Cooper Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Tako sam zeleo da me zovu kad sam bio klinac, zvucalo mi mocno, sta znam kao rambo ali nije - ranzo Naravno niko me nije tako zvao, uglavnom su me zvali kiza a mene je to, ne znam zasto tad nerviralo A zasto sam se toga setio kad sam se registrovao nemam pojma 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 17 minutes ago, Cooper said: Jel ti nisi bio Zizu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Mislim da sam vec pominjao, ovo je moj pokusaj da pretvorim u slova nesto sto je moja prababa iz finske izgovorala kad me je videla (jedinog puta kojeg se secam, mozda 4 ili 5 godina ako sam imao tada). Ja to citam "Kojneperk" 😄 Niko se ne seca sta je tacno govorila, a ja sam mozda vremenom i izvrteo neka slova pa se bilo koji smisleni trag ka otkrivanju tog znacenja izgubio. Ja volim da mislim da je to bilo nesto tipa "vragolan" jer sam bio nemirno dete. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 da se ja pitam, ja bih ovde proterao autobus zabranio menjanje nick-ova. dobro je pa se ne pitam... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Just now, Kooineeperk said: Mislim da sam vec pominjao, ovo je moj pokusaj da pretvorim u slova nesto sto je moja prababa iz finske izgovorala kad me je videla (jedinog puta kojeg se secam, mozda 4 ili 5 godina ako sam imao tada). Ja to citam "Kojneperk" 😄 Niko se ne seca sta je tacno govorila, a ja sam mozda vremenom i izvrteo neka slova pa se bilo koji smisleni trag ka otkrivanju tog znacenja izgubio. Ja volim da mislim da je to bilo nesto tipa "vragolan" jer sam bio nemirno dete. Kad si se pojavio ja sam isprva mislio da si klon jednog znamenitog clana 🙂 Ala se zajebah 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, Dropkick Murphys said: U vreme kad sam se registrovao na b92 forum, na Zvezdinim utakmicama u poluvremenu je išla ova pesma Nisam slušao Dropkick Murphys, pa nisam imao pojma koja je pesma. Drugar i ja se stalno sprdali i drali "Džesi", a pošto je ozvučenje bilo užasno, nismo mogli ni tekst da pohvatamo. I to je trajalo poprilično, dok se jednom nisam zainatio da je pronađem na google-u. I naleteo sam na nekom forumu, da je neki brat isto mislio da se zove Džesi (Jessie), pa je dobio i pravi odgovor. Tako sam počeo da slušam DM, a ispostavilo se da je ova pesma himna Boston Red Soxa, koji su u svojoj istoriji imali period od 86 godina bez titule u MLB-u. Kao neko prokletstvo, koje sam ja povezao sa KKCZ, jer smo i mi tada bili bez titule mnogo godina. Kad sam se registrovao, hteo sam neki nick indirektno povezan sa Zvezdom, a Dropkick Murphys je bio u vezi samo u mojoj glavi, pa eto : D Isla je ta pesma i kod nas Mene oni isto podsecaju na moj klub, pionir, duleta, jednu mariju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Kad si se pojavio ja sam isprva mislio da si klon jednog znamenitog clana 🙂 Ala se zajebah 🙂 Kog? 😄 Neko jednom rece da sam finski Kuper 😄 😄 😄 ako na to misli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 minute ago, ranzo said: Isla je ta pesma i kod nas Mene oni isto podsecaju na moj klub, pionir, duleta, jednu mariju... Ta Marija završila sa Fenderom, jbg, nije ti se dalo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 @Kooineeperk pradeda bio opasan švaler, kad je uspeo da nahvata finkinju početkom prošlog veka? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Nadimak sam dobio nakon trajnog bana u raju jer sam podrivao autoritet glavnog moda. Baš tada kada sam banovan igrali su se završni minuti 3. utakmice finala protiv Future, umetnik me ovekovečio u trenutku dok se držim za glavu nakon Lesorovog tip in-a a ljudi vekovima misle da sam bio u očajanju sto više ne mogu da se šetam cvetnim livadama i pevam pesmice sa ostalim andjelima i rišćanima. 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 16 minutes ago, ranzo said: Isla je ta pesma i kod nas Mene oni isto podsecaju na moj klub, pionir, duleta, jednu mariju... nije prvi put da nas kopirate : P ma znam, čuo sam posle nekog vremena da se puštala i kod vas. možda ne u meri kao na zvezdinim utakmicama, jer su kod nas baš preterivali, ali kao što ti kažeš, sve je individualno i pionir tebe podseća na pogrešan klub : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thelosttribe Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Vrlo duga i besmislena priča, a ima veze sa mojim bendom iz klinačkih dana, jednom devojkom, filmom i košarkom. Go figure. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Po horor filmu the Babadook, prevedeno na nas, devojka koju sam tad muvao, volela horore i gledali kod nje u domu na faxu, i dok se ona plasila ja sam to iskoristio krajnje podlo. I posle toga sam se registrovao na forum i bio pod utiskom filma kojem se i ne sećam radnje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 minute ago, goofy said: @Kooineeperk pradeda bio opasan švaler, kad je uspeo da nahvata finkinju početkom prošlog veka? Emigrirao u te krajeve kao mladic 🙂 "trbuhom za kruhom" sto kazu. Nije neka spektakularna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 21 minutes ago, Babaduka said: Po horor filmu the Babadook, prevedeno na nas, devojka koju sam tad muvao, volela horore i gledali kod nje u domu na faxu, i dok se ona plasila ja sam to iskoristio krajnje podlo. I posle toga sam se registrovao na forum i bio pod utiskom filma kojem se i ne sećam radnje... Moje sestre od tetke imaju baku (po ocu) koja se zove Dusanka, skraceno Duka. Pa je zovemo Baba Duka. Uvek kad nesto napises setis me na nju 🙂 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 6 hours ago, Prijatelj Mitar said: Koja je prica iza avatarke? It's complicated... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 kako ide trudnoca. jel se zna pol deteta 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 vaznije pitanje je zna li se ko nije ćale? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 41 minutes ago, gggggggg said: kako ide trudnoca. jel se zna pol deteta Cekamo ultrazvuk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 hours ago, ranzo said: Tako sam zeleo da me zovu kad sam bio klinac, zvucalo mi mocno, sta znam kao rambo ali nije - ranzo Naravno niko me nije tako zvao, uglavnom su me zvali kiza a mene je to, ne znam zasto tad nerviralo A zasto sam se toga setio kad sam se registrovao nemam pojma Ja sam uvek čitao ranco, kao nešto italijansko štagajebem, Zoran mi ni na kraj pameti. 😄 Šta ja dečko radim 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 4 minutes ago, uvrnuto said: Ja sam uvek čitao ranco, kao nešto italijansko štagajebem, Zoran mi ni na kraj pameti. 😄 Šta ja dečko radim Uvrnut si malo 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 42 minutes ago, uvrnuto said: Ja sam uvek čitao ranco, kao nešto italijansko štagajebem, Zoran mi ni na kraj pameti. 😄 Šta ja dečko radim +1, isto mi je delovalo kad sam pročitala nik xD ja očigledno imam neki problem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Just now, Trigger said: E taj neki fazon 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts