Janne240 Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Rek`o bi baždari nišan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 "i`d love to have Arsenal away or Tottenham away ih not that. And then we`ll wait for the really big guns when it`s two legs." Trener Sanderlenda pred zreb za sledece kolo liga kupa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 (edited) 3 hours ago, Miskooo said: "i`d love to have Arsenal away or Tottenham away ih not that. And then we`ll wait for the really big guns when it`s two legs." Trener Sanderlenda pred zreb za sledece kolo liga kupa. Navijači Sanderlenda medutim željno išcekuju WH, pošto bi želeli da vide Moyesa ponovo. Ne znam zašto 😁. Znam lažem. Navijači ga optužuju da je bio produžena ruka u uništavanju kluba, ili makar deo navijača 😁. Edited October 27, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Ti niželigaški klubovi dobiju ogromne pare od tv prava za prenos kup utakmica, naročito ako izvuku neku veliku zverku. Nisam siguran, ali mislim da se deli i profit od prodaje ulaznica kada se radi o jednoj utakmici. Uglavnom baš fin novac je u pitanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 10 hours ago, Don Juan said: Navijači Sanderlenda medutim željno išcekuju WH, pošto bi želeli da vide Moyesa ponovo. Ne znam zašto 😁. Znam lažem. Navijači ga optužuju da je bio produžena ruka u uništavanju kluba, ili makar deo navijača 😁. Prilično sam siguran da bi i navijači WHU voleli da vide Sunderlend za protivnika, malo za promenu nakon ovih teškaša u prethodna dva kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 7 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Prilično sam siguran da bi i navijači WHU voleli da vide Sunderlend za protivnika, malo za promenu nakon ovih teškaša u prethodna dva kola. Pa dobro, WHU je mnogo jači, u stvari bilo koga da izvuče Sanderlend biće žestok autsajder. Nije ovde u pitanju WHU, nego Moyes. Njega navijači željno iščekuju na stadionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 On 10/27/2021 at 9:10 PM, Miskooo said: "i`d love to have Arsenal away or Tottenham away ih not that. And then we`ll wait for the really big guns when it`s two legs." Trener Sanderlenda pred zreb za sledece kolo liga kupa. Ispunila mu se zelja, gostuju Arsenalu. Sad da vidimo da li je optimizam opravdan. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Tomijasu najbolji ubod Arsenala posle ne znam koliko godina. Krca lik kako igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Šta tek reći za Gabrijela 🙂 . edit:Valjalo bi kada bi Vajt prestao da pravi ove glupe faulove.Sva sreća pa je Ramsdejl vrhunski intervenisao. Inače odlična igra,kao i postava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Ja sam zadovoljan Gabrijelom, ali mislim da ga daleko prevazilazi i tek ce. Imam u vidu i reputaciju pre kluba, Obamejang je ipak najbolje pojacanje u ovoj deceniji verovatno, iako je propao kao zeton ove dve godine, ali od njega se i ocekivalo da bude najbolji igrac, od Japanca se ocekivalo da pojaca rotaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 26 minutes ago, McLeod said: Ja sam zadovoljan Gabrijelom, ali mislim da ga daleko prevazilazi i tek ce. Imam u vidu i reputaciju pre kluba, Obamejang je ipak najbolje pojacanje u ovoj deceniji verovatno, iako je propao kao zeton ove dve godine, ali od njega se i ocekivalo da bude najbolji igrac, od Japanca se ocekivalo da pojaca rotaciju. Čitao sam skoro izjavu nekoga od trenera ili saigrača Tomijasua,da on ima taj "Ronaldov" mentalitet.Uvek hoće više i bolje,a nikad nije zadovoljan. Kad se setim bekova Kolašinac-Belarin,Tirni(Tavares)-Tomijasu deluju za klasu bolje.Generalno odbrana Arsenala ima veliki potencijal. edit:Ramsdejl nestvarno branio danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 (edited) Laporte crveni a za istu stvar Evans ranije danas zuti karton? Edited October 30, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 (edited) Ipak Liverpul nije prajm Barselona kakvu su je napeavili Ole, Maguire, Shaw i druzina🤔 Kad imas trenera, sistem i nacin igre ni 2-0 na Enfildu nije strasno, moze se vratiti tim u igru. Kristal Palas se posprdao sa Sitijem. Ole do pobjede pa da Siti da 5 komada na Old Trafordu sledece nedelje. Izveo batica 5-3-2 formaciju, ide na 0-0🤣🤣🤣 da mukica sacuva bar na 1 mecu mrezu posle ko zna koliko meceva. Edited October 30, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Pa nije isto jer si danas na sredini imao dva grla bez mozga (Jones i Ox) tako da ti ekipa vise lici na Junajtedovu nego na Liverpulovu od prosle nedelje. Neverovatno koliko ti likovi mogu da trce u prazno bez ikakvog cilja i smisla. Na kraju Liverpul srecno do boda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Just now, Darth Steva said: Pa nije isto jer si danas na sredini imao dva grla bez mozga (Jones i Ox) tako da ti ekipa vise lici na Junajtedovu nego na Liverpulovu od prosle nedelje. Neverovatno koliko ti likovi mogu da trce u prazno bez ikakvog cilja i smisla. Na kraju Liverpul srecno do boda. Daj ih u Utd, takvih imamo za izvoz😁 Moze se povuci oaralela, danas March sansa i nije dao gol i odmah kazna. Prosle nedelje Bruno sansa i odmah kazna. Razlika? Ozbiljna ekipa, koja ima sistem kao sto rekoh i vjeruje u svoj rad na treningu za razliku od one katastrofe prosle nedelje gdje se ne zna ko sta radi... Gledajte spektakl od 18.30h, 2 mucenicke ekipe s tim da je gostujuci menadzer izveo tako sporu ekipu, ide na bod. Ima bekove koji ne umiju da centriraju, ima 2 na sredini koji nemaju pojma da kontrolisu igru i 2 fenomenalna napadaca koji ce dobiti manje od 5 upotrebljivih lopti jer je tu fantasticni McFred kombo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Dobro, to je situacija sa pocetka meca koja je ispala identicna, ja sam vise mislio na Liverpulovu postavku na sredini gde je ovo danas bila mnogo neozbiljnija ekipa nego pre 7 dana. A Ole fazon slusa Geri Nevila na Sky-u kako ga ovaj svake nedelje brani i postavlja ekipu kako ovaj predlozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Bravo CR7, majstor Opet individualni kvalitet Bruna i CR7. Igra ocajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 2 majstora kad kombinuju💪💪💪 Totenhem je jos gori od Utd. Ovaj Skipp je uzasniji od Freda a sve to govori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Dobar je Ole, ne treba ga dirati.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Kako je Tott propao, to ce se izucavati. Vlasnike ( a tu je i Levy), nema sanse oterati. Upravljanje klubom je katastrofa, valjda i vecina navijaca to sada shvata. Sent from my JAT-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Drago mi je zbog Moyesa, zamalo smo ga upropastili i trebalo mu je dosta vremena da se vrati ali bas mi drago da dobija respect koji zasluzuje. WH igra odlicno, kao nekad Everton. Nimalo lak protivnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 @de Havilland Mosquito Lingard i 70 meleona za Rice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 (edited) Ole je neunistiv. Dobio Totenhem, oni odlucili da otpuste menadzera i da dovedu 1 opciju koju je htio Utd🤣🤣🤣 Ole macka, ima 9 zivota covjek. Edited November 1, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 praise the lord! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts