staneC Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 (edited) Kiša, OK, nije idealka, ali po kiši se vazda vozilo. Ne treba po bankinama, po asfaltu, ne treba gas do daske, nego po pameti. Pa najbolji vozači na svetu su to, mogli da se provozaju. Edited August 29, 2021 by staneC 2
Hertzog Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Al su i bolidi bilo sporiji i vise se ginulo. Pitanje je sta je cilj, da mi iz fotelje uzivamo dok oni rizikuje zivote ili da pricekamo svi zajedno bolje uslove 1
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Sporiji, pregledniji i imali su vise mehanickog gripa... 1
Radoye Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Jos sat i 15 minuta (otprilike) do kockaste zastave. Ako uglave jos jedan krug makar i pod SC pise se pola bodova po trenutnom rasporedu, inace se sve otkazuje.
Alek The Great Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Perez ipak moze da startuje iz pita, ako uopste bude trke i ako ga oprave.Kakva je situacija ako se odlozi za sutra? Da li Perez opet startuje iz pita? Sta su sve menjali?Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Hertzog Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 1 minute ago, Radoye said: Ako uglave jos jedan krug makar i pod SC pise se pola bodova po trenutnom rasporedu, inace se sve otkazuje. Valjda se ovo nece desiti
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Ja ne vidim sta drugo moze da se desi. Ili to ili da ne voze nikako.
Xpert Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Nije problem dal se moze voziti, ove kisne gume lagano mogu po ovakvom vremenu da izdrze. Problem je vidljivost i vozaca i izmedju sudijskih punktova na stazi.
Nicklord Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 26 minutes ago, Maharaja said: trajaće ovo satima, do mraka... ne zna se. I dalje se veća. Red Bul tvrdi da može jer trka nije počela, ali je jedan krug iza sejfti kara, tako da je kao počela. 🙂 Nije krenula trka još. Vozili su dva formation kruga
staneC Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Niko ne želi da se nekomu nešto dogodi. Sada su bolidi puno sigurniji. I ne treba da Eau Rouge teraju sa gasom do daske. Ali da najbolju mogu voziti, mogu.
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Ma ne bi spojili ni dva kruga u ovim uslovima. Neko bi overio barijeru i bila bi odmah crvena zastava.
Alek The Great Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Problem je sto i sutra nece biti nista bolje vreme, kisa ceo dan. Pitanje je kakva ce i vidljivost biti.Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Umeju i sada da voze, samo sada postoje nove procedure uvedene zbog bezbednosti koje u ovom trenutku nisu ispunjene (preglednost izmedju marsalskih stanica, mogucnost poletanja medicinskog helikoptera i sl.). I to je to. 1
Alek The Great Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 El ovaj Pavle ili kako se vec zove, misleci da je mutirao mikrofon, rekao u prenosu "evo kenjam nesto"?[emoji16]Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 2
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Oaaj car na SK lupeta nesto upravo...kenja kako bi on rekao...misli da je van programa
DASUBO Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Konačno malo iskrenosti na SK. Ne zna se koji je gori od ta dva teletabisa. 1 1
Downforce Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 U fazonu: A jbg brate evo me ovde kenjam nesto uz ovu F1...a mogao sam da se ludo zabavljam prenoseci 23568746 mec nekog nebitnog turnira u tenisu.
Drago Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Pobednik je Medical Car sa najviše odveženih krugova. 😁 Mogli su mu i vreme izmeriti. 😉
DASUBO Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Nije toliki problem što su neznalice i što preterano kenjaju već godinama tokom prenosa, nego što zaista veruju da su eksperti po pitanju sporta koji pokušavaju da komentarišu. Pokušao sam da gledam njihove podkaste i to je zaista horor. Potpuno nepoznavanje tehnike bolida, plitke površne analize, gomila tračarenja, proizvoljnih ličnih ocena bez ikakvih validnih informacija i tako u krug minimum tri sata koliko traje podkast. Stravično. Tipičan dokaz amaterizma je ovaj prenos. Potpuno je bilo očekivati da će imati gomilu garbage time tokom prenosa i ozbiljan komentator se spremi za takav scenario. Tj. ozbiljan komentator je UVEK spreman za takav scenario. Ali za to se valja spremiti, čitati, informisati se, imati ideju, znanje i sl. Ovako je u stilu, "pijem pivo i čampri nešto sa ortaćima iz kraja" I to pokušavaju da prodaju već godinama kao profesionalno komentarisao je. Smešno i tužno. 1
Nicklord Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Ne gledam na SK ali na Skyu isto samo kenjaju u krug već treći sat. Nije se čula pametna stvar odavno. Ne znam šta očekujete 😄
Dzoni_m Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Trka nece biti ogranicena na 4 sata. Sad su objasnili na Sky. Suspendovali su trku na specifican nacin, tako da nisu ograniceniSent from my iPhone using Tapatalk
alberto.ascari Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Trka je ograničena na 3 sata, bio je titl 20x na SkySport. Ja sam odustao, gledao sam kišu i šumu skoro 2 i po sata. Samo je pitanje, da li će da odvezu još jedan krug i podele pola bodova ili je odkazano skroz. Nerealno je da će da se vozi sutra.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
Drago Posted August 29, 2021 Posted August 29, 2021 Najbolji komentator u Srbiji trenutno je Aleksandar Babić sa Eurosporta. Najčešće radi WTCC trke, čovek razume materiju, daje puno informacija u toku prenosa. Šteta što na Eurosportu nema više trka...
Recommended Posts