berti Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago https://niskevesti.rs/inicijativa-za-besplatne-udzbenike-nije-izglasana-u-nisu/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3pq4Op7NvFSAIhjYBnVEqw19L-j4oqIrqrUMOkPGnVz4AXxtULIITSwfA_aem_5hvky2_2ieY22UkcKBOYIg Govnjive motke, pa udri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 13 hours ago, DameTime said: Sve 5, ali samo zbog Gangule bih stavila neku crvenu gajbicu... Ne kapiram. Ne osuđujte me (previše). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Verovatno nisi cuo novu genijalnu ideju Sapica da se ukine red voznje i postane "dinamicki" te da autobusi krenu sa pocetne stanice ne po redu voznje nego kad dobiju signal da je potrebno. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) Gangula cuo da prelazak na agilni model resava sve organizacione probleme... Edited 22 hours ago by RatzenStadt 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Razumeo ne razumeo moraćeš da naučiš da gledaš u pasulj ako hoćeš da znaš kada gradski dolazi. Kod nas ugrađuju monitore na stanice gradskog i vidi se za koliko minuta dolazi koji bus. Mislim da radi na osnovu onih procena google map ali retko kad omaši više od +-2 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Imamo i mi u BG-u i monitore i aplikaciju, radi to okej, osim kad je neki kolaps, onda hoće da zabaguje (znači kad ti najviše treba 😁). Nije Šapke još saznao za agilne metode, on je samo iz fazona da kad nešto ne radi kako je predviđeno, to treba potpuno ukinuti (npr. red vožnje). Uz to, deluje mi da mrzi javni prevoz više nego Ilon Mask, te bi ga najradije celog ukinuo kako bismo na ulicama imali još više automobila sa jednim putnikom (da se vidi raskoš). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 2 hours ago, Klotzen said: Razumeo ne razumeo moraćeš da naučiš da gledaš u pasulj ako hoćeš da znaš kada gradski dolazi. Kod nas ugrađuju monitore na stanice gradskog i vidi se za koliko minuta dolazi koji bus. Mislim da radi na osnovu onih procena google map ali retko kad omaši više od +-2 minuta. Postoje u BG monitori samo što povremeno izgledaju ovako: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago 1 minute ago, tomas.hokenberi said: Postoje u BG monitori samo što povremeno izgledaju ovako: To je najava snežnih padavina. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Do pre 10ak dana su radili normalno, sad više ne prikazuju tačne podatke. Verovatno da nas naviku uslovljavaju kao Pavlov pse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) Gangula kao i svaki skorojević prezire gradski prevoz i sirotinju u njemu, da može sve bi zajedno spalio. Isto kao Goranče koji dobija ospice i rumenilo čim vidi zelenu površinu i drvored. Samo beton kocka i mermerčina da ga slučajno ne puknu fleševi iz rodni Kru Ševac. Edited 17 hours ago by Molina23 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ako Gangula čita ovaj forum, evo mu besplatno reda vožnje da se ne bi mučio pri formulaciji: Polasci: Polazi kad pođe Dolasci: Dolazi kad stigne 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Odlična akcija u Promenadi u NS, da ljude podsete na crni petak od pre mesec dana: https://www.instagram.com/reel/DC9x3KwIaTM/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/DC92NPvxBMv/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Danas sam se zatekao na Bulevaru u NS malo pre blokade, pa sam i ja učestvovao. Koliko se skenjam kad vidim kakvih govana ima, što trube, izleću iz kola, mrmljaju i psuju dok prelaze ulicu, toliko mi je drago što ih nerviramo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) 48 minutes ago, uvrnuto said: Odlična akcija u Promenadi u NS, da ljude podsete na crni petak od pre mesec dana: https://www.instagram.com/reel/DC9x3KwIaTM/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.instagram.com/p/DC92NPvxBMv/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Danas sam se zatekao na Bulevaru u NS malo pre blokade, pa sam i ja učestvovao. Koliko se skenjam kad vidim kakvih govana ima, što trube, izleću iz kola, mrmljaju i psuju dok prelaze ulicu, toliko mi je drago što ih nerviramo. Podsjeca na slicne akcije protiv diktatura i okupacije: Edited 15 hours ago by ters Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 2 hours ago, Molina23 said: Gangula kao i svaki skorojević prezire gradski prevoz i sirotinju u njemu, da može sve bi zajedno spalio. Isto kao Goranče koji dobija ospice i rumenilo čim vidi zelenu površinu i drvored. Samo beton kocka i mermerčina da ga slučajno ne puknu fleševi iz rodni Kru Ševac. Ne mogu nikako da nadjem snimak gde se Gangula u skupstini grada raspravlja na govornici sa Dobricom i kaze, parafraziram: Pa nisam ja kao Dobrica Veselinovic, da stavim ranac na ledja, pa udjem u autobus... Znaci lik je odvaljen od koksa i realnosti, likovi su toliko zabrazdili, da bukvalno sutra da ostanu bez vlasti ne znaju sta bi radili. Tesko mi je ovo da kazem, ali Goksi Vesic je Piter Draker licno za Sapica, dalji su Sapic i Vesic u domenu menadzmenta, nego ja i Sapic u vaterpolu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 9 minutes ago, 40Wins said: Ne mogu nikako da nadjem snimak gde se Gangula u skupstini grada raspravlja na govornici sa Dobricom i kaze, parafraziram: Pa nisam ja kao Dobrica Veselinovic, da stavim ranac na ledja, pa udjem u autobus... Znaci lik je odvaljen od koksa i realnosti, likovi su toliko zabrazdili, da bukvalno sutra da ostanu bez vlasti ne znaju sta bi radili. Tesko mi je ovo da kazem, ali Goksi Vesic je Piter Draker licno za Sapica, dalji su Sapic i Vesic u domenu menadzmenta, nego ja i Sapic u vaterpolu... Sapic je ilustracija izreke "kad se nasla svinja u cem nije bila" 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 hours ago, uvrnuto said: Danas sam se zatekao na Bulevaru u NS malo pre blokade, pa sam i ja učestvovao. Koliko se skenjam kad vidim kakvih govana ima, što trube, izleću iz kola, mrmljaju i psuju dok prelaze ulicu, toliko mi je drago što ih nerviramo. U Somboru danas izbio incident prilikom iste akcije. SnS poslala lokalne likove da provociraju i zadenu kavgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, ters said: Sapic je ilustracija izreke "kad se nasla svinja u cem nije bila" E baš dobro rečeno, slatko me nasmija😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago On 11/27/2024 at 1:59 AM, BattleBender said: Tako da moramo i to da prihvatamo. Samo ne smemo da prihvatamo desničare, barem u znacajnoj meri. Sa njima je propast zagarantovana, i prve ih treba ugasiti kad se skinu ovi. Mislis, treba raditi isto sto sada radi SNS, samo sto ce nam srce biti na pravom mestu jer ce ovog puta "nasi" da se izivljavaju na "njihovima"? Napisao si 10-15-20 lepih redova u svom postu i onda ovim poentirao da je samo bitno ko drzi batinu u rukama, a ne ko ima bolje ideje. Pogledaj malo svuda rezultate izbora u Evropi, svuda postoji i umerena i ekstremna i bas ekstremna desnica - jasno je i zasto, zato sto stranke blize centru ne mogu da ponude biracima neko koherentno resenje. Ovo sto ti sad preporucujes je ili uvod u novi SNS umesto SNS, dakle, ide se ka EU, ne trubi da je Kosovo Srce Srbije, ne angazuju navijaci da razbijaju parade, ne zavisi vlast od likova koji mogu da ponude samo srbovanje i inacenje. Zasto onda da rusimo SNS, zar nismo postali idealno drustvo? U nekoj Nemackoj AfD na skoro 20%, u Francuskoj RN na 30%, kod nas sve zajedno nacionalisti na ispod 10%, ura! Ja kad kazem da opozicija nisu samo lepi, pametni, obrazovani i progresivni koji glasaju za umerenjake, evrolevicu i evrocentar, to kazem ne samo zbog matematike nego zato sto ce sutra nakon SNS (ako ova zemlja prezivi ovu vlast) u politickom zivotu postojati i centar i levi centar i desnica i desni centar i levica i ekstremna desnica (ovog ili onog formata, moguce u jednoj ili vise kolona). To je realnost kada ljudi tesko zive, a na vlastima je da pokusa da nesto uradi za ljude, a ne da sipa prave vrednosti odozgo i da imamo pljacku, ali ovog puta samo sa nekim novim DS i LDP u parlamentu (+ manjine + neki lokalni pokreti). On 11/27/2024 at 10:38 AM, Selina said: Narod u Srbiji ne zna sta hoce, hoce Rusiju, Putina, ali bi da koristi EU fondove. EU podrzava opcije koje zele zapadne vrednosti, a te vrednosti nikako nisu Putin i brat Si. Ne postoji niko u opoziciji ( ja vise i ne znam sta je i ko je opozicija u Srbiji) koji ce jasno i glasno reci da Srbija mora da se opredeli za EU jer je to jedini put i nacin da se popne i na najtanju zelenu granu. Cudno kako ti u svojoj zemlji imas naklonost za ekstremnu desnicu, ali bi ovde nama da nameces SNS kao nekakvu normalnu opciju. Zasto Nemci mogu da glasaju onako kako glasaju, a Srbi ne smeju da imaju demokratiju, nego cemo imati Vucica dok god se izbor ne svede samo izmedju njega i opcije koja bi da zavrsi sa Kosovom, krene ka EU, uvede sankcije Rusiji itd.. To sto je ta ista EU zapravo partner SNS samo znaci da nije bitno da li neko gusi demokratiju u zemlji, bitno je da se to radi zbog pravih vrednosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 11 hours ago, 40Wins said: Ne mogu nikako da nadjem snimak gde se Gangula u skupstini grada raspravlja na govornici sa Dobricom i kaze, parafraziram: Pa nisam ja kao Dobrica Veselinovic, da stavim ranac na ledja, pa udjem u autobus... Znaci lik je odvaljen od koksa i realnosti, likovi su toliko zabrazdili, da bukvalno sutra da ostanu bez vlasti ne znaju sta bi radili. Tesko mi je ovo da kazem, ali Goksi Vesic je Piter Draker licno za Sapica, dalji su Sapic i Vesic u domenu menadzmenta, nego ja i Sapic u vaterpolu... Vesic uopste nije glup lik. Smesan je i ljigav, ali glup nije. Gangula je ono... osnovna skola u selu, 15 dece u odeljenju, ima 10 boljih djaka od njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ološ. Quote Slavica Đukić Dejanović: Snosiće posledice oni koji su primorali decu da idu na proteste I reakcija Quote Da li vas je sramota…: Članovi Foruma beogradskih gimnazija uputili su otvoreno pismo ministarki prosvete Slavici Đukić Dejanović, reagujući na njenu izjavu da će snositi posledice nastavnici koji su primoravali učenike da izađu na današnji protest, koji je održan širom Srbije zbog pogibije 15 osoba prilikom pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 12 hours ago, ters said: Sapic je ilustracija izreke "kad se nasla svinja u cem nije bila" Ne treba vređati svinje stavljajući ih u isti kontekst sa Šapićem. Svinje su inteligentne životinje. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, fancy said: Ološ. I reakcija Drma im se cim su ovoliko optereceni. Mamicu im...Ej.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edinburgh Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Novi biseri gradonacelnika AerodrUma: https://www.facebook.com/starosedeocikraljeva/videos/1096968928752089 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts