Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sinoć se takođe dobro videlo zašto je Gobert još uvek najcenjenije drvo u ligi, ispred mladih jablanova poput Allena koji tek treba da dožive svoj prajm. Kad je bilo stani pani proterao je sve iz reketa i Cavsi su se sveli na hero ball šuteve, što nije njihova igra. Takođe, sve dok je njegov napadački usage rate pod kontrolom (a mogao biti i malko veći čisto da mu dodatno nahrane ego i boostuju ga za još žešću odbranu) Jazz ima idealnu kompoziciju za modernu košarku. Conley je u znatno boljem stanju i formi nego lani, Gay je bolji od svega što su imali prošle sezone van udarnih 6 igrača - jasno je da u dobroj meri moraju da žive i umru sa Mitchellovim i Clarksonovim 1 na 5 sumanutim pokušajima ali u ovakvoj ligi gde nema jasnog contendera možda bi konačno mogli da odu do kraja. 

Što se Cavsa tiče, u tandemu Mobley - Garland zaista deluje da imaju svetlu budućnost, tu bih ubrojao i Allena ali čak i on je zamenjiv ako se utvrdi da je Mobley korisniji na 5 nego na 4. Uz nekoliko dobrih veterana i neko suvislo rešenje na SF (Okoro je previše napadački netalentovan), to je ekipa koja će se dosta toga pitati u ligi u narednih 10 godina. 

• Like 4
Posted
30 minutes ago, Chaos Is Me said:

Conley je u znatno boljem stanju i formi nego lani

nije conley slučajno išao prošle sezone na allstar, igrao je odličnu sezonu. onda je počeo da ga muči hamstring, iako su ga odmarali na 90% b2b tekmi i doviđenja.

to je pogotovo zajebano kada krene plej of, pošto nema više planskih odmaranja a svaka tekma se igra na maksimumu obrtaja. voleo bih da izdrži ove sezone, pošto mi je jako gotivan igrač ali bi me to ujedno i jako iznenadilo.

Posted (edited)

@delgado posto pratim Lejkerse, sutra su sa zelenim pa cu biti prinudjen da vidim i njemacku prevaru. 

Jesi naucio kako se navija protiv Lejkersa a za Boston? Dobro to spremi za sutra, nemoj da razocaras😀

Edited by Miki28
  • Ha-ha 1
Posted

Tesko da je tek usao u prajm, s obzirom na stil igre, njemu A igra traje najvise jos 3 godine. Igraci koji se pretezno oslanjaju na fizicke sposobnosti mnogo ranije trpe decline, kao recimo Vestbruk. Nekad je bio pristojan u odbrani, danas je rupetina.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

I da ostane jos 1 ili 2 godine na ovom nivou opet je to brutalan nivo jer je vec 4 ili 5 godina fenomenalan, samo je trebala potvrda u plejofu koja je stigla prosle sezone kad je imao brutalnih partina i highlightsa na obje strane parketa.

• Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Darko said:

A ko je FMVP ako nije Janis?

Kad mora da se crta, aludirao je na to da je moj post o westbricku

8 minutes ago, AgroLaki said:

Svakako zbog stila igre Jokic moze da ocekuje dužu karijeru na visokoj produktivnosti pa da vidimo da li može da pretekne Janisa.

Moze, ali je kod njega upitna zelja.

Posted
4 hours ago, Miki28 said:

@delgado posto pratim Lejkerse, sutra su sa zelenim pa cu biti prinudjen da vidim i njemacku prevaru. 

Jesi naucio kako se navija protiv Lejkersa a za Boston? Dobro to spremi za sutra, nemoj da razocaras😀

Bicu jako srecan sutra ujutru kad se probudim pred mrtvi pos'o ako vidim da smo pobedili. 
 Ne sumnjam ni da cu se buditi u toku noci da proveravam rezultat. Sto ne menja cinjenicu da Sruder ove sezone ima neke tako brutalno dobre i efikasnije partije koje RW moze jedino da postavi na trening scrimmage-ima. Sve vreme me jede iznutra cinjenica da bi u trenutnoj konstelaciji snaga u ligi proslogodisnji tim Lakersa bio ozbiljan favorit i da bi se utakmice u regularnoj sezoni resavale dobrom odbranom i uigranim sistemom. Tuzan sam brate, bez ikakve nade za ovaj tim, a Kingovo polako prolazi, moras me razumeti... Mnogi razmisljaju o zivotu posle smrti, ja razmisljam o zivotu posle Kingove penzije, sto se mene tice tu moze da stoji i znak jednakosti . . . 

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Nauspjesni svakako ali i najbolji👍

Mozes ti da ga ne volis ali cinjenice to govore, em igra na obje strane parketa, em statsi, em priznanja. Fenomenalan je.

😆Pa kako si ti zakljucio da ga ne volim?Pasivna agresija je medju prvim naznakama slabih argumenata.

Mislim da zanemarujes trenutni trenutak o kom i ti i ja govorimo a Jokic je definitivno trenutno bolji igrac tj ove i prosle sezone,tu cak nema prostora za diskusiju.To je ta diskusija kod amera ko je "greater" a ko je "better" player,prvo se odnosi i na karijeru/dostignuca i mozda i winnig mentality a drugo na suvu igru.

Janis ima veci greatness,legacy kako hoces ali niposto nije trenutno bolji igrac od Jokica.

• Like 1
Posted

Nadam se da će protiv Orlanda Ker moći da se snađe bez Karija. Loše igre su posledice preterane minutaže, a to je poslednja stvar koja nam je potreban u ovom trenutku. Napravljena je brljotina protiv San Antonija i najgluplje bi bilo sada se vaditi sa dodatnim oslanjanjem na Stefena. Hoćemo Pejtona, hoćemo Kumingu, hoćemo fucking Bjelicu. Goldenstejte jedini mi za tebe živimo smo tebe volimo i tako dalje.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Jel mi cini ili stanje sa koronom nikad nije bilo gore u ligi?

Deluje mi da je pola lige u karantinu i da to tek hvata zamah poslednjih 5-6 dana...

Edited by LordOfTerror
  • Like 2
Posted (edited)
On 12/5/2021 at 8:01 PM, Miki28 said:

Kakve veze ima bankovni racun sa ovim? Decko placa ozbiljne penale sto ne igra ove sezone.

Svakako da pored Dame treba da se trejduje i CJ i kao sto rekoh da odu u rebuild.

Ali ovo je kraljevska verzija egomanijaka. Takvih nema u ligi.

I dalje ne bih išla u rebild i trejdovala Dejmijana, ali CJ-a bih sigurno. I uzela Simonsa za njega gotovo bez razmišljanja. Ali se ne pitam ja. 🙂 Taj dečko dobija ogroman hejt, delom je zaslužen jer ima svoje bubice, ali mnogo manje nego recimo ravnozemljaš Irving i(li) Durent koji se obračunava po Tviteru sa lažnim nalozima, u to sam sigurna. I zaboravlja se, ili konvencionalno izostavlja iz priče, krajnje govnarsko ponašanje Embiida i Riversa nakon ispadanja od Atlante.

🙂 

Edited by DameTIme
Posted
1 hour ago, UDresuKvinsiMilera said:

Janis ima veci greatness,legacy kako hoces ali niposto nije trenutno bolji igrac od Jokica, kao sto ni Jokic trenutno nije bolji igrac od na primer Stefa Karija. 

I fixed it for you. 🙂 I apsolutno je nebitno da li su igrači sa Balkana ili ne... Ako hoćeš "suvu igru" lepo gledaj klince kako pikaju basket ispred zgrade. Koja je poenta biti u NBA ako ne izgraditi taj winning mentality i imati legacy koji uključuje nešto više od najbolje individualne statistike u sopstvenom timu? 

Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Moze, ali je kod njega upitna zelja.

kod koga? kod jokica?

29 minutes ago, DameTIme said:

🙂

🙂 

nije demantovao nista 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...