ćušpajz Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 ovako se postuju nyk ljudine koje igraju za repke Evan Fournier and Rokas Jokubaitis to appear in FIBA EuroBasket 2022 Two international games to watch this Thursday. https://www.postingandtoasting.com/2022/8/31/23328536/evan-fournier-and-rokas-jokubaitis-to-appear-in-fiba-eurobasket-2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 31, 2022 Author Share Posted August 31, 2022 (edited) Quote The League Pass standard package (which now includes NBA TV access too) will cost $100 for the 2022-23 season, according to renewal notices recently sent to subscribers, down from $230. Fans can also opt to pay $15/month. The premium package, which allows for multiple streams and doesn’t include commercials, will see its price lowered from $280 to $130, according to a league source. ako nekoga interesuje league pass. Edited August 31, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Ovo sniženje je za tržište van Srbije, tj bogatije zemlje. Prošle sezone paket za sve tekme je bio 1500din mesečno, odnosno 15 soma ukupno. Pre je bio i jeftiniji 1200din mesečno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Trejo ubrzao izbačaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 2 minutes ago, freethrow said: Trejo ubrzao izbačaj. Jel ovo MPJ u bijeloj majici i crna trenerka? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 17 hours ago, gggggggg said: ako nekoga interesuje league pass. sad cena kao za EL pass, bruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Edited September 1, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 woah woah woah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 nzm da l je bilo, ali legue pass pojeftinio (ne kod nas) dosta čak se i dobija uz kupovinu 2k23 nem pojma, meni dovoljno što ide na areni svako veče poneka tekma a dopunim program piraterijom: freestreams-live1 .com sve u 720p, skroz korektno sa laptopa ima sad i za EP strimovi nmnčm ❤️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Sta je bre ovo sa Donovanom. Kakav Wtf potez. Sexton ublazava malo. Edited September 1, 2022 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Odlican trejd za Klivlend 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 @uini ne daj se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ladno cemo mi Sakramentacani da trejdujemo ili potpisemo nekog dobrog FA pre NovoAmsterdamcana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Bogami Klivlend kratko ćebe. Garland, Mičel, Okoro, Mobli, Alen + Lavert, Love... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Bese se i Rubio vratio u Kli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) 1 minute ago, Horium said: Bese se i Rubio vratio u Kli? Čini mi se da je opet negde trejdovan proletos, ako ne videćemo kako će izgledati posle još jedne povrede, šteta za njega pošto je bio baš dobro počeo za Klivlend Edited September 1, 2022 by Milos 3.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 1, 2022 Author Share Posted September 1, 2022 (edited) interesantan trejd. cudi me da su odlucili dati ovaj ugovor sextonu. cleveland nije zeleo platiti toliko. videcemo koliko su se knicksi zajebali sto nisu platili ono sto je ainge trazio. da je stara garnitura™ jos u knicksima ovaj deal bi vec odavno bio odradjen, ovako sa ovim novim i boljim foom, oprez je veci. barrett-brunson-randle trio ne uliva vere u neki rezultat. utah ocigledno nisu zeleli barretta i njegov ugovor. to je jasno vec nedeljama...takodje cene da ce cleveland biti slabiji nego knicksi, sa cime se ne bih slozio, al ajde. sada bi trebalo da se rese i ostatak veterana. mozda lakersi ulete sa westbrookom. da sam cavs, raspitivao bih se za anunobyja i dao allena za njega. verovatno su sada u top 6 ekipa na istoku. cavsi se jos nadaju da mitchell nece zatraziti trejd za godinu-dve kada se smori u ohiou. Edited September 1, 2022 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Michell i Garland mi nisu baš kompatibilan par ali biće Cavsi baš atraktivni za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 2, 2022 Author Share Posted September 2, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 i shemsa tvrdi nesto slicno, samo za finalnu ponudu: rj, iq, 2-3 unprotected pikova i kusur. sta znam, meni je okej sto knicksi nisu pristali na bilo sta, tj da su imali neku liniju koju ne prelaze. za mene bi barrett bio deal breaker, ne zato sto mislim da je svemirski igrac, vec zato sto ima nyk identitet, i to ne po nba rodjenju, vec po mindsetu i pristupu igri. donovan je jako dobar igrac, potcenjen lately ali ne i dovoljno dobar da bi ove knickse obavezno ucinio top 5-6 ekipom na istoku. drago mi je da se otvara prilika za quickleyja i grimesa, samo jos kada bi negde julija utopili. ___ sto se trejda tice, cavsi su napravili dobar tj odlican posao, pogotovo ako donovan odluci da igra defanzivu, jer za napad imaju dovoljno sposobnih igraca, nije sam pa da se steka. nisam siguran da je ovo dobar dil za jutu, tj mislim da nije: pikovi cavsa ne bi trebalo da su vredni anytime soon a markkannen, sexton nit' su neki prospecti, nit'su dovoljno losi da ih pustis da igraju a da na miru tankujes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Mene sad zanima kome će da uvaljaju Bogdanovića, ne bi me čudilo da to bude LAL @uiniDonovan opušteno može da igra odbranu kao i do sada( nije da bih želeo ili preporučio) pošto sad ima defanzivno još jači back court Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Izgleda Deniboj procenio da će Garlend gore da funkcioniše sa Mičelom nego Brunson... svaki pošten čovek će da navija da kliknu i da dobije k'ništa od tih pikova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 (edited) @Bobby Shurda, preigrao se danny, nije mu prvi put. sad treba da vidi šta će sa sejom sextonom i marakanenom a tek treba negde da zavali baboa, clarcksona, conleyja i koga već. cavsi su bez allena, rubia i na kraju mobleyja došli na korak do plejofa, ne znam kakav pomor treba da se desi da ti pikovi postanu korisni. pri svemu tome, donovan je najstariji sa 25 godina (aka mlad), ostali nosioci su mlađi. @Milos 3.14, šta znam za backcourt, tj nisam siguran da se slažem. jazzeri u prajmu su imali conleyja koji je dobar defanzivac kada je zdrav i inglesa. cavsi imaju rubia koji nakon valjda acl-a ne može da bude jednako dobar defanzivno a ionako je ušao u određene godine i koga još, okoroa? pitanje je da li je to defanzivno jače, neće ni rubio ni okoro imati neke spektakularne minute. svakako odličan posao za cavse, kao što rekoh. još nisu bacili sextona, nego su ga iskoristili za trejd. Edited September 2, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts