Xpert Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 (edited) Kreirao sam zajednicku temu za sve borilacke sportove, al ako zelite, moze i svaki ponaosob. Sto se nasih takmicara tice, nocas vec krece Tijana Bogdanovic u tekvondou. Prva borba (1/8 finala) joj je u 5 ujutru, 1/4 finale u 7:30, polufinale bi bilo oko 9-9:30, a borbe za medalju od 13:30. Takodje, nocas imamo ucesnicu i u dzudou. U pitanju je Milica Nikolic. Takmicenje krece u 4h, a njena borba je 7. po redu, tako da ce na boriliste dosta kasnije. Ajmo nasi! Edited July 26, 2021 by Del Piero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Cini mi se da u borilackim sportovima mozemo do nekoliko medalja. Bogdanovic, Mandic, Prekovic, Kukolj, rvaci...Ko su vasi favoriti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 Ne znam da l je već bilo negde na forumu, fenomenalna priča i fenomenalne devojke Milica i Tijana. U ovim “malim” sportovima su istinski heroji. Navijam naravno za sve naše ali na ovim OI posebno za njih dve, uz Novaka i Spanovicevu Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 (edited) Tijana je nazalost ispala u prvom kolu od Spanjolke. U dzudou Milica Nikolic je lagano prosla prvo kolo. Drugo kolo bi uskoro trebalo da pocne, ne znam da li ce negde biti prenosa edit: Milici izmaklo cetvrtfinale u poslednjoj sekundi protiv dvostruke svetske i evropske sampionke. Edited July 24, 2021 by threepwood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 1 hour ago, threepwood said: Tijana je nazalost ispala u prvom kolu od Spanjolke. U dzudou Milica Nikolic je lagano prosla prvo kolo. Drugo kolo bi uskoro trebalo da pocne, ne znam da li ce negde biti prenosa edit: Milici izmaklo cetvrtfinale u poslednjoj sekundi protiv dvostruke svetske i evropske sampionke. Jako loš žreb je imala Tijana imala je nesreću da joj u prvom kolu rival bude evropska šampionka i devojka koja je u naletu i u punoj snazi, a ima samo 17 godina. Šteta zaista, da je imala bilo kog drugog protivnika iz drugog dela žreba, verovatno bi bilo mnogo bolje. Šteta i za Milicu, korak od borbe za medalju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Španjolka je upravo pregazila Kineskinju i prošla u polufinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Postoji li repesaz i u dzudou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 9 minutes ago, Manu said: Postoji li repesaz i u dzudou? Koliko se sećam od četvrtfinala, tj poražni u četvrtfinalu idu u repesaž. Nisam siguran za Teakvodno, ali video sam Tijanu na tribinama, tako da postoji šansa za repesaž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Jeste, ako ova prođe u finale (upravo se bori),Tijana ide u repasaž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Ode Špankinja u finale. Opet ubedljiva pobeda. Tijana ima šansu za medalju. Jebem ti žreb. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 (edited) Kako ova mlati, možda joj je ovo veća šansa za medalju. Edited July 24, 2021 by Barkley#34 slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Mislim da se prvo bori sa Kineskinjom. Kineskinja je umlaćena u četvrtfinalu, tako da verujem da to Tijana dobija. Posle će biti 50-50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Gde pratite tekvondo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Eurosport player 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Sa Kineskinjom u 12.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Eurosport player Jel ima negde za dzabe, ne daju mi se 5 evrova, treba sacuvati za kladaru 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Tijanu dve pobede dele od bronze. Ova Spanjolka je odvalila sve do finala, jbg nije Tijana bas imala srece sa zrebom.Ajde sad udri ova dva meca! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Krasnići donela Kosovu zlatnu medalju. Ja mislim da je ovo prvo evropsko zlato. Baš me zanima kako će se boriti ovi džudisti što su izgubili polufinala. Ova polufinala su išla preko 5 minuta u produžetak i izgledalo je kao da umiru. Prvi je Kazahstanac Smetov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Jeziv net imam na moru, daj pisite kad pocne Tijana. Zahvalan unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Idemo Tijana....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Ništa ovo ne valja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 (edited) Neprepoznatljiva, pasivna... slabo... Edit: Tako je... druga runda odlična, vodi 10-5... Edited July 24, 2021 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 E sada je već mnogo bolje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Lakše se diše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts