Jump to content

IR mesta  

25 members have voted

1. 1. Broj IR mesta:

2. 2. Ratzenova ekipa:

• Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Dracarys said:

Konkvistadori opet poraz, prvi put vidim da tako solidna ekipa nema srece, a ne znam sta je Zorexova ekipa bolja od ekipe Konkvistadora. Sreca je za Konkvistadore pa ja imam los raspored protiv njih krajem januara, gde mi cak 4 igraca imaju po dva meca, pa bi mogli mozda bas tu i da me dobiju.

b1: Nije losa sreca, nego fa madjija. 😄 Jrue i Ubre out, Porz i Holms se vratili za poslednju tekmu sa limitiranom minitazom. Lamar Stevens, Landale, Bates Diop, Gordon i Porter izvukli 9-2.

b2: Ovo nas sad ceka protiv kompletnog Haosa ako se Brogdon vrati. Jrue i Ubre su out, tako da opet mora na fa da se vadi guzica. 😄

• Love 1
Posted

Čestitke Viniju i gospođi, na kraju su moji uspeli da prevrnu još jednu kategoriju ali pogrešnu - turnovers. Zaista jedna bedna družina. Ali sada sam konačno polu-kompletan tako da se nadam nekom playoff runu.

• Like 1
Posted

nema tu 'leba kada je toliko bitnih igrača out. čak nisam ni jurio neku veliku pobedu, tražio sam igrače za budućnos'

kad smo kod toga @Davai Davai, zašto si bacio 'talijanskog pevca? mogu da smislim makar 3-4 igrača iz tvog rostera koji su za odstrel pre galla

paschall, payne, verovatno kemba i richardson. 

kaosu će svakako prijati.

Posted

Zveki mode on

@Magia nije pomogao cak ni jinxx koji si pokusao preko PMa :wink2:

Zveki mode off

Hvala na čestitkama,  nerealan rezultat... malo sam se skoncetrisao i posvetio vremena FA igracima i dobio par CAT ( def reb ,3p )

Malo se lakše disalo pre ove Drakcetove objave, posle nje nastavljamo borbu za goli život,  skoro pa kompletni ( čekajući Wall-a 😄 )

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Manu said:

Grofe kako ćemo ove nedelje, ko ima bolji raspored?

Pa ti imas bolji raspored, ove nedelje ti svi igraci imaju po 4 meca, dok meni od prvih 6 rundi samo Trajko ima 4 meca, plus Sengun i Grin po 2 meca. Da se doda da je velika verovatnoca da ce Ejton propustiti neke utakmice dovodi do toga da si favorit ove nedelje. Mislim da cu ove nedelje doziveti prvi pravi poraz u sezoni.

Posted
4 hours ago, uini said:

nema tu 'leba kada je toliko bitnih igrača out. čak nisam ni jurio neku veliku pobedu, tražio sam igrače za budućnos'

kad smo kod toga @Davai Davai, zašto si bacio 'talijanskog pevca? mogu da smislim makar 3-4 igrača iz tvog rostera koji su za odstrel pre galla

paschall, payne, verovatno kemba i richardson. 

kaosu će svakako prijati.

Slučajno, ali nisam hteo da dižem frku. Idemo dalje.

• Tuzno 1
Posted
Pa ti imas bolji raspored, ove nedelje ti svi igraci imaju po 4 meca, dok meni od prvih 6 rundi samo Trajko ima 4 meca, plus Sengun i Grin po 2 meca. Da se doda da je velika verovatnoca da ce Ejton propustiti neke utakmice dovodi do toga da si favorit ove nedelje. Mislim da cu ove nedelje doziveti prvi pravi poraz u sezoni.
To sam čekao da čujem, idu Big Ballersi hrabro ove nedelje da pokažu da su jači i od tvog jinxa i pravi kandidati za titulu.
Posted
1 minute ago, gggggggg said:

no, vraca se ovog meseca olynyk, pa nije sve tako crno.

već mećem puno crnih vradžbina, 5ka 13og i ostalih loših namera da olynyk nikada ne ošteti minute trey laylesa.

Posted
49 minutes ago, Manu said:
1 hour ago, Dracarys said:

To sam čekao da čujem, idu Big Ballersi hrabro ove nedelje da pokažu da su jači i od tvog jinxa i pravi kandidati za titulu.

Videcemo za plej of ko ima kakvu ekipu, jer sam prema tome i podredio draft. Da me je interesovala regularna sezona, ja bih sada bio na prvom mestu.

Cekam da Gidi, Sengun i Grin postanu zmajevi u fantazi plej ofu, doduse, Gidi je vec krenuo da pokazuje deo potencijala. Nece ni Hjuston uvek da ima Gordona i Vuda koji ispucaju zajedno 30-40 lopti.

Posted

Da napišem i svoju logiku iza ovog trejda. Osnovno je da dobijam još jednog igrača sa G oznakom i sada ovim trejdom dobijam gratis Achiuwu/Okekea koji su mi prečesto bili na klupi u nedostatku slobodne F pozicije, a dovoljno su dobri da ne razmišljam da ih dropujem u ovoj ligi.

Druga stvar, malo pojačavam ppm, asistencije i ft% što sam želeo već neko vreme, gubim na trojkama i hustle statsima ali sa tim može da se živi.

Hvala braći Bridges na onome što su odradili u ovoj sezoni, vrata Big Ballersa će im uvek biti otvorena.