Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Cestitke Ratnicima, zasluzeno.

Curry posle ovog ulazi u top 15 all time. Neko bi rekao mozda i top 10 ali da li je bolji od Russela, Duncana, Hakeema ili Shaqa da zasluzi to mesto, pitanje je. Doduse, ima jos malo vremena za njega iako ce imati 35 godina sledece sezone mada su moderni trening i medicina ucinili da igraci (koji se ne zapuste i paze na sebe) igraju sa 35 kao da imaju 31-32 pre 15-20 godina. Ima on goriva za jos 1-2 sezone na visokom nivou a Dubsi su kompletan tim.

 

Bostonu fali playmaking i bice interesantno videti da li ce Udoka da zrtvuje nesto odbrane da bi dobio bolji protok lopte sledece sezone. Mlad tim koji jos nije dosao do zenita, videce oni jos neko veliko finale verovatno.

 

Nekako mi se cini (a i mislim da je Green ili neko drugi iz warriorsa to i rekao) da ih je Denver mozda cak i najvise 'namucio' iako je bilo bilo 4-1. Poslednje 3 utakmice su bili na krv i noz i lako je moglo da ode u 6 ili 7 u toj seriji. Ogromna su ocekivanja od Nuggetsa sledece sezone i stavio bi ih gotovo u ravan sa GSW i zdravim Clippersima. Clippersi izgledaju monstruzno na papiru sa sjajnim trenerom, zdravim Kawhijem i neverovatno popunjenim timom posle trejda sa Portlandom koji mi i dalje nije jasan kako se desio.

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast Kariju, majstorski je izneo seriju. Zaslužen FMVP, bila bi prava šteta da takav igrač nema tu nagradu. Drago mi je i zbog Kleja, zaslužio je ovo nakon teških povreda. 

Drago mi je da su Voriorsi osvojili titulu i samo pokazali da ih niko nije porušio na terenu sem jednom od Klivlenda, počevši od njihove prve titule 2015. Moglo je ovo vrlo lako da bude i 6-7 titula da nije bilo povrede Kleja.

 

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AgroLaki said:

Čestitke Fritru i gospođi.

 

Da se vratimo na bitne stvari.

Što se tiče @freethrow prognoze, 

Jel ovo pobeda @Magia-e u foto finišu?

Ne, sjebao sam obračun na pojedinačnim stranama unošenjem naknadnih prognoza ljudima, ali generalni plasman deluje da radi i on kaže pobeda Kize u foto finišu za 0.5 razlike.

Ovo mi je navijački verovatno najmilija titula od kada pratim NBA. Čestitke Bostonašima, dobra su ekipa ali je GSW jednostavno jači. Zapadna odbrana baby!

Link to comment
Share on other sites

Quote

All we do is shoot threes & win championships 

 

Čestitke navijačima GSW! Što se tima tiče, šampionska košarka a šampionski DNK već teče venama. Ne postoji jedna objektivna lista ali će Stef sada kod mnogih ući među top 10 svih vremena, uključujući i mene. Nije on samo osvajao titule već i promenio košarku u poslednjoj deceniji na jedan pre toga gotovo nezamisliv način.

Edited by DameTime
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kad pogledaš da su i prvi meč prosuli na lud način, onda je u zbiru ovo očekivano i više nego zasluženo. Čestitke. :thumbsup: Baš mi je drago zbog Belog i Miloja.

 

2 hours ago, Radalek said:

Nekako mi se cini (a i mislim da je Green ili neko drugi iz warriorsa to i rekao) da ih je Denver mozda cak i najvise 'namucio' iako je bilo bilo 4-1. Poslednje 3 utakmice su bili na krv i noz i lako je moglo da ode u 6 ili 7 u toj seriji.

Ne sećam da li sam napisao ovde pre PO, bio sam ubeđen da je Denver možda ne birao Ratnike ali bio ok sa tim da ide na njih u PO. To je bio period kada se nije znalo u kakvom je stanju Stef i koliko će propustiti od te serije. Naravno, sa zdravim Stefom je sve drugačije ali eto, opet su se fino pobili s njima.

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Don Radonja said:

Cestitke GSW-u na tituli!

Isto tako cestitke i Fritrou jedinom iskonskom verniku u ovaj GSW! 😄

 

Pokrao si me, rekao sam da osvajaju na pocetku plejofa. Glede broja gde je Kari u istorijskim knjigama cemo videti kad zavrsi karijeru ali je vec sad izvesno Kari>LeBron prilicno lagano.

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...