Jump to content
Vox92.net Forum

Horium

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

272 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koji ste wiggeri, znaciiii ne veruem...
 2. Ne znam za celu Australiju, ali u Sidneju je recimo 17 stepeni. Znaci ipak nedovoljna temperatura. Treba videti lokacije gde je blizu 30, kako one stoje...
 3. Slazem se ja sa tobom Kosta, ali ne treba ni potcenjivati ovaj virus. Njegova je opasnost u infektivnosti, u tome sto moze uzasno lako da preoptereti zdravstvene sisteme i bogatijih drzava, sto dalje rezultira u povecanju smrtnosti u inace ugrozenim kategorijama stanovnista, sto od Korone, sto od ostalih uzroka.
 4. Sto se tice Gobera konkretno, ne bio mu u kozi. I to ne jer je zarazen virusom, jer njega realno zabole kurac, ne spada u rizicnu grupu, vec jer je iz gluposti (ali svesno) zarazio saigrace, ciji roditelji verovatno spadaju u rizicne grupe. Mislim da nema njemu buducnosti sa sadasnjim saigracima.
 5. Nije bas Rudan usamljen u svom misljenju, pritom njegovo misljenje proizilazi iz logike. Posto su simptomi Korone takvi da se krecu od "grebe me grlo" i kijavice pa sve do pneumonije, izvesno je da postoji veliki broj ljudi koji je zarazen ili bio zarazen a da to nikada ne dospe u javne statistike. To je cak ne racunajuci slucajeve sa atipicnim simptomima, kao ni osobe koje su prenosioci a nemaju nikakve simptome. U javnu statistiku dakle dospeju skoro svi tezi slucajevi, a mnogi blazi prodju ispod radara. Sto rezultira u tome da je stopa smrtnosti poprilicno manja nego sto se objavljuje, a takodje i da je broj zarazenih poprilicno veci nego sto se prikazuje.
 6. Lol, pa objavljena je "pauza" evrolige...
 7. Jedno moguce gledanje na situaciju je da posto virus (navodno) ne trpi temperature vece od 26/27 stepeni, da ce sa otopoljenjem (maj recimo) moci da se koliko-toliko nastavi normalno funkcionisanje.
 8. Evo ja sam stariji brat, i slazem se sa bosmanom. Bolje je cutati i pokriti se usima nego izigravati neko ludilo kad si vec dozvolio sebi da te mladji brat toliko nadmasi.
 9. Durentov prelazak u Warriorse posle onakve izgubljene serije je nenadmasan. Ali ne verujem da je Durent inicirao celu pricu, Kajri je verovatno zapoceo, a Durent je dovoljno povodljiv da pristane. Irving je igrao u tri tima, i tri hemije razjebao. Mislim da mi je ovim postao najmrskiji igrac u ligi.
 10. Carsija kaze da Irving oce Tajron Lua kao trenera...
 11. A gde je tu Kpop, dobri moj Zumbule?
 12. Mene cudi da se ovo tek sad desava, a ne godinama ranije.
 13. Stimca ubija minutaza. On nema kvalitet i neophodne karakteristike za prvog centra tima koji se takmici u Evroligi. Za drugog centra sa 15ak minuta na terenu on sljaka sasvim zadovoljavajuce. Nema sa njim nikakvih tajni. Napad i ofanzivni skok, pa cak i izmisljanje poena i iznudjivanje faulova su njegov doprinos igri, a u odbrani trener da gleda da minimizira stetu, jer ce nekakve stete sigurno biti. Kako stoje stvari, Gist je najveci promasaj od unustrasnje linije, Kuzmic je ipak posebna prica.
×
×
 • Create New...