gggggggg Posted June 17, 2022 Author Share Posted June 17, 2022 mnogo mi drago zbog bjelice 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Nisam ocekivao. Bravo,STEPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Lagnica, realno su i zasluzili...posle svih sranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Na kraju holivudska priča legendarnog tima. Nikad ih nisam voleo ali šta reći nego se nakloniti. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Sad kad daju Viginsu MVP titulu :DDDD Zamisljam da covic ovako prica na dodeli titula na strani :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 @uini Veceras domaca verzija 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Čestitke Fritru i gospođi. Da se vratimo na bitne stvari. Što se tiče @freethrow prognoze, Jel ovo pobeda @Magia-e u foto finišu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Cestitke Ratnicima, zasluzeno. Curry posle ovog ulazi u top 15 all time. Neko bi rekao mozda i top 10 ali da li je bolji od Russela, Duncana, Hakeema ili Shaqa da zasluzi to mesto, pitanje je. Doduse, ima jos malo vremena za njega iako ce imati 35 godina sledece sezone mada su moderni trening i medicina ucinili da igraci (koji se ne zapuste i paze na sebe) igraju sa 35 kao da imaju 31-32 pre 15-20 godina. Ima on goriva za jos 1-2 sezone na visokom nivou a Dubsi su kompletan tim. Bostonu fali playmaking i bice interesantno videti da li ce Udoka da zrtvuje nesto odbrane da bi dobio bolji protok lopte sledece sezone. Mlad tim koji jos nije dosao do zenita, videce oni jos neko veliko finale verovatno. Nekako mi se cini (a i mislim da je Green ili neko drugi iz warriorsa to i rekao) da ih je Denver mozda cak i najvise 'namucio' iako je bilo bilo 4-1. Poslednje 3 utakmice su bili na krv i noz i lako je moglo da ode u 6 ili 7 u toj seriji. Ogromna su ocekivanja od Nuggetsa sledece sezone i stavio bi ih gotovo u ravan sa GSW i zdravim Clippersima. Clippersi izgledaju monstruzno na papiru sa sjajnim trenerom, zdravim Kawhijem i neverovatno popunjenim timom posle trejda sa Portlandom koji mi i dalje nije jasan kako se desio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Da se puste sa lanca Pejton i Kaminga sledece sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 17, 2022 Author Share Posted June 17, 2022 ko se jos seca pre pocetka sezone kada je wigginsov status bio neizvestan zbog vakcine... mozda bi irving sada slavio zajedno sa hardenom... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Svaka čast Kariju, majstorski je izneo seriju. Zaslužen FMVP, bila bi prava šteta da takav igrač nema tu nagradu. Drago mi je i zbog Kleja, zaslužio je ovo nakon teških povreda. Drago mi je da su Voriorsi osvojili titulu i samo pokazali da ih niko nije porušio na terenu sem jednom od Klivlenda, počevši od njihove prve titule 2015. Moglo je ovo vrlo lako da bude i 6-7 titula da nije bilo povrede Kleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 sad si uz'o trofej wigginsee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Cestitke navijacima GS👍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Idemoooooooooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Cestitke @freethrow, @Sjećaš li se Rum kasato i @Malkolm Brogdon, najvise @LordOfTerror zato sto je verovao u fransizu kada niko drugi nije. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Top 12 je sigurno. Legitimno je i TOP 10, to je vec stvar ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 ne vidim neku razliku u tome da li je top 9 - 10 - 15 ili 20 najbolji šuter svih vremena, koji je promenio igru i usput uzeo 4 x titule sve su to sjajni igrači, meni lično je nebitno da li je npr duncan ispred curryja ili obrnuto 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Bar neka utjeha😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 2 hours ago, AgroLaki said: Čestitke Fritru i gospođi. Da se vratimo na bitne stvari. Što se tiče @freethrow prognoze, Jel ovo pobeda @Magia-e u foto finišu? Ne, sjebao sam obračun na pojedinačnim stranama unošenjem naknadnih prognoza ljudima, ali generalni plasman deluje da radi i on kaže pobeda Kize u foto finišu za 0.5 razlike. Ovo mi je navijački verovatno najmilija titula od kada pratim NBA. Čestitke Bostonašima, dobra su ekipa ali je GSW jednostavno jači. Zapadna odbrana baby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Cestitke GSW-u na tituli! Isto tako cestitke i Fritrou jedinom iskonskom verniku u ovaj GSW! :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 (edited) Quote All we do is shoot threes & win championships Čestitke navijačima GSW! Što se tima tiče, šampionska košarka a šampionski DNK već teče venama. Ne postoji jedna objektivna lista ali će Stef sada kod mnogih ući među top 10 svih vremena, uključujući i mene. Nije on samo osvajao titule već i promenio košarku u poslednjoj deceniji na jedan pre toga gotovo nezamisliv način. Edited June 17, 2022 by DameTime 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Kad pogledaš da su i prvi meč prosuli na lud način, onda je u zbiru ovo očekivano i više nego zasluženo. Čestitke. Baš mi je drago zbog Belog i Miloja. 2 hours ago, Radalek said: Nekako mi se cini (a i mislim da je Green ili neko drugi iz warriorsa to i rekao) da ih je Denver mozda cak i najvise 'namucio' iako je bilo bilo 4-1. Poslednje 3 utakmice su bili na krv i noz i lako je moglo da ode u 6 ili 7 u toj seriji. Ne sećam da li sam napisao ovde pre PO, bio sam ubeđen da je Denver možda ne birao Ratnike ali bio ok sa tim da ide na njih u PO. To je bio period kada se nije znalo u kakvom je stanju Stef i koliko će propustiti od te serije. Naravno, sa zdravim Stefom je sve drugačije ali eto, opet su se fino pobili s njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 39 minutes ago, Don Radonja said: Cestitke GSW-u na tituli! Isto tako cestitke i Fritrou jedinom iskonskom verniku u ovaj GSW! 😄 Pokrao si me, rekao sam da osvajaju na pocetku plejofa. Glede broja gde je Kari u istorijskim knjigama cemo videti kad zavrsi karijeru ali je vec sad izvesno Kari>LeBron prilicno lagano. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Stef je majka basketa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 Just now, freethrow said: Stef je majka basketa. Ko su otac, deda i baka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts