružni tok kod Ušća i zatim krenuti u šetnju. U Starom gradu će u 11.52 na 15 minuta blokirati raskrsnicu Kneza Miloša i Nemanjine, i potom krenuti ka kružnom toku kod Ušća, gde će se priključiti grupi sa Novog Beograda. Pa da vidimo kojoj se generaciji bolje diže. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Wednesday at 10:30 AM Share Posted Wednesday at 10:30 AM 14 hours ago, DameTime said: @Eddarde, potpiši ovaj spisak, zabranjene i Ceca i Jeca 😄 Znam da je Marija Šerifović jednom podržala SRS i to kako je rekla tada zbog novca. Je l' i ona javno sada podržala Vučića ili je član SNS-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Wednesday at 10:36 AM Share Posted Wednesday at 10:36 AM 44 minutes ago, Arsenije Pesic said: Diže se sve što može da se digne za petak u Jagodini. Evo ekskluzivnog snimka iskrcavanja učesnika mitinga u Jagodini: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted Wednesday at 10:36 AM Share Posted Wednesday at 10:36 AM 24 minutes ago, Arsenije Pesic said: Diže se sve što može da se digne za petak u Jagodini. Razmisljam jutros kako nisu slucajno izabrali Jagodinu za lokaciju prvog od ovih mitinga. Tu su ljudi najvise navikli da slusaju sta im se kaze. Pokojni 'cika Dragan' je uterao strah u kosti, i pojedinima nije smetalo ni da im cerke i zene idu na bunga-bunga zurke. Ono sto ce biti zanimljivo je videti koliko im pritisak na zaposlene u javnim preduzecima sad raditi. Kapiram da je u poslednjih 5 - 6 godina sada najveca sansa da ih neko odjebe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Wednesday at 10:43 AM Share Posted Wednesday at 10:43 AM 14 hours ago, DameTime said: @Eddarde, potpiši ovaj spisak, zabranjene i Ceca i Jeca 😄 Deca vraćaju instituciju spiska. Tek sad ima nade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Wednesday at 10:49 AM Share Posted Wednesday at 10:49 AM 11 minutes ago, nemanjaol said: Ono sto ce biti zanimljivo je videti koliko im pritisak na zaposlene u javnim preduzecima sad raditi. Kapiram da je u poslednjih 5 - 6 godina sada najveca sansa da ih neko odjebe. A tek što bi bilo dobro da počnu da skandiraju VČČ PDR na samom mitingu. Ako se to desi, možemo slobodno da otvorimo šampanjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 10:49 AM Share Posted Wednesday at 10:49 AM Otvoreno pismo novinara RTS Milana Srdica uredniku informativnog programa Nenadu Stefanovicu. https://n1info.rs/vesti/otvoreno-pismo-novinara-rts-a-uredniku-informativnog-programa/ Treba procitati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Wednesday at 10:54 AM Share Posted Wednesday at 10:54 AM Ja sam ovo nasao na tviteru, ne znam da li je istina, ali ako nije, nek vidi malo rezim i rezimski poslusnici kako izgleda kad se bestidno laze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 11:04 AM Share Posted Wednesday at 11:04 AM Ista Sandra Afrika. 32 minutes ago, Volter said: Znam da je Marija Šerifović jednom podržala SRS i to kako je rekla tada zbog novca. Je l' i ona javno sada podržala Vučića ili je član SNS-a? Ja sam iz neke 5. ruke čula da podržava sns. E sad, nema je na onom spisku 2000 "eminentnih ličnosti" koje su mu dale podršku pred izbore, tako da možda neko drugi ima više informacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted Wednesday at 11:08 AM Share Posted Wednesday at 11:08 AM 4 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Wednesday at 11:09 AM Share Posted Wednesday at 11:09 AM Just now, Nicklord said: Lakše je naći vanzemaljce ili jetija nego pismenog bota. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Wednesday at 11:09 AM Share Posted Wednesday at 11:09 AM Just now, DameTime said: Ista Sandra Afrika. Ja sam iz neke 5. ruke čula da podržava sns. E sad, nema je na onom spisku 2000 "eminentnih ličnosti" koje su mu dale podršku pred izbore, tako da možda neko drugi ima više informacija. Nekih ranijih godina slušajući neke njene intervjue mislio sam da nema šanse da podržava ovaj režim, ali znajući da je u žiriju Granda, da je često na Pinku, i ovaj nastup 13. januara, jasno je da na ovoj drugoj strani nije sigurno. Nego reko da pitam da nije možda i javno podržala SNS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Wednesday at 11:10 AM Share Posted Wednesday at 11:10 AM Sta sam zaboravio da napisem. Da li je moguce da su oni imali neku šjednicu gde su kao seli i vecali i da je neko predlozio: Eeej, ajde kao od one krvave ruke da napravimo srednji prst?! Haha jbt kako dobra ideja matori, bravo breee aaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Wednesday at 11:11 AM Share Posted Wednesday at 11:11 AM (edited) nije neko drugi predložio nego AV lično Edited Wednesday at 11:12 AM by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Wednesday at 11:20 AM Share Posted Wednesday at 11:20 AM 5 minutes ago, 40Wins said: Sta sam zaboravio da napisem. Da li je moguce da su oni imali neku šjednicu gde su kao seli i vecali i da je neko predlozio: Eeej, ajde kao od one krvave ruke da napravimo srednji prst?! Haha jbt kako dobra ideja matori, bravo breee aaa Zvuči jako zabavno, ali za brejnstorming je potreban brejn. Ovi samo stormuju (hehe) ono što im se naredi sa vrha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Wednesday at 11:20 AM Share Posted Wednesday at 11:20 AM 15 hours ago, DameTime said: Eto, moguće je okrenuti matorce protiv Vučića Mi smo taj problem kod moje babe rešili uzimanjem iptv liste kanala i progledala je. Čak je za vreme poslednjih predsedničkih izbora bila u tolikom delirijumu da je bila ubeđena da Vučić gubi. 12 minutes ago, Nicklord said: Izgleda da dotični nije dovoljno posećivao školu dok je bio ćak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted Wednesday at 11:23 AM Share Posted Wednesday at 11:23 AM Sjajni Ljubomir Živkov Quote Uglavnom je akcija „Crven ban“ uspela i preuspela, a članovima partije koji nisu umno baš toliko razvijeni kao ovi agitpropovci pripala je čast da bdiju nad tim crvenim srednjim prstom, jer je to simbol i mera naprednjačkog libida: kao što su se desetine omladinaca smenjivale čuvajući grafit sa likom Ratka Mladića, tako će novobdelci da drežde pored da ne kažem čega, saboteri koji budu primećeni sa belom ili crnom farbom, ili sa razređivačem, biće u svetogrđu predupređeni, biće sprečeni i na licu mesta mogu se nadati telesnoj kazni, jer je Srpska napredna stranka puna dobrih bokserčića, kako je vlasnik Srbije ovekovečio divnog momka Luku (koji je drskom Đilasu na Voždovcu dao besplatnu lekciju šta je to čojstvo), saboteri biće i krivično gonjeni, kao što je i Aida pravičnokrivično gonjena i blagoosuđena na tešku globu jer je bacila jaja na srpskog heroja, e, i prefarbavanje svetog falusa šta je drugo nego rušenje ustavnog poretka! Ustavni poredak nam je već dugo takav da mu je samo ovaj simbol falio! https://www.istinomer.rs/retrovizor2/nova-ikona-retrovizor/ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted Wednesday at 11:27 AM Share Posted Wednesday at 11:27 AM 15 minutes ago, Nicklord said: Autor: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Wednesday at 11:29 AM Share Posted Wednesday at 11:29 AM 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Sjajni Ljubomir Živkov https://www.istinomer.rs/retrovizor2/nova-ikona-retrovizor/ 19. vek: ustavobranitelji 21. vek: kurcobranitelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts