BojanaCZV Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) Pa ovo me je uvek zanimalo 😁 Obzirom da nam dolazi luda i brza sezona, za oba kluba i da nam tenzija sleduje, mozda ne bi bilo lose pored kafane imati i ovako neku temu, cisto da se smire strasti, ukoliko to uopste bude moguce 😁 Elem, moje ime, zamislite nije Bojana, niti imam drugaricu Bojanu, ali sam se jednom prilikom nalazila na mestu, gde nije trebalo da se zna cija sam sestra 😄 To bese pre vise od 10 godina, iako smo bili koncentrisani izuzetno, nismo imali spremno lazno ime, i kada su me u tom rudniku, pitali kako se zovem, moj tadasnji decko, sada vec muz i ja smo se skroz zbunili i cutali smo, pa tako sigurno 30 sekundi, i onda je on lupio Bojana 😄 Nikada ga nisam pitala ko je ta Bojana i da li je postojala, mada me je zanimalo, iskrena da budem, ali se iskreno nadam da nisam ime dala po njoj 😄 Eto, to je moja prica 🤗 Edited August 27, 2021 by BojanaCZV 8 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Po pesmi, pesma je bitna zbog solaze ili bolje reci uvoda najboljeg gitariste na ovim prostorima, a ima veze i sa generalno mojim zivotom sam nik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 po closeupu kose kelly oubre jra na avataru a kao odgovor na pitanje "cije ti je ovo na avataru?" 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Originalni nick na svim forumima mi je John Terry jer sam obožavao tog igrača. Hugo Punch je glavni negativac iz igrice at dead of night. Survivor horor igrica koja mi se jako dopala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Po sectoru sa b92 foruma. 8 2 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 17 minutes ago, oubrevo. said: po closeupu kose kelly oubre jra na avataru a kao odgovor na pitanje "cije ti je ovo na avataru?" Znas da sam guglao jednom da li ista jebeno znaci Oubrevo? 😄 Kosjan Willavic- jer je Vili iz zajebancije stavio takvo ime i prezime na nekoj drustvenoj mrezi kad je dolazio u Srb da se kao prilagodi, a ja sam ga mnogo gotivio i pre dolaska u CZ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jože Kuralt Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Jože Kuralt je bio najlošiji skijaš reprezetacije u kojoj su bili Križaj, Jure Franko, Boris Strel. 13 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Najbolji sporedni (glavni) lik u najboljoj seriji svih vremena. Neponovljivi Trigg. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 1 hour ago, BojanaCZV said: Elem, moje ime, zamislite nije Bojana Je l' to znači da ni drugi deo nika nema veze s tobom? Ili bi trebalo da se nazoveš "nisamBojanaCZV". Štosmene tiče, ime je dobro poznato, a uglavnom ali ne obavezno sam ga koristio na par foruma ili kod ostavljanja komentara na portalima. Idol i inspiracija iz mladih dana, ne samo zbog košarkaškog umeća nego i zbog životne priče i "nema predaje" stava. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 It's complicated 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) Ti nisi Bojana, ti si neki veći izdajnik! Edited August 27, 2021 by Betolingar Misdongard 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 po golmanu njemačke reprezentacije Bodo Ilgneru što sam i sam bio tokom svoje profesionalne karijere. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Ja sam do sada bio: 1. Ludi Radonja 2. Salko Dinamitas 3. Butcher of Loverne 4. Prijatelj Mitar (vol 1) 5. Duh koji lebdi 6. Ruby Rhod koji lebdi 7. Antizemljaš koji lebdi 8. Prijatelj Mitar (vol 2) Svi nickovi su kao moja deca, ali Prijatelj Mitar mi je ipak omiljeni. Miks ogrubelog srpskog domacina i negativca iz spageti vesterna iz kog isijava macizam, uvek prek na jeziku i spreman da potegne kratez na svakoga ko mu preore medjak. Fockin' legend, if you ask me. 8 2 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 28 minutes ago, bodo said: po golmanu njemačke reprezentacije Bodo Ilgneru što sam i sam bio tokom svoje profesionalne karijere. Bio si golman nemačke reprezentacije? 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Valjda smo dobrodošli da kažemo svoje i mi koji nemamo veze s ta dva vaša kluba, bar ne emotivne. 😄 Ja sam bila jako kreativna, dala sam sebi nick po omiljenom košarkašu, odnosno jednom od njegovih nadimaka. To mi je prvo palo na pamet jer sam došla na forum prvenstveno zbog košarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 45 minutes ago, Bobby Shurda said: It's complicated Nije brt, imas repera Bobija Smurdu sto malo vuce na Surdu, a opet Surdin najbolji ortak je Bob, i ispada Bobby Shurda sto kad izgovoris ispadne Bob i Surda, pa je potpuno logicno. I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 2 minutes ago, Barkley#34 said: Bio si golman nemačke reprezentacije? da bar 🙂. bio sam prvoligaški golman u Sloveniji i suigrač nekih poznatih slovenskih reprezentativaca a među ostalima i našeg bivšeg igrača Ačimovića i trenera Stojanovića koji nam je donio titulu prije sad već nekih 6,7 godina. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) Refren naslovne pesme sa albuma Ledeno doba od Partibrejkersa. Napisao bez suviše razmišljanja kod prijave prije sto godina na blazenopocivsem forumu ali tek kasnije shvatio da me često karakteriše a i služi mi kao modus vivendi. Edited August 27, 2021 by odupri se ludilu 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 8 minutes ago, bodo said: da bar 🙂. bio sam prvoligaški golman u Sloveniji i suigrač nekih poznatih slovenskih reprezentativaca a među ostalima i našeg bivšeg igrača Ačimovića i trenera Stojanovića koji nam je donio titulu prije sad već nekih 6,7 godina. Rispekt, matori, ozbiljna referenca. Šta je golmana na forumu, starom i novom, ti, perkos, bio je i Janne ako se ne varam. Sad znamo koga da cimamo kad su goše u pitanju. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 4 minutes ago, Barkley#34 said: Rispekt, matori, ozbiljna referenca. Šta je golmana na forumu, starom i novom, ti, perkos, bio je i Janne ako se ne varam. Sad znamo koga da cimamo kad su goše u pitanju. 🙂 Slobodno 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Dobra tema, forum najbolje dise kad ima ovakvih zajebancija 🙂 Geronimo, ili ti u originalu "onaj koji zeva", je bilo jedno od moja dva imena za CS... Drugo je bilo BABA_PERSA, pa je ipak dobro sto se ovo prvo zadrzalo... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Ja sam se na CS pretežno odlučivao za klasični nadimak-Killer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 g3 prvi komp koji je primio Linux posle dva dana mačevanja. Mc g3 Lombard, a yellow dog linux onomad. Preneo sa pokojnog FB92 ovako izgledalo 🙂 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Meni je ovo pravo ime. 5 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 (edited) 4 minutes ago, Valensija said: Meni je ovo pravo ime. Edited August 27, 2021 by Betolingar Misdongard 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts