mare80 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 26 minutes ago, Borca said: Mladji brat Lautara Martineza i Lisandra Lopeza. Svadjaju se dva lika na ulici ... Pridje pandur i legitimiše ih ... Jednom u ličnoj karti ime Milan Petrović, drugom Milan Jovanović ... Gleda ih pandur pa kaže : Sram vas bilo,braća a svadjate se .... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 (edited) Edited October 9, 2021 by Betolingar Misdongard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Au kakvu trojku pogodi Stipcevic za izjednacenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Stipčević dao, Stipčević uzeo. Al Krka je toliko loša da im je stvarno najbolja akcija iso za Stipčevića koji naravno gađa trojke jer kao liliputanac ne može ni da prismrdi reketu. Mega baš loša danas al ipak dosta kvalitetnija i fizički moćnija od Krkana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Ne razumem zašto su taj poslednji šut pripisali Stavrovu u zvaničnoj statistici kada je Rok imao loptu 10 sekundi i videlo se da ce on zavrsiti taj napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Losa utakmica Mege, a losa i generalno, previse faulova i prekida. Mega veci deo meca spustala na Balcerovskog, koji nije drvo, ali nije bas ni neki prefinjen igrac, dosta je to bezidejno bilo. Na kraju ih izvukao Smith. Djurisicev IQ nije nizak, nego je u minusu. Ili uzima neki pretezak sut ili glavinja u reket i gubi loptu. Jeste bas mlad, ali ne iskorenjuje se to tako lako. Na kraju jak utisak je bio kako je Borisa ispao u poslednjem napadu u branjenju 1 na 1 Stipcevica, cista sreca za Megu da ovaj nije pogodio flouter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Split muci Buducnost.Na -2 pred ulazak u 4 cetvrtinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Dobar otpor Splita, ali ipak je vidljivo jaci kvalitet Buducnosti odneo prevagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Odlična utakmica, bravo Igokea! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 xexe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Šta se s Jošilom događa, opala mu trica na 46%!? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Bravo za Igokeu. Odigrali su baš dobar meč, Starks i Radanov dirigovali, ostali radili svoj deo posla. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Bravo za Igokeu. Odigrali su baš dobar meč, Starks i Radanov dirigovali, ostali radili svoj deo posla. Da, bravo bili su bolji, nego ne misliš da je ovo kačenje Radanova i priča limenkama provokacija?. Još ne kontam sva pravila ali meni bzv to deluje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Mi porodismo ovo nekako danas.Vajli jos jedan igrac koji moze da unese energiju na teren, koristice dosta. Danas nazalost zbog brzih faula, mala minutaza. MJK odlican. Popu bih licno dao jos vise minuta. Aticu kao da je neko zabranio da sutira i ovo malo sto je sutnuo, kao istraumiran, dok je u defanzivi odlican. Drobnjak pokazao pomak, nek se celici na ove meceve. Micov bezvoljan danas, najgori od svih bjese. U prvo poluvrijeme je to solidno izgledalo, kasnije blokada totalna.Za sada primjetno da primamo najvise poena sa centarskih pozicija. Idemo dalje...Igokea u njihovom stilu u Laktasima. Djeluje da su i igraci pojedinih ekipa i navijaci usli sa razmisljanjem da ce se rutinirati pola lige, ali svuda cekaju nagazne mine. A tek krecu evropska takmicenja [emoji16]Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 E moj ti, kad bi okacili sve poraze Partizana, i sedmo mesto zatrpali bi forum, ovako uzivaj, provociraj, kad ti je vec dopušteno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 2 minutes ago, Misterija Organizma said: E moj ti, kad bi okacili sve poraze Partizana, i sedmo mesto zatrpali bi forum, ovako uzivaj, provociraj, kad ti je vec dopušteno. Druze, smaras vise nego oni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 (edited) Nakon dugo vremena utakmica između Cibone i Partizana direktno odlučuje o prvom mjestu na tabeli. Edited October 10, 2021 by Sharp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 4 minutes ago, Misterija Organizma said: E moj ti, kad bi okacili sve poraze Partizana, i sedmo mesto zatrpali bi forum, ovako uzivaj, provociraj, kad ti je vec dopušteno. Pusti, sve ce doci na svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Budućnost je bukvalno sa pola gasa igrala sa nepotpunim Splitom i očekivano pobedila. Micov je u sezonu ušao veoma mlako,a i ne igra sa loptom što me čudi. Igokea sjajnom odbranom i raspoloženim Starksom i Radanovim lagano pobedila. Zvezda se mnogo istrošila u Izrealu to se videlo večeras. Nisam siguran da su igrači olako shvatili ovu utakmicu,ali je sigurno glava bila malo i u Areni gde će debitovati kod kuće u EL,a već u četvrtak čeka put u Moskvu. Nije opravdanje,ali trebaće vremena da se uđe u taj ritam utakmica kako fizički tako i psihički. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 (edited) Igokea je opet složila jako pristojnu ekipu. Definitvno spadaju u top6 klub u ABA ligi, i individualno i timski. Starks igra dobro na početku sezone. Radanov radi ono za šta je uvijek bio sposoban, njegov forte je sekundarna kreacija. Dobri ulazi, fina saradnja sa visokim igračima, sposobnost da brani nekoliko pozicija u odbrani. Jošilo i Ilić su se etablirali kao tandem krila, to su korektni timski igrači. Visoki, dobri u odbrani, znaju svoju ulogu na terenu. Stephens je sigurno downgrade u odnosu na Carmichaela, ali može da pruži neke solidne minute. Đorđević se uklapa u tu ulogu drugog centra, može da natrpa dosta klubova u ligi u kratkom roku. Walleru je šut jedina opcija na terenu, ali ne može se osporiti njegov šut iz driblinga dok ulazi u dobrim %. On je tu da unese šuterski impuls. Robinson je dobar bio u prvom mandatu, ove sezone se potpuno raspada. Igokea će svakako biti tvrd orah i ove sezone, ja ih apsolutno vidim u top6. Edited October 10, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Igokea skockana i dobro vodjena, Cibona takodje fino skockana i ona je dobro vodjena. Pored blizanaca, Buducnosti i Cedevite, mislim da ce oni u Top6 a da ce da izduva Mornar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Micov nije najbolje poceo sezonu. Nije ni pripremne odigrao na svom nivou. Mozda je doslo do nekog psihiloskog praznjenja. Vjerujem da je to a vjerujem i da ima nesto i do Cobbsa. Ne razigrava ekipu ama bas nista. Ne rukovodi igrom. Ne cita protivnika. Od Vlada ocekujem najbolje ako se plasiramo u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts