Kankkunen Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Džaba mažete momke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Covicu odlazi...bice samo gore.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Just now, Devil In My Pants said: Covicu odlazi...bice samo gore.. Radonja odlazi.. Kakav si to tim sastavio bez sutera... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Ovako nas već dugo nije jedna ekipa razbila u BG. Možda Efes kad je došao sa desetoricom i Milano lani Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Deda deluje kao da je odustao. U fazonu ko sam ja i šta hoće od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Just now, Kankkunen said: Džaba mažete momke. Slažem se, nisu krivi što igraju takmičenje kom nisu dorasli. Ali Davidovac je zaslužio pljuc zbog stanja u kom se nalazi a klub mu je dosta pružio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 1 minute ago, Knipex said: Slobodna bacanja 10 od 18... Mi 15 skokova oni 23. Ajde skokovi, ali bacanja imati malo iznad 50% na solidnom uzorku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 1 minute ago, Edward Louis Severson III said: Ne vređajte svoje igrače samo zato što su ovi za kladu bolji. Ovo je naš tim za pare koje imamo. To je realnost. Nema potrebe da se blamiramo vređanjem. Mora da se prizna da i money management nije bas najbolji u odnosu na potrebe tima. Dovodi se uglavnom ono sto je dostupno, domace i belo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Dobric ne moze na 2 cak ni kao backup. Ali, dolaskom Kalinica prosto se pokusalo s njim na 2 ali ne vredi.. Davidovac tribine cim se vrati White. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Perfect storm Odlični Uniks, za par klasa iznad nas, u naletu forme. Potpuna dekoncentracija par naših igrača. U naletu u prvom poluvremenu, Marković nas izvodi iz bonusa za 5 sekundi po ulasku, a onda Luka stupa na scenu. Očajno vođenje utakmice od strane Radonjića, baš je zabagovao danas. Mali milion nekih propusta, koji vas bodu oči. Ne mislim da tu nema plana B, koliko Radonjić ne odustaje od plana A. Čak mi se čini da smo ih i potcenili, onako mlakim ulaskom u utakmicu. Jbg, kockali smo se na pojedine domaće igrače, jer se bez njih ni ne može imati osnova. Treba pitati Davidovca, Dobrica, Markovica.. gde su bili, šta su radili letos. Čak je i Lazic osetno manje spreman nego inače. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Mene pomalo i brine što se uopšte ne nerviram. Toliko je očigledno koliko su bolja ekipa. Da bi smo uopšte imali neku šansu da im ispariramo mi bi trebali da odigramo bez greške na maksimalnom nivou energije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Alba je utabala put drugima kako da rutinski reše našu odbranu. Uniks je to apsolvirao, imaju višak u svakom napadu, ili je šut za 3 ili ide asistencija ispod koša. Nas ove sezone u EL neće pobediti samo onaj ko to baš neće... E da... Jebala vas tehnika po deseti put... I nismo za EL... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Ovi imaju 53% za tri i 70% za dva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 3 minutes ago, Knipex said: Slobodna bacanja 10 od 18... Mi 15 skokova oni 23. Od svega mi je skok daleko največa misterija. Tu smo uvek bili standardno dobri. U ovoj sezoni prečesto jako slabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Just now, Cavani said: Mora da se prizna da i money management nije bas najbolji u odnosu na potrebe tima. Dovodi se uglavnom ono sto je dostupno, domace i belo. Kritika je ok, naravno. Ne treba vređati, to kažem. Uniks ovakvom partijom bi dobio svakog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Holins ne sutira ,on baca loptu ka kosu ,uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Lepota košarke. Svaka im čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 2 minutes ago, Knipex said: Mene pomalo i brine što se uopšte ne nerviram. Toliko je očigledno koliko su bolja ekipa. Da bi smo uopšte imali neku šansu da im ispariramo mi bi trebali da odigramo bez greške na maksimalnom nivou energije. Sta da se nerviras, svake sezone isto. Ova poseta ni ne cudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Epski raspad sistema... Kukala nam majka sa ovakvim rosterom, Davidovac,Kuzmic,Uskokovic...Simonovic..Cirbes.. Strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Holins bratina - garbidž king. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Daj izvedi Davidovca da se ne povredi, ovo je davno izgubljeno, ne troši nam glavnog igrača, Radonjaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Razmontirali nas potpuno Mozda nam ovo i treba Uniks bas lepu kosarku prikazao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Oterajte ovog Davidovca koliko večeras. Bar neki benefit od ovog raspada od sezone... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Just now, 1992 said: Hezonja se popišao i po Kaliniću i po Zvezdi 😎 De si Budho? Kako su tvoji? Sve ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 (edited) Doveli zapustenog Markovica koga niko nije hteo,sa 5 kila viska.. Umesto da dovedu kombo beka sa poenima u rukama... Igramo i bez centra,jel Kuzmic i Cirbes nisu na nivou. Edited November 26, 2021 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts