NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 skoro je neko bas ovde pisao kako ce se neko gadno sjebati na tim pick-up tekmama kako je ovo regulisano u ugovorima? koliko se secam, radman je nesto bio gadno najebao sto se polomio na skijanju ili gde vec trebalo bi da isto vazi i ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 7 minutes ago, NikadProtivKaline said: zato sto mislis da lejkersi nikako ne mogu da izadju u plus ili bar na nuli u tom trejdu...ili zato sto rasel ima sta da ponudi lejkersima? Mislim da ima da ponudi i da ce ga coach Ham uklopiti. Edited August 25, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 pitam se koliko je jos sga voljan da gubi utakmice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Moze Shai kod nas, eno im malog flopera nazad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 24 minutes ago, Miki28 said: Kakav sok, ko li je ovo mogao da pretpostavi? Bas siguran i pozdan pik sa druge pozicije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Kod Okc kao da će se nešto promeniti i naredne sezone. Ekipa smrdi na tank, jer još nisu pokupili franšiznog igrača oko kog bi pravili ekipu 10-15 godina. SGA i Gidija ne smatraju dovoljno dobrim za to, Holmgren teško da će postati neki moćan igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 48 minutes ago, NikadProtivKaline said: skoro je neko bas ovde pisao kako ce se neko gadno sjebati na tim pick-up tekmama kako je ovo regulisano u ugovorima? koliko se secam, radman je nesto bio gadno najebao sto se polomio na skijanju ili gde vec trebalo bi da isto vazi i ovde? A nije kao da ga je neko nabo laktom i polomio mu glavu ili mu naskocio na nogu. Ovo se moze desiti uvek, na svakom treningu. Povreda je bez kontakta. Mislim, slazem se sa tobom oko regulisanja, ali mislim da bu se Holmgren povredio pre ili kasnije. Mozda gresim i povredio se kao sto i svako drugi moze ovako da se povredi - nesrecni slucaj, ali meni deluje da decko nije uopste jos spreman da se bavi profesionalnim sportom sa takvim telom. Ako ikada i bude mogao da bude spreman. Postavih dva puta isti klip, numem obrisem. Majko mila Edited August 25, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Imao je dozvolu da ucestvuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 32 minutes ago, Snjofko said: A nije kao da ga je neko nabo laktom i polomio mu glavu ili mu naskocio na nogu. Ovo se moze desiti uvek, na svakom treningu. Povreda je bez kontakta. Mislim, slazem se sa tobom oko regulisanja, ali mislim da bu se Holmgren povredio pre ili kasnije. Mozda gresim i povredio se kao sto i svako drugi moze ovako da se povredi - nesrecni slucaj, ali meni deluje da decko nije uopste jos spreman da se bavi profesionalnim sportom sa takvim telom. Ako ikada i bude mogao da bude spreman. Postavih dva puta isti klip, numem obrisem. Majko mila Meni iskreno izaziva gađenje kada vidim ove nogice. Ne znam kakav ljudi vide prospekt u njemu. Videli smo već Bol Bola koji je ima strahovit šut, ali sa takvom građom stvari ne idu najbolje, jer košarka je ipak fizička igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 OKC i Sem Presti pokreću akciju zvanu "tankovanje za Vembanjamu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 danny boi navodno trazi rj barretta u mitchell trejdu. tu bi mozda prestao da navijam za knickse a svasta sam iskusio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Beverley i Lebron za Russa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 (edited) 3 hours ago, Snjofko said: A nije kao da ga je neko nabo laktom i polomio mu glavu ili mu naskocio na nogu. Ovo se moze desiti uvek, na svakom treningu. Povreda je bez kontakta. pa nema to nikakve veze sa ovim sto pisem poenta je da se povredio u off-sezoni, na aktivnosti za koju nisam siguran kako je regulisana u ugovoru ako si nba kosarkas i odes da vozis bord ili da igras fudbal ispred zgrade, i polomis nogu...sva je sansa da ces za to da snosis neku odgovornost i da ti je ugovorom regulisano koje fizicke aktivnosti mimo kosarke mozes da upraznjavas edit: sad vidim da je taj event sanctioned by NBA, tako da to verovatno menja situaciju doste opet, poenta je ista, ima gomila tih pickup games gde igraci mogu ozbiljno da se sjebu Edited August 25, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 dakle lakersi kazu westbrooku ili radi ono sto ti kazemo (na terenu i van njega) ili se nemoj ni pojavljivati za trening kamp. ego mu izgleda nikad ne bi dozvolio da startuje sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 15 hours ago, Dracarys said: Meni iskreno izaziva gađenje kada vidim ove nogice. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 to su sve isposnici nba lige. ko ne voli tanke nogice, ne podržava ni hrišćansku sakralnu umetnost prikazivanja svetaca 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Sve neki Zionovi svedoci i ljubitelji Olivera Millera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Neki predlazu Beyblade 2 Suns trejd. Nisam uopste protiv, ako mogu da se sacuvaju i Kal i Cam. Bacio bih tu kocku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Neki predlazu Beyblade 2 Suns trejd. Nisam uopste protiv, ako mogu da se sacuvaju i Kal i Cam. Bacio bih tu kocku. @uiniizjasni se. @SteveFrancis#3 pa sta da date? CP3? Mislim zbog plata Edited August 26, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 jel beyblade julije rendl? dao bih ga veselo ali bi bilo lepo i da dodje neki dobar igrac ili solidan i pikovi a ne da bude istovar plata. u principu, sve zavisi od toga da li se pravi dil sa jutom, jer ako taj dil bude 5xpikova, quickley, obi, fournier za salary match, onda ne bih dilovao julija, jer bi bio treci igrac ekipe, sto mu je prava mera, plus ne bi imali pravog pf-a osim njega [reddish kao neki lucic na pf i hartenstein jer thibs voli da igra minute sa dva centra]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Nemamo mi solidnog igraca van Armanija, onog sto je losiji od Derona, Kala, Cama i Aytona. Ovo ostalo je uglavnom bogu plakati, izuzev mozda Paynea koji jos uvek moze biti pristojan bekap. Tako da pikovi bi morali, tu nema price jer ovo sto bi islo bi bilo samo u svrhu mecovanja plata, ne vidim zasto bi iko normalan iskao Crowdera ili SHAMEta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 ma da, nema tu nista od dila a armani je skoro pa vrj igrac, za mene u rangu tatuma i nevezano za fiktivni proposal Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2022 Author Share Posted August 26, 2022 1 klasik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 8 hours ago, freethrow said: Hide contents Dobro, ovo je donekle još i pristojno, ali ovo što ima Holmgren je horor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts