Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Marvin said:

sto navodnici?

Prirodnije mi zvuci u dve reci tj najbolji odbrambeni igrac, a ovo mi dodje kao izraz izveden iz engleskog pa zato navodnici. Inace se slazem sa izborom.

• Like 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Guru said:

al' po meni Tavares ima najveći defanzivni impact u EL. 

Za klasu iznad svih.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Hines je fenomen i možemo reći slobodno legenda evrolige. 

Ipak trenutno je Tavares no1 što se tiče odbrane sa pozicije 5 i generalno ponajbolji centar u EL ove sezone. 

• Like 1
Posted

Ja sam se iznenadio da nema Vase, ali sad gledam statistiku i maltene su izjednaceni on i Larkin. Vasa 4 poena vise u proseku, ali Larkin nesto veci PIR. Mada i dalje mislim da je Vasa trebalo pre, nekako mi je imao bolju sezonu, mozda sam subjektivan. Obojica bi svakako bilo previse obzirom da su zavrsili 6.

• Like 3
Posted

Nikola Milutinov i Jordan Mickey su navodno glavne "mete" Virtusa za narednu sezonu (barem sto se tice unutrasnje linije tima).

Posted
On 5/12/2022 at 1:42 PM, Borca said:

2021-22 Prva petorka EL

Mike James
Shane Larkin
Nikola Mirotic
Walter Tavares
Sasha Vezenkov

All-EuroLeague Druga petorka

Vasilije Micic
Kostas Sloukas
Shavon Shields
Vladimir Lucic
Giorgos Papagiannis

Posted

Virtus Bologna is showing interest in Nikola Milutinov and Jordan Mickey for the next season.

Italian newspaper Corriere dello Sport talked also about Jan Vesely and John Brown.

Donta Hall, Monaco reportedly agreed on contract extension.

Posted

Ali Papagiannis 2 najbolji centar u EL, nemojmo da se zajebavamo. Othelo Hunter odigrao odlicnu seriju sad za Bajern, Donta Hall jedan od najboljih rukija ove sezone, Zizic i Nebo isto korektne sezone i ovaj nekako dobije. 

• Like 6
Posted
33 minutes ago, MrTwister said:

Ali Papagiannis 2 najbolji centar u EL, nemojmo da se zajebavamo. Othelo Hunter odigrao odlicnu seriju sad za Bajern, Donta Hall jedan od najboljih rukija ove sezone, Zizic i Nebo isto korektne sezone i ovaj nekako dobije. 

Potpuno zasluzeno. Imao je najbolju sezonu u karijeri. Indeks korisnosti mu je veci za 5 od Donte Hola i Niba a od Hantera cak 7.

Na primer ukupan indeks korisnosti mu je 505 na 29 odigranih utakmica a Holu 440 a odigrao je cak 6 utakmica vise. Nibo jednu utakmicu manje a skupio 357 indeksnih poena, bas velika razlika.

Jedino su Tavares i Veseli bili korisniji od njega, ali pretpostavljam da nisu stavili Veselog jer je propustio dosta utakmica.

Zizic tu jedini upitan da je mogao i on da dobije, ostali nikako. Barem sto si tice ko je bio korisniji, a manje vise se prema tome dodeljuju petorke zapravo tako su dodeljivali za prvu petorku.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, 1945 said:

Potpuno zasluzeno. Imao je najbolju sezonu u karijeri. Indeks korisnosti mu je veci za 5 od Donte Hola i Niba a od Hantera cak 7.

Na primer ukupan indeks korisnosti mu je 505 na 29 odigranih utakmica a Holu 440 a odigrao je cak 6 utakmica vise. Nibo jednu utakmicu manje a skupio 357 indeksnih poena, bas velika razlika.

Jedino su Tavares i Veseli bili korisniji od njega, ali pretpostavljam da nisu stavili Veselog jer je propustio dosta utakmica.

Zizic tu jedini upitan da je mogao i on da dobije, ostali nikako. Barem sto si tice ko je bio korisniji, a manje vise se prema tome dodeljuju petorke zapravo tako su dodeljivali za prvu petorku.

Realno, koga boli kurac.

Igrao je vise minuta u ekipi koja je zavrsila fazon predzadnja od svih ovih sto sam nabrojao. Tu treba da bude 10 najboljih igraca te sezone u ta 2 tima a ne ko je skupio najvise indeksnih poena u garbage time tokom sezone. 

• Like 4
Posted

Nisam fan Žižića, al' je odigrao dosta dobru sezonu, a i Makabi je na kraju ušao u plejof sa 5. pozicije... Ako je do famoznog indeksa korisnosti i tu je u top 10, plus najkorisniji igrač svoje ekipe. Svi drugi igrači koji su izabrani u 1st ili 2nd Euroleague team su iz plejof ekipa, pa jeste malo glupo da Makabi nema predstavnika, a ima ga PAO od koga su ove sezone bili gori samo Asvel i Žalgiris. 

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...