Jump to content

Milos 3.14

Član foruma
  • Posts

    3,376
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Milos 3.14's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.1k

Reputation

  1. Daj Lejkerse u prvom kolu da bude još jedno metlanje. Ovi nemaju rešenje ni za Jokića ni za tandem Marej Jokić MPJ 10/10, preplaćen PWAT izdelio dikembače CB ulazi u formu defanzivno
  2. Bogami si bio u pravu. Jokić objašnjava šta znači pali se mašina posle ol stara
  3. Ne znam , sutradan igraju sa Majamijem, možda bude malo zadrške + im Kingsi nikako ne leže
  4. Denver tradicionalno da odmori protiv Kingsa, pa da krene lagano tamburanje
  5. Mislim da je bilo negde na početku dok je išla priča o budžetu. Tada je pomenuo da je Kalinić otišao jer smo mu dugovali 4-5 plata, čekao je do poslednjeg dana da bude isplaćen. Tu se onda dokačio i Radonje. U suštini ovo je prva sezona u koju smo ušli bez duga.
  6. Jeste Jedan si od retkih koji je gledao i slušao Čović je po običaju više istine rekao vezano za stvari od pre 6 meseci, godinu dana nego vezano za aktuelnosti dana današnjeg. Nas par smo nazivani botovima kada smo pričali da je Radonjić otišao zbog neisplaćenih zarada, ali je bilo lakše popiti menadžerski spin iz novina o doktoru, čarterima i sl. Koncept 5+5+5 je dobar jer je domaća osnova neophodna ako želiš kontinuitet. E sad 10 vrhunskih igrača, od čega 5 domaćih je mnogo teško naći i zato je to proces. Samo da naglasim da je recimo Ledej domaća osnova, a Tristan je stranac. Đenka je domaća osnova , a Petrušev verovatno nije. Poenta je da je jako teško naći igrače koji su zadovoljni platom gradom kompletnim ambijentom i da ako želiš bilo šta moraš da imaš grupu od 7-8 ljudi koja je u klubu bar 2-3 godine.
  7. Ovo ti je jedan način da se racionalizuje kurvanje sa SNS, drugi češći je poricanje, nas mrze drugima daje više itd. 5 kvalitetnih stranaca, 5 kvalitetnih domaćih, 5 mladih. Ovako kako je rečeno treba još 2 godine da se implementira. Ako je to zaista strategija i ako uopšte postoji strategija nije loše
  8. Odlična priprema Obradovića, znao je da počinju Nedović i Jago , pa ih je napao obojicu, ali na manje očekivan način. Nedovića sa Nanelijem na postu, a ne recimo nižeg Jaga, a na Jaga je stavio Avrama da ga maltretira i da mu dodatno produži vreme organizacije. Bukvalno nam je izbacio iz utakmice jedina dva igrača koja imaju prodor igru. Ne znam ko bi to pokrpio sem Tea. Nije normalno da trener bira igrače. Odnosno trener treba da bira između 2-3 ponuđene opcije, a sportski sektor treba da dovodi gro igrača i da kaže ovo su ti opcije. Trener može da dovede 1-2 igrača od poverenja.
  9. On je došao u periodu kada je bilo dosta povreda. Lično mislim da on može biti solidan rotacijski igrač u bilo kojoj EL ekipi . Odličan šut, može da brani sve od 1 do 3. Generalno bolji igrač od Jaramaza, a Anđušića , Trifu i sl.da ne računam. Ozbiljna je misterija što ne igra više, bar za mene, kad je već doveden jer bukvalno je on ova trojica u jednom igraču . Više bih voleo da je Smit došao u Zvezdu nego Smart, može mnogo više da ponudi u ovom momentu pri čemu to može da se promeni do sledeće godine u ovo vreme.
  10. Ja sam već pisao na ovoj temi da Željku skidam kapu kako je uspeo da održi samopouzdanje ekipi i da ste samo na to i publiku dobili bar 3-4 utakmice koje bi realno bili porazi. Igrate loše već 2 meseca i sad se i to samopouzdanje osipa. Po svim mogućim parametrima ste kvalitetnija ekipa , bez velikih mana na bilo kojoj poziciji. Smit bi u ovoj Zvezdi bio važan igrač i generalno, meni je i prošle i ove godine najveća misterija odbrana, odnosno koliko je ne igrate, a koliko ste fizički sposobni da je igrate. Razlika je što je prošle godine bar Lesor zaključivao reket. Inače , odličan game plan na početku utakmice, Željko je znao da počinju i Jago i Nedović pa je rešio da krene sa visokom postavom gde je Naneli sa niskog posta napadao Nedovića i to targetiranje Nemanje je dalo tu početnu prednost.
  11. Teo Magija, koja kontrola tekme , kao i Faku prošle, tačno vidiš kako uvodi utakmicu u ritam koji nama odgovara. Bolomboj najbolji potpis u poslednjih xy godina i stavom i ponašanjem i igrom Rokas posle lošeg starta vrhunska tekma na oba kraja Lazić dve mnogo bitne trojke, dva klač bacanja i milion malih stvari koje rade šampioni. P.S. Interakciju sa drugarima grobarima mi je ulepšala izvesna KZŠ , sve bi bilo nekako suvoparno da nije bilo toga 😁 P.S.S. Šta nas čeka u budućnosti, Teo i Džoel vrte pik, a u jednom ćošku Gidra, u drugom tetejac. Ja se već radujem.
  12. Poenta je da je rekao i da je odbio neke igrače koji su se ispostavili kao promašaji i za to je bio u pravu, a naknadna pamet je najlakša. Deo izjave o Dušku i toj Gurovićevom komentaru je više nego korektan.
  13. Zapita se da li si čitao/slušao intervju
  14. Gotivim ovog momka i njegovu igru, mislim da će biti odličan košarkaš
×
×
  • Create New...