Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

8 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Proslavili su jugoslovenski film u svijetu. Skupljači perja su jedan od najvećih filmova svih vremena, nagrađen u Kanu. Malo li je? Dom za vešanje isto jedan grandiozan film. U tim filmovima se afirmisala njihova kultura, neki običaji, svadbe, sahrane, itd.

Opet si omašio uinijevu poentu.

Ciganska muzika je afirmativno, ja ne mogu da se setim ničeg sličnog

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Od kad je King u LA-u poslednjih par sezona, DeRozan se svaki put ozbiljno pomami protiv Lakersa. Tako i treba, decko se javno nudio da dodje cak i za neki popust, da igra u rodnom gradu sa ovom dvojicom, ali meeh los je spacing, ne sutira trojke gushi spejsing i igra izolacije -> ne uklapa se, a zato se RW vrsni off-ball igrac i spotup 3pt shooter savrseno uklapa u fizionomiju tima. Ako sad uporedimo DeMara i Russa --> prvi je midrange masina i veoma dobar iznudjivac/izvodjac slobodnih bacanja i generalno pametan igrac koji se odlicno krece i ne gubi loptu ni blizu kao kornjacoliki buzdovan ; drugi je ispaljivac airballova sa 4-5 metara, 60% bacanja lik, poklanja loptu i otvara kontru rivalima u svakom drugom napadu..

 

 Stvarno je fascinantno da su se razmatrali Hield i DeRozan, a da su nam kraju ovog doveli. Po cemu je on bolji od jednog Srudera, Dinvidija, Lonza ili nekog drugog proseccnog startnog pleja ? Protiv Sparsa je budaletina ukrala loptu, i krenula da spici hammer dunk i obruc ga je blokirao :roflmao: Vise nije ni atraktivan, ne moze ni neki dobar poster da napravi da zabavi Adama Sandlera na tribinama. Kolicina nemoci koju on pokazuje u sutu je sve fascinantnija, to su airballovi, odvaljivanja table, cigle i sa bacanja, dok u svojim histericnim jurenjima TD_ova pokusava da baci neke nemoguce asistencije koju mu se pokradu ocas posla -> Cesto prosto preda protivniku u ruku a desi se da baci loptu i protivnickim trenerima ili nekom saigracu koji sedi na klupi. 

 

Nadam se da ce bar Horton Fucker nastaviti sa ovakvim (i jos boljim) partijama i da ce rasti i postati ove sezone ono sto se njega od ocekuje.  Krenuo je obecavajuce dobro... Ne smem ni da gledam Skippa i Shannona, ali kontam da ce i Shannon uskoro bit u fazonu Jebiga Skipe, bio si u pravu, odustajem i ja ..

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bolno je imati Vestbruka u timu za koji navijaš. Vrlo bolno.

 

Sve pobede u odsustvu Brona koje su bile su zbog dobrih partija AD i Mela. Trenutno niz bez Brona je 3-4, znači nije se isplatio dolazak Vestbruka. U sredu protiv Baksa je poraz kao kuća, jer im se tada vraća i Midlton i ekipa je na okupu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...