Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, stoudemire said:

najzad da sviraju jedan pokretan blok kleberu. on i powell su napravili jedno 10 do sada.

Suđenje je loše, ali nema nikakve veze sa rezultatom.

Dinvidi + Bertanas > Letonska džiberčina

Posted
1 minute ago, Milos 3.14 said:

Suđenje je loše, ali nema nikakve veze sa rezultatom.

Dinvidi + Bertanas > Letonska džiberčina

Ne kazem da je odlucujuce ali bode oci to koliko puta su Doncic i Brunson probili odbranu na pokretan blok ove dvojice.

Posted
Nije pogrešno forsirati dokle god ide šut.
Dali su 14 trica uz 60% uspešnosti i vode samo 7 razlike. Realno, dobija Phx ovo.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Posted

Ja stvarno ne vidim neki flop pogotovo ovo sa Crowderom sad, kako se svasta sudi nocas cudo pa nijesu i za flagrant gledali onde. Ne odgovara ovakvo sudjenje Dallasu iako vode moze se lagano obrnuti ovo od strane Sunsa jer su jednostavno dublja i talentovanija ekipa. Nece ni Dallas citav mec sutirati ovako.

• Like 3
Posted
Just now, Dracarys said:

Ne znam šta je Monti želeo da CP3 uradi sa poslednjih 45 sekundi, samo je džaba zaradio 4. faul pred istek prvog poluvremena.

Šta je to bio faul

Posted
4 minutes ago, stoudemire said:

luka flopcic.

Krauder je napravio jedno pet faulova tokom prodora i na kraju ga još udario šakom po faci

• Like 3
Posted
Just now, bodo said:

Šta je to bio faul

Pa sad nebitno je da li jeste ili nije. Krivica je trenera što ga je uvodio u igru. Sada će čitavo drugo poluvreme da traže gde je Pol u odbrani.

Posted (edited)
2 minutes ago, medobrundo said:

Krauder je napravio jedno pet faulova tokom prodora i na kraju ga još udario šakom po faci

mislio sam na prethodnu scenu kad je isflopovao pad od blizine mikala bridgesa. i jos stosta pre toga.

Edited by stoudemire
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...