uvrnuto Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Bio sam danas na javnom času ispred Jovine gimnazije. Došli si i studenti sa Akademije umetnosti da podrže maturante. Na putu do Jovine gimnazije, prošli su kraj Jovinog spomenika u centru grada i okačili mu pištaljku. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Ružića treba lustrirati kao i svako drugo sps govno. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Dobro, može i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Koliko je taj Ružić bitan u SPS-u? Jeste da je bio ministar, ali resor mu je bila prosveta, što je deveta rupa na svirali. Mnogo su bitniji Bajatović ili Antić, oko kojih se vrte pare. Možda ovaj pacov i zna nešto nezgodno, ali imajući u vidu kakve su institucije, sve što kaže bi bilo uzalud. Moguće je da pokušava da se opere na vreme, možda čak i nije krao, ali jeste član jedne kriminalne organizacije koju bi trebalo demontirati do poslednjeg šrafa. Kakva god da je opozicija, mislim da niko ne bi bio toliko blesav da ga primi kao preletača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Šta god je ove ljude nateralo na ovo, da faktički botuju za one koji su direktno odgovorni za smrt njima najbližih, strašno je. Razumem da su ljudi u svom bolu, jedan advokat je govorio da i porodice stradalih trpe pritiske, ali ipak... Stavljam u spojler. Spoiler 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 FDU ekipa nastavlja da kida 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 I ovi ljudi su samo žrtve sns-a. Verujem im, da im nije do toga da njihovi najbliži budu simbol bilo čega. I da im je možda lakše ako veruju u ovo što govore. Ali nastradali su već postali simboli. I nije samo do njih 15, već i do onih Vučevićevih 1555. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Stvar je vrlo prosta: protestuje se zbog zločina koji je počinjen - da odgovorni (a to je SNS-ovska vlast) odgovaraju. I to je samo jedan u nizu zločina u proteklih 12 godina za koje niko nije odgovarao. Odgovornost mora da postoji bez obzira šta majka ili bilo ko drugi misli. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 (edited) 7 hours ago, DameTime said: Šta god je ove ljude nateralo na ovo, da faktički botuju za one koji su direktno odgovorni za smrt njima najbližih, strašno je. Razumem da su ljudi u svom bolu, jedan advokat je govorio da i porodice stradalih trpe pritiske, ali ipak... Stavljam u spojler. Hide contents Ovo je jako opasno. Demonizovanje protesta na najjači mogući način. Užas. Edited December 29, 2024 by Eddard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 32 minutes ago, Eddard said: Ovo je jako opasno. Demonizovanje protesta na najjači mogući način. Užas. Yep. Njihov bol svakako jeste ličan, ali ono što se desilo u Novom Sadu je nažalost simbol za sve nas, simbol javašluka i bezobrazluka sns. Ova jedna kaže "neprestano nas podsećaju na tragediju" - valjda ne bi ni pomislila na njih, samo da nije blokada i protesta? Na žrtve i treba podsećati svakog dana, da se nikad ne zaboravi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Evo na Shipinku pricaju kako trebaju da vode racuna koje profesore na fakultetu zaposljavaju koji nece pricati lose o Vucicu. Pa mamu vam vasu..I jos juce onaj urednik informera poentirao(ne svesno i ne za sebe) u Srbiji je doslo vreme kada najgori od nas pokusavaju da vode i da se cuju(govorio za opoziciju). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Tako to ide. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 12 hours ago, DJ_Vasa said: Koliko je taj Ružić bitan u SPS-u? Jeste da je bio ministar, ali resor mu je bila prosveta, što je deveta rupa na svirali. Mnogo su bitniji Bajatović ili Antić, oko kojih se vrte pare. Možda ovaj pacov i zna nešto nezgodno, ali imajući u vidu kakve su institucije, sve što kaže bi bilo uzalud. Moguće je da pokušava da se opere na vreme, možda čak i nije krao, ali jeste član jedne kriminalne organizacije koju bi trebalo demontirati do poslednjeg šrafa. Kakva god da je opozicija, mislim da niko ne bi bio toliko blesav da ga primi kao preletača. Ma jeste, nije. Pa kako se npr neko od nas na forumu ne nadje na nekom takvom mestu da ne krade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 53 minutes ago, DameTime said: Yep. Njihov bol svakako jeste ličan, ali ono što se desilo u Novom Sadu je nažalost simbol za sve nas, simbol javašluka i bezobrazluka sns. Ova jedna kaže "neprestano nas podsećaju na tragediju" - valjda ne bi ni pomislila na njih, samo da nije blokada i protesta? Na žrtve i treba podsećati svakog dana, da se nikad ne zaboravi. Generacije su odrastale uz pesmu"naša borba zahteva kad se gine da se peva" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 8 hours ago, Smrtokapa said: I ovi ljudi su samo žrtve sns-a. Verujem im, da im nije do toga da njihovi najbliži budu simbol bilo čega. I da im je možda lakše ako veruju u ovo što govore. Ali nastradali su već postali simboli. I nije samo do njih 15, već i do onih Vučevićevih 1555. Ja ne sumnjam da su se idioti sa vlasti raspitivali o porodicama žrtava tražeći porodicu s kojom će najlakše manipulisati. Što samo govori o kakvim ljudima se radi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 34 minutes ago, Volter said: Ja ne sumnjam da su se idioti sa vlasti raspitivali o porodicama žrtava tražeći porodicu s kojom će najlakše manipulisati. Što samo govori o kakvim ljudima se radi. Bolje je napisati o kakvim se neljudima radi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Ma, plaćeno je sve to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 2 hours ago, DameTime said: Tako to ide. Žao mi je tih ljudi, tako su i u Nemačkoj šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka kukali "ovi Jugovići i Turci nam sve poslove uzeše". Kako si sama rekla, tako to ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 5 minutes ago, Stiletto said: Žao mi je tih ljudi, tako su i u Nemačkoj šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka kukali "ovi Jugovići i Turci nam sve poslove uzeše". Kako si sama rekla, tako to ide. Ma da, više ciljam na to što je Vučić obećavao radna mesta, samo da dođu Kinezi i otvore firme i fabrike... 🤡 35 minutes ago, 033zero330 said: Ma, plaćeno je sve to... Ovo sam i ja videla na Twitteru sinoć, da su ona i deda-stric u sns-u, nego nisam htela odmah da delim ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 7 minutes ago, DameTime said: Ovo sam i ja videla na Twitteru sinoć, da su ona i deda-stric u sns-u, nego nisam htela odmah da delim ovde... Ma, botuje sve u šesnaest... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Olos. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Ološ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Mislio sam da ne može gore brukanje od direktora što kleči i moli se za mirno rešenje sukoba ali ovo ne da je gore, nego je ova tetka toliko probila svako dno da je izašla na drugi kraj planete. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Nadao sam se da nije to u pitanju, ali da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Konacno da pravo istrazivacko novinarsto nadje mesta u medijskom prostoru. Bravo Dragane, nedosirljiv si na prvom mestu moje liste za afterparty. https://informer.rs/politika/vesti/975859/hrvatska-tajna-sluzba-studentski-protesti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts