LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 7 minutes ago, John Dies at the End said: Nije los ni 4-ti ove sezone, posle je bas onako, osrednji izbor Meni ostavite Luku 😄 do 7 mesta su fini pikovi posle ide malo otvorenije ili pg skorer ili bukva. Nece luka van 3 da izadje sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Bas sam u nedoumici sta da radim sa ove pozicije 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Dajte link za ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Ne dajte link ima da prave skripte za privatnu ligu ovi moji sto su usli u C 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 ajmo, ide ovo na repeat dok traje draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 minute ago, gggggggg said: ajmo, ide ovo na repeat dok traje draft. Kako ces ti bez Janisa, posto samo to znas? cccc gotov si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 uzmi ga ti i ucini me ponosnim, za mene je kasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Kao i svake sezone, volim da imam mladu ekipu. PG: Tre Jang, D. Rasel SG: Džejlen Grin, Gidi, SF: Edvards, Barton, Ros, Maršal PF: Grifin, Gej C : Ejton, Sengun Najviše žalim što nisam uzeo još kojeg visokog. Najviše žalim za Moblijem kojeg mi je Boro skinuo dva pika ranije. To je otprilike ta razlika. Edited October 17, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Paul / Walker / Murray* Brogdon / Suggs Butler / Huerter / Batum Ingles / Finney-Smith Gobert / Howard Dosta igrača mi otišlo neposredno ispred nosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Cunningham, Hampton FVV, Maxey Braca Bridges Tatum, John Collins, Achiuwa Birch, Hayes, Favors Premalo konstantnosti, bice jako tesko ugurati se u PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Veoma zadovoljan. Doncic-Rubio Brown-Seth Derozan Bertans-Begli Jonas-Boucher-Zeler + Wiseman i Isak Fa ima fine igrace tako da cu rupe da pokrpim dok se ne vrate ova 2. Edited October 17, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Fox,Irving Robinson,Oladipo,Diallo Brooks,THJ Sabonis,Harell,LMA WCJ,N.Ried Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 westbrook simmons brunson dort murphy III george bey covington mcdaniels kleber adams clarke da kleber ima c, bio bih zadovoljan. ovako cu imati problema sa centrima. nezgodna pozicija na draftu za uzimanje centara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Moralo je mnogo bolje.. Krpićemo se tokom sezone.. PG - Jrue, Anthony SG - LeVert, Dragić, Brown SF - Kuzma, Williams, Reddish PF - Keldon, Theis C - Joker, Allen Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Curry, Derrick WhiteBooker, NAWBogdan Bogdanović, McDermott, OsmanSiakam*, Kyle AndersonRobert Williams III, Moses Brown, McGee Osim što nemam krštenog centra (pri čemu jednog uzeh u trećoj rundi :|), zadovoljan sam. Osman mi je tu malo sranjce pik jer nema tu nekog upsidea. Samo da se Siakam vrati relativno brzo i trojka Curry-Booker-Siakam može yebati keve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Ja, Hayes, Wall* Brada G.Allen, ❤ Ingram,Hayward Okeke, dzIbaka Ivica,Kanter Za razliku od prethodnih sezona, imam C (makar na papiru) @LayupFromTheMidget E Maticu, 'oces ti pozajmim neko IR mesto...fraj Edited October 17, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 10 minutes ago, John Dies at the End said: Ja, Hayes, Wall* Brada G.Allen, ❤ Ingram,Hayward Okeke, dzIbaka Ivica,Kanter Za razliku od prethodnih sezona, imam C (makar na papiru) @LayupFromTheMidget E Maticu, 'oces ti pozajmim neko IR mesto...fraj 3 su lazna outa 😄 samo Isak i Wiseman su pravi, Bucher je tu za 4/5 dana, Brown je prelezao koronu, Zeler slomio nos igrace sa maskom ako mora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 17, 2021 Author Share Posted October 17, 2021 Najstarija ekipa koju sam ikad draftovao, to mi se bas ne svidja. Nerealno mi je da je Lonzo pao na kraj 4e- nisam ni planirao da ga uzmem, ali nisam mogao da ga propustim. Jaden McDaniels u 10oj i Trent u 8oj mi se bas svidjaju. Lonzo/Reggie Jackson Trent/THT OG/ Mcdaniels Janis/Gordon/Larry Nance Nurk/Plamli/Claxton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 odvratnu ekipu sam sklopio (grofe, svaka cast za giddeyja i senguna, vec sam ih video u sastavu). lamelu mi je isto oteo jedan zao covek. lebron - garland lavine - danny green josh jackson - kenyon martin jr draymond green - markkanen gafford - horford - powell 16i pik, sve je u rukama deda brona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 "Moglo je i bolje." Lowry, Rose, Fultz Joe Harris, Wiggins Durant, Hunter, Cam Johnson Scottie Barnes Wood, Turner, Whiteside Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Sruder, Bledso, C.Pejn Rozir, Nan Badi Hild, Ubre, Tate Porzingis, Olinik Tauns, Holms Sinovi Anarhije do titule 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 9 minutes ago, oubrevo. said: (grofe, svaka cast za giddeyja i senguna, vec sam ih video u sastavu) ne bi ga video jer sam ja isao iza njega i uzeo bih giddeya. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) 16 minutes ago, oubrevo. said: odvratnu ekipu sam sklopio (grofe, svaka cast za giddeyja i senguna, vec sam ih video u sastavu). lamelu mi je isto oteo jedan zao covek. lebron - garland lavine - danny green josh jackson - kenyon martin jr draymond green - markkanen gafford - horford - powell 16i pik, sve je u rukama deda brona. Videćemo, na početku i ne bi trebalo da imaju jake statse, ali po onom što sam ja video u predsezoni, daje mi nadu da će biti nešto od njih. Obojica i više nego dobro hvataju skokove, plus u OKC-u i ne postoji neki dominantan centar. Mene je iznenadilo što si baš ti uzeo Brona 😄 Imaš dobru ekipu i Gaford bi morao biti sjajan ovde, što se tiče Brajanta, ja ne verujem u njegov skoriji povratak. Edited October 17, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Marej, Haliburton, Satoranski M. Bizli, Midlton, Kavai, D. Bizli, Krauder, Barns, Bjelica, B. Portis Embid Odlican tim, povreda Embida do ispadanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 8 minutes ago, Dracarys said: Mene je iznenadilo što si baš ti uzeo Brona 😄 nisam imao kud. prerano mi je bilo za lamelu, mozda je trebalo da reachujem. ali ne zna se jos njegov durability, pa sam uzeo best player available. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts