Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Bravo Nina lutko! 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 25, 2021 Author Share Posted July 25, 2021 Bosna ima predstavnika u polufinalu tekvondoa. Nedzad Husic. Da li im se smesi prva medalja ikad na OI? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 46 minutes ago, Oi! said: Bravo Nina lutko! 🥰 Sa njom se ne bih raspravljao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) 8 minutes ago, Kronostime said: Sa njom se ne bih raspravljao. Lupio bih sakom o sto i vratio se pod krevet 😀 15 minutes ago, Xpert said: Bosna ima predstavnika u polufinalu tekvondoa. Nedzad Husic. Da li im se smesi prva medalja ikad na OI? Pa nadamo se, vidim da pisu sve pozitivno. Edited July 25, 2021 by Oi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Jel prenosio RTS Ninu i kad je to bilo. Kontam da probam da nađem to na premotavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Kad je naredni Ninin mec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 21 minutes ago, Klotzen said: Jel prenosio RTS Ninu i kad je to bilo. Kontam da probam da nađem to na premotavanje. Odmah posle prvog basket meča Srbije na RTS1, negde okolo 5-6 ujutru. 20 minutes ago, Kosjan Willavić said: Kad je naredni Ninin mec? Čini mi se da čuh četvrtak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Šteta za Bosanca, baš je izgubio zbog neiskustva. Elem, Turci za bronza i u muškoj i u zenskoj konkurenciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Bosna ima šansu za medalju i u atletici. Amel Tuka je, mislim, favorit za neko od prva tri mesta, ako se ne varam. Edited July 25, 2021 by Žulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Evo je naša Amerikanka u finalu. Anastasia 12 - Ruskinja 10, posle prve runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Evo jedna Srpkinja je Olimpijska šampionka. Jeste da medalja ide u USA, ali mi drago 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 7 minutes ago, Don Juan said: Evo jedna Srpkinja je Olimpijska šampionka. Jeste da medalja ide u USA, ali mi drago 😁. Ko je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ko je u pitanju? Anastasija Zolotić mislim da ima 18-19 godina. Rođena u USA, ali se prekrstila po naški pre meča 🤣. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Kakvo sjajno muško finale, bukvalno u zadnjem minutu su se smenjivali u vodstvu, da bi na kraju ipak Uzbekistanac pobedio Britanca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Solidan sport za gledanje muski tekvondo, dobra sorka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 30 minutes ago, Del Piero said: Solidan sport za gledanje muski tekvondo, dobra sorka. Mislim da bi iz džudo federacije mogli malo da osavremene takmičenje, pošto je ono često bolno gledati. Loša vest je - teško će i karate i tekvondo da opstanu na igrama, a prvi je masovniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Karate ja mislim da vec nece biti na igrama u Parizu 2024. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Jbg, treba napraviti mesta za breakdance. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 Brat i sestra Abe. Danas osvojili po jednu zlatnu medalju u Džudou za Japan. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Nora Gjakova drugo zlato za Kosovo u džudu. I još im je u konkurenciji Loriana Kuka (do 78 kg), brončana sa zadnjeg svjetskog i zadnja dva evropska prvenstva. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 naci kocovo poslalo 4 takmicara a vec uzeli 2 zlata ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Poslali su ih 5 - Akil Gjakova u muškoj konkurenciji do 73 kg stigao do četvrt finala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ovo što Kosovo radi u Judu je čudo. Btw, druga medalja za Hrvatsku u Tkd. Toni Kanaet bronca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Super dan danas za naše. Toni dobio Nikitu Rafaloviča, treba dobit igrača takvog imena i prezimena Vjerujem da Matea osvaja zlato, mada se ne kužim u tkd nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 3 minutes ago, bistru vodu mutim said: Super dan danas za naše. Toni dobio Nikitu Rafaloviča, treba dobit igrača takvog imena i prezimena Vjerujem da Matea osvaja zlato, mada se ne kužim u tkd nikako Ja sam ga trenirao. Nije komplicirano. Mlataraš nogama i pokušavaš ga udariti u torzo ili glavu 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts