ćušpajz Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 https://www.theringer.com/2022/4/29/23048244/chris-paul-suns-pelicans-nba-playoffs 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 23 minutes ago, gggggggg said: pitam se koliko su lakersi spremni da daju za snydera ili cuvaju pikove za igrace... zar nije gm bron pikirao mark jacksona za coacha? ako ne on, onda coach dudley Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 12 minutes ago, NikadProtivKaline said: zar nije gm bron pikirao mark jacksona za coacha? ako ne on, onda coach dudley ne verujem u cuda, pa tako ni tome da mark jackson bude trener lakersa. dva vlazna snova za lakerse su nurse i snyder. prvi nece biti dostupan 99%, drugi vec moze za pravu ponudu (pikovi i slicno) ili ako vec dobije otkaz, sto nije nemoguce samo ne vidim razloga da jazz to uradi. mozda ode i sam. mada bih ja na njegovo mestu cekao priliku dok popovich ne ode u penziju pa da tu preuzme palicu™. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Kako ja zamislim svoje prognoze za PO vs. kako zapravo ispadnu Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Godinu dana nisam jeo nista s rostilja... 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Poruka za Filadelfiju : Kad se napijem, pomuti mi se vid, Ne pomazu ni Tobi Heris ni Embid 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Kakva je igračina Ejton, ja i dalje ne verujem da mu Sansi nisu dali maksimalan ugovor i rizikovali lošu atmosferu u ekipi. Sva sreća, pa je lik dobrica. 21-10 uz 70% iz igre. Inače sada ide duel Luka vs Ejton 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 3 minutes ago, Dracarys said: Kakva je igračina Ejton, ja i dalje ne verujem da mu Sansi nisu dali maksimalan ugovor i rizikovali lošu atmosferu u ekipi. Sva sreća, pa je lik dobrica. 21-10 uz 70% iz igre. Inače sada ide duel Luka vs Ejton S tim da će se na Luki rotirati Kal i Bridges. Neće mu biti laka nimalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Nadaj se da te ovakvo sprdanje sa Lukom nece ujesti za guzicu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 3 minutes ago, bodo said: Kal i Bridges. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 4 minutes ago, bodo said: S tim da će se na Luki rotirati Kal i Bridges. Neće mu biti laka nimalo. Naravno, Krauder i Bridžis će da čuvaju Luku, naveo sam ovaj duel, više zbog drafta , sada dolazi trenutak istine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 1 minute ago, gggggggg said: Mislio sam Crowder Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 7 minutes ago, Don Radonja said: Nadaj se da te ovakvo sprdanje sa Lukom nece ujesti za guzicu. 😄 sala mala, luka je igracina, nikako ne potcenjujem njegove kvalitete. ali uvek volim kad igramo protiv dallasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 3 minutes ago, Dracarys said: Naravno, Krauder i Bridžis će da čuvaju Luku, naveo sam ovaj duel, više zbog drafta , sada dolazi trenutak istine. My two cents. Bolji matchup za nas ne postoji. Mislim da su nas zadnji put dobili 2018. Kad smo nekako apsolvirali ovaj rat sa fenomenalnim Pelsima i bivali nadskakani u svakoj od utakmica ovo bi trebalo biti walk of cake. Dallas je kao stvoren za Aytona da izdominira. A i Book ih posebno voli . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 http://www.espn.com/nba/tradeMachine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Just now, gggggggg said: http://www.espn.com/nba/tradeMachine Na svakih 20 stranica po jedan los NBA trade machine link. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 6 minutes ago, greenenvy said: Na svakih 20 stranica po jedan los NBA trade machine link. 😁 sto los ja bih ovo uradio da sam warriors. mozda kao i utah ako se dobije po jos koji pik i ako ih wiseman zadovolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Uini i Free pišu za NYT Quote This is hair so rich with paradoxical intrigue that a season of “Serial” wouldn’t be unwarranted. It’s thin yet full, short and long, wet but also dry, seemingly “young buck” despite seeming geriatric too, an optical illusion of barbering. There’s a fade, a part and bangs. It’s simply not a haircut. It’s a Michael Crichton novel. https://www.nytimes.com/2022/04/28/sports/basketball/trae-young-hawks-hair-nba.html Ne znam zasto sam 5 minuta citao tekst o Treovoj kosi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 13 minutes ago, gggggggg said: sto los ja bih ovo uradio da sam warriors. mozda kao i utah ako se dobije po jos koji pik i ako ih wiseman zadovolji Ja ne vidim taj trejd pa ne mogu da sudim. Link ti ne valja. Na to je mislio kolega. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Meni izađe samo sajt za trejd, ali ne i sama slika trejda. 22 minutes ago, bodo said: My two cents. Bolji matchup za nas ne postoji. Mislim da su nas zadnji put dobili 2018. Kad smo nekako apsolvirali ovaj rat sa fenomenalnim Pelsima i bivali nadskakani u svakoj od utakmica ovo bi trebalo biti walk of cake. Dallas je kao stvoren za Aytona da izdominira. A i Book ih posebno voli . Videćemo, Buker je rovit, nije baš dominirao u game 6, štaviše bio je i loš, ali se iskupio na kraju kada je bilo važno. Ide mu dodatno na ruku ovaj odmor od 4-5 dana. Moraće Sansi da bace oko i na Bransona, dečko sabija kako igra, problem je i što Sansi nemaju nekog niskog da bace na njega, a on em što je nizak, na to je jak kao bik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Mora na share link da se ide da ti da pravi link. @Horium i @AgroLaki molim vas proverite ru;no svoje bodove, uneo sam vam korekcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts