Jump to content

VN Italije 2021-Monca


Romantik

Recommended Posts

2 minutes ago, Alek The Great said:

Ili ce kazniti obojicu ili nece nijednog.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 

 

Bukvalno. Bilo kakav drugi outcome bi samo bio jos veci nonsense. Da se ja pitam, obojici po trka za hladjenje, pa da se saberu malo.

 

A mi da malo gledamo sta ostali mogu i uzivamo u trci. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sto se tice ovo dvoje pretendenata na titulu ovo je samo posledica onoga sto se desavalo cele sezone. Luis je i ovde igrao krajnje prljavo, ono uletanje ispred Maksa u zoni kocenja je bilo upravo to - pokvareno do bola. I on stalno igra tako, na granici prljavog. Problem je sto je naisao na Maksa, koji je cak prilicno ohladio kakav je nekada bio.

Hamilton je uvek bio neko ko je protivnike drao svojim voznjama i ubijao ih u pojam mentalno. Ove sezone ne vidim tu dominaciju, naprotiv. Nikada ranjivije nije izgledao.

 

Ocigledno je da niko nece popustiti i za njihovo dobro je da se malo ohlade glave. Nije mi strana pomisao da presede trku - dve. Nek umesto njih voze rezervni vozaci.

 

Ako ostave bez kazne, ili kazne samo jednog - ovo ce se samo dalje zakuvavati do kompletnog sranja. Ovo danas je bila opomena svima.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sad sam vec u stadijumu da sam ljut na njih dvoje koliko zapravo malo trkanja od njih gledamo. Samo se bre nesto lupaju jedan o drugoga.

 

Ono - saberite se vise i vozite jedan protiv drugoga. Ovo nije Demolition Derby.

 

edit: plus, mahom se sve ovako - trke pune dogadjaja, da ih tako nazovem - zavrse tako sto se narednih nedelju dana navijaci dzapaju oko toga cija je cjuna veca zato sto su su odluke koje donose sudije kompletno sizofrene. Nema apsolutno nikakve doslednosti u donosenju istih. Jednostavno - navijao ili ne navijao za nekoga, uvek cu moci da nadjem neki penal koji je nepravedno dobio ili isto tako nije. Toliko je to sve proizvoljno.

Edited by Downforce
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Downforce said:

Sad sam vec u stadijumu da sam ljut na njih dvoje koliko zapravo malo trkanja od njih gledamo. Samo se bre nesto lupaju jedan o drugoga.

 

Ono - saberite se vise i vozite jedan protiv drugoga. Ovo nije Demolition Derby.

 

Da, samo sto su manje tu krivi njih dvojica nego enableri kako iz FIA i FOM kojima je dupe zinulo za dolar tako i iz timova na cijim su celima moralni patuljci. Da ima ko na tom nivou da povuce rucnu brzo bi se obojica doveli u red, nego su ih namerno pustili s lanca i jos ih pujdaju i ohrabruju kako su super i bezgresni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pored FOM veći krivci su menadžmenti Mercedesa i Red Bula. Njihov pristup je kao da upravljaju kompanijama, a ne sportskim ekipama. Za razliku od sporta kompanije ne priznaju poraz, KPI i targeti se moraju ispuniti PO SVAKU CENU! Po takvom rezonu sve je potrošno pa i ljudi. Luis i Max misle da u njih gledaju kao u Bogove u ekipama, a u stvari su im samo alat kojim označavaju zelenom bojom postignut cilj u svojoj Excel tabeli...

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Nicklord said:

Vi pričate kao da se tuku celu sezonu. Imali su dva kontakata do sad u sezoni gde ovaj ne bi bio "fatalan" da nema kobasica od kojih formule lete na sve strane pri povratku na stazu

 

Imali su kontakt u Imoli (Maks izgurao Hamiltona u Tamburelo sikani), u Silverstonu (Hamilton izgurao Maksa u Kopsu, ne-kazna za Hamiltona), onda onaj cirkus u Madjarskoj (Botas zbrisao oba RBR na startu), pa ne-trka u Spa (poklonjena "pobeda" i polovicni bodovi Maksu) i sad ovo. To samo napamet i na brzinu nabrojano.

Konci su pogubljeni u Silverstonu.  U dve trke se ogromna prednost RBR i Maksa potpuno istopila, vratili su Hamiltona i Mercedes u zivot, onda kompenzovali sa polovicnim bodovima u Spa umesto da otkazu trku koja ne moze da se vozi. Da su u Zandvortu Mercedesi bili blizi Maksu bilo bi i tamo cirkusa. Poceli su da manipulisu rezultatima a ovo danas je direktna posledica toga i nastavice da eskalira.

 

 

Edited by Radoye
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gledam sada izjave Hornera i Totoa povodom incidenta danas.

Znao sam da je Horner mega govno, ali Toto koji mrtav ladan kaže da je posao sudija da disciplinuju vozače, a ne da to radi šef ekipe.

Sramotno, da tako nešto izgovori čovek koji vodi Mercedes motorsport odeljenje.

Mene je jako sramota takvog ponašanja. 

Potpuno se slažem sa 'Forceom i Radojem, ovaj cirkus nije dostojan F1 niti se ja ložim na demolition derby.

I daj Bože, da ovo sranje prežive svi na gridu, jer nisu samo u problemu dupeta ove dvojice nego još 18 vozača i x redara kraj staze.

Mamu vam jebem obojici. I to u prkno.

Ako ovo spada u vređanje vozača, Radoje odmah me šalji u Banovce, mi nismo ovde FIA.

 

Iako više krivim Maxa za ovo danas, generalno više sam ljut na Luisa.

Max je usijana glava, celu karijeru mu govore da je od Boga dar, ima tim koji se zida oko njega, pre nedelju dana je doživeo podršku kakvu ne pamtim još od dana Sene. I šta se može drugo očekivati?

Dečko misli da je besmrtan, a da ne čuje zlo, puna su groblja takvih.

Sa druge strane je Luis. 99 pobeda, 7 titula, 100+ pol pozicija. Jebote!

Kako je moguće da vozač takvih neverovatnih kvaliteta sebi dozvoli da se uvuče u takav klinč? Ekstremno glupo i nepotrebno. Ne sme to sebi da dozvoli ako hoće da bude GOAT. Ako to dozvoli, svešće se priča do kraja univerzuma da je auto dobijao trke a ne vozač. A to nikada nije istina, čak i ako se vozač zove Niko Rozberg.

Posebno sam ljut i zbog činjenice da Maxova i Luisova sranja oduzimaju medijsku pažnju herojskim vožnjama drugih vozača.

Npr. danas bi trebao da pišem samo o Meklarenu, Rikardu i Landu koji su pokidali danas.

Rikardo nije danas pobedio jer su se skrljala dva bizona, Rikardo je danas pobedio zbog svoje vožnje. I to je to.

Zato, još jednom, jebite se volovi pod imenom Verštapen i Hamilton, ne želim više da učestvujem i da se nerviram zbog vaših sranja. Stvarno ih treba ignorisati, jer FIA i šefovi timova ih neće dovesti u red.

Sledeće sezone navijam za Rasela, definitivno.

Ove sezone ne mogu još uvek, jer imam blokadu u lobanji još od meklarenovskih dana kada je Vilijams u pitanju.

Botas odvezao kao mator, ali je morao da reši Pereza. I to je bila pokazna vežba zašto Botas nikada neće biti šampion čak i kad ima raketu ispod sebe.

Alonso opet ispred Okona, na mestu šefa Alpine dobro bi se razmislio da li želim da ti dam tim oko mlađanog Francuza.

Ima jedan drugi Francuz, sa kim bi Alpina bila sigurno atraktivniji tim, a koji je zaglavljen trenutno u Minardiju.

A kad se već pominje Minardi...Forza Minardi!😀

 

Da završim u lepom tonu pre zasluženog odlaska u Banovce. 😀

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@DASUBO prika ne mogu da te teram u Banovce kad i sam mislim potpuno isto. Ali ovo:

 

7 minutes ago, DASUBO said:

Znao sam da je Horner mega govno, ali Toto koji mrtav ladan kaže da je posao sudija da disciplinuju vozače, a ne da to radi šef ekipe.

Sramotno, da tako nešto izgovori čovek koji vodi Mercedes motorsport odeljenje.

Mene je jako sramota takvog ponašanja.

 

Toto je ove godine uspeo da prevazidje i Hornera i Marka u zbiru po nivou smradosti. Em sto ima sapu u vise timova (suvlasnik u Astonu i Vilijamsu), em sto je doturio Strolu nacrte Mercedesovog bolida (kur moj su to skidali sa fotki cak i delove koji se inace ne vide spolja), em menadzerise vozace, svuda se rasirio k'o hobotnica jbt, ni Ferari u vreme Montecemola kad je Mozli pretvorio FIA u njihov servis nije pruzio pipke na toliko strana i imao toliku moc i uticaj. I kao slag na tortu bukvalno pujdanje Hamiltona i Maksa i dodatno dizanje tenzije umesto da smiruje strasti. Ne mogu da ti opisem nivo gadjenja koji osecam prema tom... rekao bih coveku ali ne mogu, ne pristaje mu.

 

Pa sad terajte i mene u Banovce jbg. 😐

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...