Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, uini said:

....

@DameTime, finale u neđelju!11 (jel' ovo kod nas ponedeljak 6 ujutru?)

edit ipak 9 uveče

12:00, Pacific Time (PT) is

21:00, in Belgrade

Neka pobedi bolji!!! :shake:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

pikovi ce skoro sigurno biti unprotected...

sto se tice playoffa, jel to bas sigurica? ima sest boljih ekipa u startu, pa onda jos atlanta, cleveland pa ajde i chicago...

• Like 1
Posted

Kakvo potcenjivanje Denvera, pa samo su prošle sezone sa Jokićem imali 48 pobeda, a kamoli sada kada su tu Džamal, MPJ, Braun i KCP. Takođe, Juta na to sve ide u tankovanje, igraju još i sa OKC u diviziji, unapred zapisane pobede. Nije baš i da će Vulvsi i Blejzersi biti nepobedivi.

U Pacifičkoj diviziji će realno biti klanica. GSW-LAC-PHO-LAL i na to sve Kingsi koji su realno sklopili ove sezone respektabilan tim koji se može boriti za plej in, nisu odron kao OKC-Hjuston-Sparsi-Juta

• Like 1
Posted
5 minutes ago, threepwood said:

Toronto under ko vrata

Sto, prosle sezone su imali 48 pobeda, ove sezone je za ocekivati da ce Barns biti jos bolji plus tim uigraniji jer nije bilo velikih promena? 

Posted (edited)
3 hours ago, Wesley Sneijder said:

Sto, prosle sezone su imali 48 pobeda, ove sezone je za ocekivati da ce Barns biti jos bolji plus tim uigraniji jer nije bilo velikih promena? 

Sta znam, nesto im ne verujem preterano. Mislim da su, kao i Bullsi, iskoristili malu konfuziju koja je vladala medju big dogovima na Istoku u vidu Bruklina i Filadelfije, pa su nakupili neku pobedu vise nego sto zaista vrede. Cenim da ce konferencija biti jaca ove sezone pa mi nije iskljuceno da odu ispod .500 

Edited by threepwood
  • Like 2
Posted

Kingsi malo potcenjeni zbog velike saturacije u diviziji, ali očekujem over, i da neće biti lagane šetnje kroz prestonicu. 

Mlado jezgro je sada iskusnije, Mari je NBA ready, isutirali smo Badija tako da ce biti manje nerezonskog ispucavanja.

Biće lila boja opet u modi.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Dracarys said:

Kakvo potcenjivanje Denvera, pa samo su prošle sezone sa Jokićem imali 48 pobeda, a kamoli sada kada su tu Džamal, MPJ, Braun i KCP. 

I nije tu Barton.

• Like 1
Posted

Ja mislim da će Denver malo sporije da uđe u sezonu, Marej i MPJ će biti na nekoj vrsti poštede, Joker se vraća sa EP, nova ekipa...od nove godine će oni da krenu pun gas

• Like 2
Posted
7 minutes ago, Milos 3.14 said:

Šta je inače drew liga

Pro-am summer league based in L.A. that host a handful of NBA players as well as local college and overseas prospects.

S obzirom da je Steph gospodar Nba lige, Lebron se prebacio na Drew ligu, igrao prvi put posle '11. 

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
6 hours ago, Miki28 said:

@delgado @Dracarys kakva partija u Drew ligi. Nema sta, neo se cuva Nba liga. Osvajamo i sa Russom u ekipi

Ne dodje li Irving, mozemo se samo i u drew ligi takmiciti.

Edited by Dracarys
  • Like 1
Posted

Živo me zanima da li ovim igračima važi osiguranje za ove banditske letnje lige, gledam sad Derozana sa nekim mesarom se zakačio mogu misliti kako gledaju po timovima kad igraju to. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...