Klotzen Posted December 12 Share Posted December 12 Eto ti sad, ja ne znam ni koji je ovo film ali posle ovakve najave to se mora odgledati 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 12 Share Posted December 12 (edited) Nemoj samo da očekuješ komediju apsolutna preporuka s moje strane, Vilnev mi je omiljeni režiser a Arrival mi je njegov omiljeni film, ne znam ni sama koliko sam ga puta gledala. Edit: htela sam da stavim trejler, ali nekako svaki trejler ima scene koje vuku na akcioni blokbaster što samo može da stvari pogrešnu sliku. Edited December 12 by alcesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 14 Share Posted December 14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 10:52 PM Author Share Posted Tuesday at 10:52 PM On 12/13/2024 at 12:10 AM, alcesta said: Nemoj samo da očekuješ komediju apsolutna preporuka s moje strane, Vilnev mi je omiljeni režiser a Arrival mi je njegov omiljeni film, ne znam ni sama koliko sam ga puta gledala. Edit: htela sam da stavim trejler, ali nekako svaki trejler ima scene koje vuku na akcioni blokbaster što samo može da stvari pogrešnu sliku. 8.godina otkako je film izašao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Wednesday at 12:43 PM Author Share Posted Wednesday at 12:43 PM Ray Liotta bi danas napunio 70. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted Wednesday at 04:53 PM Share Posted Wednesday at 04:53 PM (edited) @Drug Crni Ray Liotta je bio izabran da glumi za ulogu koju je Quiad imao na kraju u The Substance Vidim sad i Arrival se spominjao. Preporučujem da se pročita originalna priča, ima oko 50ak strana ako se dobro sećam. Jako je zanimljiva, nije puno drugačije u odnosu na film ali lepo upotpunjuje film Edited Wednesday at 04:54 PM by Nicklord 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 13 hours ago Author Share Posted 13 hours ago "You do appreciate beauty, don't you Tom?" Ne znam okle',ali dođe mi danas ovaj deo dijaloga između onog filmskog producenta Woltza i Toma Hagena. Ja vama kažem: Kum je jedan životan film. Životan. I zato ga uvek treba gledati. (nisam ga gledao već duže,časna pionirska) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts